Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
Az a Scania akkor 620as! kb 20-24ik szint Másodjára játszom vele, egyszer már kiakasztottam, úgy vagyok vele a 90 pont elég mert egyes helyeken olyan hajtűkanyarok vannak benne h beszarsz jelenlegi harci szekér
Nekem egy 600 (asszem) lovas Scaniam van. (egyelőre flottám nincs). De lassan itt lesz az ideje hogy vegyek valami "komolyabbat", csak azért érdeklődtem hogy érdemes e. A flottát hitelből? Mert Őnerőből nagyon soká tart
Valakinek van valami durvább gépe amúgy? Ami 10-12-es szint felett vehető? Csak arra lennék kíváncsi hogy azok mivel jobbak? Hamarabb gyorsul, jobb a fék, egyéb?
140.....az durva. az gondolom csak nyílegyenesen lehet 110-ig optimális lehet, mert sokszor annyi csak a korlátozás vagy néhol 90. Csak az a baj hogy ekkora sebességnél el se bírom olvasni
nekem az a tapasztalatom hogy 90fölött (120körül) jelentősen megnő a hibázás lehetősége, így az eddigi 100-os mérlegem már a gyárshajtásból eredő sérülések miatt csorbát szenvedett