Folyton ledudálnak az útról

Témakör: Real life
aktuális téma
Folyton ledudálnak az útról

20 perce sincs, hogy jövök haza nőnéremmel Miskolcról barcikára, mikor egy üszkös piros Alfás a hátammögött, dudál mint a süket!!! Én a Zsigulimmal 80-90-nel jöttem (aszem ennyi a megengedett főúton) tehát törvénytisztelő ember lévén, betartom a szabályokat. Na mind1. Én haladok tovább, folyamatos dudaszó és fényefektusok közepette, a saját tempómba.Hozzá teszem szemből nem jöttek. Aztán mikor megunta a dudálást ez a seggjej, el kezd előzni, persze előre nem néz, viszont bámul a pofámba és vadul mutogat!!! Mikor a mutogatást megunta, előre néz, ahonnan már jöttek szemből, ez a paraszt meg szorítja le akocsikat az útról, csak hogy ő beférjen!!! Az eszem megáll az ilyen idiótáktól!!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kere
2005. augusztus 23. 02:29
Srác
2005. augusztus 23. 02:27
csőőő
nah...írtam a hírdetéshez
Kere
2005. augusztus 23. 02:25
estét!
Sr
2005. augusztus 23. 02:19
Noise
2005. augusztus 23. 02:16
LoL
Srác
2005. augusztus 23. 02:15
Engem nem dudálnak le,senki nem rántja rám a kormányt....mi a titok???a full fekete fólia...senki lát be senki nem tudja ki is vezeti az autót...ennyi...csak egy gond van ha véletlen eltévednék valamerre,nem szívesen igazítanak útba hisz egy feketeség megáll az ember mellett és rémülten várja mi lesz ha lejön az ablak...és mindenki csak mekeg meg makog...hogy mi is van
Noise
2005. augusztus 23. 01:58
Apró történet a témával kapcsolatban: Igen szutyok napom volt. mentünk haverral, vittem haza a srácot. az egyik kereszteződés után bevágott elém egy kis autó majd blokkolva fékezett. Kiszált belőle szöszi gáré, majd az autó nyikorgó kerekekkel elindult. mondanom sem kell, hogy én meg satufékkel is alig tudtam megállni. namost akkor még fater suzuki-ját hajtottam, amit meg nem illik megtörni. kissé ideg lettem és utánmentem. beálltam mellé majd átordítottam, hogy mi a f.szt képzel? a pali meg egyszerűen rámrántotta a kormányt. na itt borult el az agyam végleg, főleg mert szembe is jöttek és nem tudtam hová menni csak a szembe jövő forgalom külső sávjába (4sávos út). A csávó megállt a lámpánál énmeg be mőgé. Pattannék ki az autóból, de haver lefog, hogy "láttad mekkora? elpakol! hagyd a pics@'ba...". Nem érdekelt. közben a hapi is kipattant az autóból. kb 180 magas kigyúrt "szépség". Én 195 centi 80 kiló, szóval indultak a fogadások mögöttünk. persze a vége az lett hogy lebasztam neki egy kurvanagyot aminek az lett az eredménye hogy nekiesett az autójának közben haver már rángatott el hogy ki ne nyírjam (6 év harcművészet van bennem). közben ordítottam hogy mi a jó qrva anyádat képzelsz te ge... szóval ki lehet találni... a pali mint egy ovis ült vissza az autóba és úgy húzott el mint 1 rakéta. azóta is megpróbálnak letolni néha, bár már a mazdámmal tolom. szóval szerintetek mit lehet tenni ilyen helyzetben? mert lehet nem volt a legjobb megoldás de akkor abban a helyzetben nem tudtam mit csináljak és egy "kicsit" (teljesen) elvesztettem az önuralmam. mitől lett ilyen a közlekedési morál itthon? miért van az, hogy azok akik versenyeznek (gyorsok, talik stb.) azoknak a 95%-a nem vezet szabálytalanul. (max egy kicsit gyorsabban ) a pózerek meg mennek mint atom. a yardok minket cseszegetnek őket meg elkerülik?! miért van ez így? vagy én látom rosszul?
Nagyslukk
2005. augusztus 12. 03:08
SamaraMen
2005. augusztus 11. 08:31
megint ide evett a fene? hol vagy, csak nem félrenyelted a kávét....
ftag
2005. augusztus 11. 08:03
Sytex69
2005. augusztus 11. 07:55
johnibrav0
2005. augusztus 11. 07:47
hali gali pami mami!!!megiszom egy kávét és indulhat az élet!!!!
Sytex69
2005. augusztus 11. 07:46
Dehogynem!!!! De amugy hova kellett volna lehúzodnod (lehúzodnia az elötted levőnek) a külső sávból? A leállósávba?!?
MadskillZ
2005. augusztus 11. 01:46
suzuki elenged, mögé menni és 200al letolni a picsába...
Mraceee
2005. augusztus 11. 01:40
kb 3 éve van meg a jogsim van alatta jopár több ezer kilométer. Voltammár falusi környezetben városban és pesten. Pesti sofőrök azok ritka cigányok. Tisztelet a kivételnek. Ott nemlehet udvariaskodni mögötted már a kereszteződésbe dudálnak mutogatnak utána megha elhuz az ember fustölő kerékkel a mocskos szarjával ott van a seggembe majd ő megmutatja . Meguntam belefékeztem kiszálok kb egy 120 centis kis lofasz ember elkezd magyarázni kérdeztem hívjak rendőrt beszált és elment. nah persze ezen a napon volt még pár kalandom. A másik legjobb amit a hotel ablakából panorámába néztem, váci ut 3*3 sáv. Pasi megáll kirakja elakadásjelzőt mögötte midnenki satufék nemsikerült megállni mögöttelévőknek összekoccantak. ípasi kirakja a csaját és megy tovább:) utána azokmeg kb 1 órán keresztül tartják a forgalmat és szopnak a hülye miatt. És ez 1 nap 2* fordult elő
gicc
2005. augusztus 11. 01:19
bicikli!
szaraxik a capri, a skodákat meg se említem

vagyél opelt az sose kop el
Radzeer
2005. augusztus 11. 01:04
én ma biciklimre olyan dudát vettem, hogy a biciúton baktató nagymuter botostul ugrott a bokorba előlem
Attak
2005. augusztus 11. 00:47
asszem az egyik haverom faterj vlot az . ö mesélt nekem egy ilyen sztorit nemrég.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 340 találat 17 oldalon