20 perce sincs, hogy jövök haza nőnéremmel Miskolcról barcikára, mikor egy üszkös piros Alfás a hátammögött, dudál mint a süket!!! Én a Zsigulimmal 80-90-nel jöttem (aszem ennyi a megengedett főúton) tehát törvénytisztelő ember lévén, betartom a szabályokat.
Na mind1. Én haladok tovább, folyamatos dudaszó és fényefektusok közepette, a saját tempómba.Hozzá teszem szemből nem jöttek.
Aztán mikor megunta a dudálást ez a seggjej, el kezd előzni, persze előre nem néz, viszont bámul a pofámba és vadul mutogat!!!
Mikor a mutogatást megunta, előre néz, ahonnan már jöttek szemből, ez a paraszt meg szorítja le akocsikat az útról, csak hogy ő beférjen!!!
Az eszem megáll az ilyen idiótáktól!!!
Amúgy dacára hogy a seggem alatt van egy 160 Le verda, én sem szoktam neki nyomni, csak ha néha rámjön a száguldozhatnék! Kérdezték már tőlem ismerősök hogy miért nem megyek tempósabban ilyen kocsival? Erre szoktam azt mondani hogy nem azért vettem erős kocsit hogy folyton száguldozzak, hanem hogyha mennie kell, akkor ne gondolkozzon előzés közben!
Ebbe nem csak gáz van hanem meg van tuningolva paprikával a skuló! Állitólag a gáz lebénitja a delikvenst, a paprika meg tesz róla hogy apróbetűs részt ne nagyon olvasgasson utána!
Ma meg jöttünk haza anyuval, előttünk fordult ki egy tuning CRX, faja voll, de nem akart menni. Én meg nyomtam neki a 120-at, mire a csávó megelőzött egy kocsit, aztán meg bekerült egy kamion mögé, persze én is megelőztem a kocsit, aztán már jött volna ő, de akkor jött szembe vagy 200-al egy motoros (majdnem beszartam) és ezért be kellett bújnom a CRX mögé. Persze a csávó fölkapta a vizet és megelőzte a kamcsit, de ilyenkor persze jön a kérdés, hogy minek neki ilyen erős kocsi ha nem megy vele és én a kis 70 lóval majdnem lekörözöm, de persze neki ugrott a gépe és elment...
Hát ha nem okoz nagyobb gondot, akkor elsütni nem kéne, mert ki tudja. Én már láttam olyan embert, aki immunis a gázsprayre, mert már annyit kapott, akkor már inkább egy igazi stukker, aztán follyon ki a bele a rohadéknak.
Kitépett?
Ja én is zárom az ajtókat mindig, de azért ez durva. És mert vissza merted előzni? Én simán megelőzök mindenkit, nem érdekel, hogy milye van, lehet neki akár épp egy forma 1-es ferrarija is (azért írtam ezt, mert ilyenje biztosan nincs senkinek) Akkor vigyáznom kell, hogy ki ne szedjenek.
És tekintve hogy ránézésre ugyanolyan mint egy igazi, szerintem még csak használni se kéne, elég megmutatni...! Elsütni tényleg nem szeretném! De jó érzés hogy van, és ha baj van akkor jól jöhet...
Jaja, nagyon errefelé haladunk! A stukkert is egy rendőrismerősöm javaslatára vettem, ugyanis téptek már ki a kocsimból, csak azért mert vissza mertem előzni az illetőt! Tekintve hogy a delikvens 2 méter volt széltében hosszában megfogadtam hogy én többet ilyen helyzetbe nem kerülök!!! És mivelhogy biztosan tudom hogy maradandó károsodást nem tudok neki okozni, habozás nélkül elgázosítanám az ürgét! Ezután kétszeris meggondolná kit tép ki a kocsiból...
Hát szerencsére nekem ilyen problémám nincsen. Azt vettem észre mióta ez az autom van azóta soha nem villognak le , nem húzzák rám a kormányt, mindenhol beengednek. Régebben nekem is voltak ilyen problémáim, de szerencsére megszüntek. Nem nagyon villognak le az emberek egy lesötétitett BMW-t:)
Ja ma 1 Warbisra kellett rádudálnom, de ő rá rákellet, mert nem tudom mit csinált, cigizett, elaludt vagy mi, de átjött rendesen az én sávomba és majdnem odalett a kispiros.De a duda magához térítette és nem vitte el a fél kocsimat.
Meg olvasom itt az autópályás dolgokat is, hát nem semmi, hogy 140-nél ledudálják az embereket. Én akkor villogtatok, ha bejön a belsőbe 90-nel és ok nélkül, meg az a papás sztori a gázsprayvel, hát az sem semmi. Már lassan tényleg az lesz, hogy egy AK-47-es kell az anyósülésre, meg a Befogod a pofád ugye póló.
Engem nem szoktak ledudálni, mert nem szoktam feltartani a forgalmat, inkább mindig már nekem szar, hogy megint nem megy, de nincs kedvem dudálgatni. meg aztán konflktust kelteni, de persze ha már nagyon nem bírom, akkor kiadok mindent, akkor aztán megy a szitkozódás meg dudálás ezerrel, tökmindegy hogy ki az, ha van fegyvere, szerintem akkor sem merné használni fényes nappal, max este, de akkor keveset közlekedek, na meg ahhoz meg is kell állítania, ami nem olyan egyszerű.