20 perce sincs, hogy jövök haza nőnéremmel Miskolcról barcikára, mikor egy üszkös piros Alfás a hátammögött, dudál mint a süket!!! Én a Zsigulimmal 80-90-nel jöttem (aszem ennyi a megengedett főúton) tehát törvénytisztelő ember lévén, betartom a szabályokat.
Na mind1. Én haladok tovább, folyamatos dudaszó és fényefektusok közepette, a saját tempómba.Hozzá teszem szemből nem jöttek.
Aztán mikor megunta a dudálást ez a seggjej, el kezd előzni, persze előre nem néz, viszont bámul a pofámba és vadul mutogat!!!
Mikor a mutogatást megunta, előre néz, ahonnan már jöttek szemből, ez a paraszt meg szorítja le akocsikat az útról, csak hogy ő beférjen!!!
Az eszem megáll az ilyen idiótáktól!!!
Történt a jómultkorában, hogy megint mentem Miskolcra, előttem egy VFTS (a Hegylakóé) ment köbö 60-nal. Beálltam mögé, de volt közöttünk annyi hely, hogy egy autó bőven befért. Erre hátulról egy Opel Astra el kezd villogni. El kezd előzni, majd mikor melém ér a középső ujját a magasba emeli, majd fogja, és beáll a VFTS mögé, és megy 60-nal........ Na ezt ki érti???
ami poén: Balaton északi partján tartunk Keszthelynek, a fő utón de 1 kor szedik természetesen a füvet az ut széléről 3 kamionnal szemből meg jönnem 1000 el és 1000-en..ezeket sem értem miért nem éjjel tolják ezt a munkát?
jhaj. Ez a folytonos bizonyítási vágyam. Nemtom ti hogy vagytok vele, de ha rám mászik vmelyik hülye, akkor elkezdem nyomni. Múltkor egy 7-es BMW tolt a városban, szűk utcában, 120-ig felmentünk, besokkalt, leelőzött, de aztán már kanyarodott is le, egy paraszt hajszálon múlott, hogy nem csúszott ki és nem ment neki a villanyoszlopnak..
azt szeretem a leginkább mikor a nyomorék paraszt feljön a 43-asra a mocskos tetves ge*i traktorával amin 5 m3 sárvan és szépen 30 al trüttyög mikor 10 méterenként bazinagy piros tábla áthúzott felrobbantott zetorral.. én meg 120 ról lassítsak vissza 30-ra .. főleg délután 2-kor mikor 2km-es sor torlódik mögé ami úgy összeáll hogy kb csak egybebirnám megelőzni... de már a szembeoldal is össszeáll egy szintén ügyes primitív földművelő miatt
mamentünk tanyaszitítbe és akkor valami nagy dömper ami nagyon lasssú elengedett egy másik nagy dömpert,lehúzódo és a gyökérje nem engedett el minked...fater 150 méteren keresztül nyomta a dudát....
srácok, én nem becsülök le egy kocsit sem, de ami velem történt, megyek autopályán , külső sávban 170-el előttem nem huzodik le a kocsi, mögöttem nekem dudál egy suzukis de én sem tudtam menni aztán ott mutogatott..azért egy suzuki utazo sebessége nem a 180-190
amúgy annyi de annyi nyomorékkal találkozok mindennap (sofőrmunka átka) viszont én nagyon nyugodan tűröm az állatokat... ha dudálok akkormár kurva nagy gáz van... az ijen villogó seggeket meg inkább elengedem... ... van egy pasas akitől szálllítok árut.. arról mesélték hogy régen szembejött vele refival egy kocsi pasas ifával keresztbe kiszállt kalapács.. és beverte mind2 fényszóróját a szembejövőnek
hehe én múltkor indultam volna el a külső sávból 2 autó közül... szépen kicsavarom a kocsit hátranézek.. semmmi.. elindulok... erre 2 mp és mögöttem dudál egy rozsdahalmaz kadett..(jött vagy 80al városban) jóvan öcsém mondom megyekmár aztán ablakot le kezet ki középsőujj bee... gyerek 120-al rámelőz.. kadett kersztbe az úton kiugrik... susogós gatya kicsit odaégett a napon.. kb 17 éves.. na mondom húzz anyádba rüki azt lekanyarodtam...
Én ma egy biciklistára azaz 2-re dudáltam rá,mert a sávban szlalomoztak úgy,hogy az egyik még egy biciklit is tolt.A lámpánál jött a mondat:
-Ne dudálj k..ög,szállj ki!
Vennem kell egy baseball ütőt
Én is azt a hit vallom, hogy ha erős (150-200Le) kocsim lenne nem nyomnám neki, csak jo az a tudot hogy 200 Le van alattad és ha menni kell akkor megy is, szval maga a tudat is jo, ha odalépsz megindul
Én is nyugisnak számítok, alapból 100-110-el szoktam közlekedni, de egészen más okok miatt mint te. nekem csak kb 30 lo akar zabálni az első kerekek fölött. abból is megdöglött már sztem pár.