Gondolatok az arénáról
aktuális téma

Csáá Quad! Nem jártam itt egy néhány napja és látom, hogy az aréna, "ami ugye csak egy játék, és senki nem veszi komolyan" elérte a célját sikerült egy egy jóhangulatú baráti oldalból. Ellenségeskedő klikkek harcává változtatni az oldalt. Most már mindenki nyiltan hirdeti, hogy majd a kamu userjeivel így, meg úgy, vagy leveszi, meg visszarakja. Miközben a tuning szempontból értékesebb autók többsége a fegyvermentesbe van. Ha pedig az arénának, csak az a célja, hogy a sajátmagam által is szériának tartott autóval idegesíteni tudok egy tuning autó tulajdonost. Akkor felmerül bennem, hogy egyáltalán szükség van-e rá?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Csiatt,
Tetszik a bmw-m?
JÓ ARC VAGY!!
Ezentúl naponta zsírozlak, minden párbajodban tollak, regelek, mint az állat, hogy nyerj!!!
Hétvégén lemosom a kocsid, ( ami eddig nem tetszett, de mostmár a kedvencem!)
Ezenkívül minden ellenségedet leretkezem, párbajokban ellenük szavazok, autóikat fikázom, stb.
Ha hétvégén gyorsulsz, ellenfeled gumiját kiszúrom, ablakát beverem ( ja, a szemét is)
Nem találok szavakat ....
Asszem , egy ISTEN!!! vagy!

Tetszik a bmw-m?
JÓ ARC VAGY!!
Ezentúl naponta zsírozlak, minden párbajodban tollak, regelek, mint az állat, hogy nyerj!!!
Hétvégén lemosom a kocsid, ( ami eddig nem tetszett, de mostmár a kedvencem!)

Ezenkívül minden ellenségedet leretkezem, párbajokban ellenük szavazok, autóikat fikázom, stb.
Ha hétvégén gyorsulsz, ellenfeled gumiját kiszúrom, ablakát beverem ( ja, a szemét is)
Nem találok szavakat ....
Asszem , egy ISTEN!!! vagy!

jajj és azért írok ennyit ehhez a topichoz, hogy nőjjön a kommentem. mert ugye ez is egy sűrűn előforduló téma. nő a komment, így nő a zsírtartalmom. én már 5x-ös zsírtatralommal rendelkezem
Gizmo, mivel írtad nekem, hogy zsír, ezért tetszik a BMW-d. eddig nem tetszett 

én minden péntek reggel végigzsírazok mindenkit az arénában, mert akkor este az illegálon sokkal jobban húz a gép. ráadásul a retek még az odaégett zsírt is eltávolítja. persze ha zsírazok akkor meg nem kell hetente mosni az autót, mert sokkal szebb, és lágyabb. mások zsírazása olyan a gépemnek mintha coccolínóval átöblíteném minden nap.
kacsa!
nekem nem kell 2-3 hét! én sex előtt mindig ezzel ingerlem magam
nekem nem kell 2-3 hét! én sex előtt mindig ezzel ingerlem magam

Gizmo!
te mindhárom kategóriában 1-est kaptál! (amolyan németesen)
te mindhárom kategóriában 1-est kaptál! (amolyan németesen)

Mivel nem követem az arénát, nem tudom mi a mostani trend (gondolom mint régen)
A topichoz is csak azért szólok, mert (meg mert kacsa is írt ide
, és kell egy kis hacker-help a párbajomhoz, ha játszom
)
Még egy fontos dolog:
A motortuningos autók a street legal racingen (meg a ringen), az optikások a carStyling.hu kiállításon
vívhatják (vívhatták) ki az elismerést.
A userek még személyesen is elismerést szerezhetnek, míg a retekezőknek, és zsírazóknak ajánlom pesten a Nagybanit, vidéken meg a helyi piacokat.
A topichoz is csak azért szólok, mert (meg mert kacsa is írt ide

Még egy fontos dolog:
A motortuningos autók a street legal racingen (meg a ringen), az optikások a carStyling.hu kiállításon
vívhatják (vívhatták) ki az elismerést.
A userek még személyesen is elismerést szerezhetnek, míg a retekezőknek, és zsírazóknak ajánlom pesten a Nagybanit, vidéken meg a helyi piacokat.
Kacsa,
Ment a zsír!!

Ment a zsír!!

kiváncsi vagyok hány topic fog még az arénáról szólni 

nevetséges...

Hogy oszinte legyek "nagyon-nagyon orulok" hogy mar megint elojott a tema. Szerintem a szokasos 3 het most nem is telt el. Ugy erzem mar untig volt targyalva a tema, es mindenki tudomasul vette, elfogadta. Aztan eltelik 2-3 het, es elfelejti aztan megint valaki hogy eddig mi tortent...

Játék a nagy faszt!
Ez egy gyilkos futam lett, ahogy elnézem, ilyen gyűlölködésre nem számítottam.
Pedig jópofa játék is lehetne akár, mint aminek az oldal készítői szánták.
Én arénapárti vagyok, mert jó buli lenne, ha sokan nem az " életem árán is nyerek, vagy mindenki le van szarva " elvet képviselnék.
Stifi,
Ha megnézed, nem is arénázom már egy jó ideje.. ;)
Ment a zsír mindenkinek, segíccsetek tunningba', és toljatok az arénába'!
Ollah, rád különösen számítok, mert te olyan zsírzós fajta vagy, ahogy elnézlek

Ez egy gyilkos futam lett, ahogy elnézem, ilyen gyűlölködésre nem számítottam.
Pedig jópofa játék is lehetne akár, mint aminek az oldal készítői szánták.
Én arénapárti vagyok, mert jó buli lenne, ha sokan nem az " életem árán is nyerek, vagy mindenki le van szarva " elvet képviselnék.
Stifi,
Ha megnézed, nem is arénázom már egy jó ideje.. ;)
Ment a zsír mindenkinek, segíccsetek tunningba', és toljatok az arénába'!
Ollah, rád különösen számítok, mert te olyan zsírzós fajta vagy, ahogy elnézlek

Csáá Ollah!
Ha csak arról lenne szó, hogy az arénában nem az autó számít, hanem az user népszerűsége, akkor esküszöm, nem írtam volna semmit. Ez ugyanis lerágott csont, és már sokszor megbeszéltük, de ahogy olvastam az elmúlt napok hozzászólásait, hogy itt már lassan nem az autószerető emberek gyülekezete van, hanem nyílt ellenségeskedés, személyeskedés, illetve a másik fél sértegetése. Hol burkoltabb, hol nyílt formában. Mind ez egy játék miatt, amit mindenki hangsúlyozottan játéknak tart, és mindenki elmondja, hogy tudja, nem az autó tuning értéke számít, de azért megsértődik rajta.
Ha csak arról lenne szó, hogy az arénában nem az autó számít, hanem az user népszerűsége, akkor esküszöm, nem írtam volna semmit. Ez ugyanis lerágott csont, és már sokszor megbeszéltük, de ahogy olvastam az elmúlt napok hozzászólásait, hogy itt már lassan nem az autószerető emberek gyülekezete van, hanem nyílt ellenségeskedés, személyeskedés, illetve a másik fél sértegetése. Hol burkoltabb, hol nyílt formában. Mind ez egy játék miatt, amit mindenki hangsúlyozottan játéknak tart, és mindenki elmondja, hogy tudja, nem az autó tuning értéke számít, de azért megsértődik rajta.
Mellesleg szerintem ezt a topicot hagyjuk eltünni, mert szerintem újabb vitákhoz vezetne, és ennek az oldalnak nem ez a célja. Az aréna az ami és ezt szerintem a legtöbben tudják.

az a vicces, hogy én szinte soha nem írok ilyen zsírozós faszságokat, de nálam már jópárszor bepróbálkoztak ismeretlen userek, írtak 1 10p-os hozzászólást, én megköszöntem, és ennyi... nem mentem az oldalára visszazsírozni meg ilyenek, ugyanis szarok bele :)
mondanom se kell nem is jött vissza az illető hogy tetszését ("tetszését") újra megnyilvánítsa, de sebaj, ilyen a természetes kiválasztódás :)
Aréna?
Egyre durvul ez az egész, és még a régebbi dolgoknak is van a mai napig lecsengése.
Lásd yasec, M3, és az én oldalamon.
Mindenképpen tanulságos, habár kevésbé szórakoztató.
Az aréna azért marad egy jó buli, aminek készült, semmi több.
Ment a zsír mindenkinek, ha párbajom lesz, toljatooook!!

Gizmo
Egyre durvul ez az egész, és még a régebbi dolgoknak is van a mai napig lecsengése.
Lásd yasec, M3, és az én oldalamon.
Mindenképpen tanulságos, habár kevésbé szórakoztató.
Az aréna azért marad egy jó buli, aminek készült, semmi több.
Ment a zsír mindenkinek, ha párbajom lesz, toljatooook!!

Gizmo
egyébként Bal-nak igaza van a csúcs az ilyen comment:
Hoztam aréna helpet, holnap megtolnád az autómat mert párbajozok!?
hát ez beszarás

Hoztam aréna helpet, holnap megtolnád az autómat mert párbajozok!?
hát ez beszarás

ez renben is van, hogy 10est ad mert tetszik neki, csakhogy mi van ha ezt csendben teszi? én nem egyszer adok aréna helpet és semmit nem írok be.... nincs rá szükségem, hogy tudják hogy én voltam, úgyis fegyvermentesbe vagyok......
,
egyébként meg, nagoyn ritka az éretlemes érdemi hozzászólás, mindig csak ennyi zsir....10es....aréna stb.... ha felmegyek azoknak az autóknak az oldalára mire kíváncsi vagyok, vagy ami tetszik akkor megkérdem, ami érdekel és kész.... nem azt irom hogy zsir meg aréna, persze ha tetszik a gép mondom hogy ez vagy az pl felni komoly ilyesmi....., viszont a legritkábban látni éretlemes kérdést vagy hozzászólást sajnos.....

egyébként meg, nagoyn ritka az éretlemes érdemi hozzászólás, mindig csak ennyi zsir....10es....aréna stb.... ha felmegyek azoknak az autóknak az oldalára mire kíváncsi vagyok, vagy ami tetszik akkor megkérdem, ami érdekel és kész.... nem azt irom hogy zsir meg aréna, persze ha tetszik a gép mondom hogy ez vagy az pl felni komoly ilyesmi....., viszont a legritkábban látni éretlemes kérdést vagy hozzászólást sajnos.....
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
A legfontosabbat kihagytam!!!
MENT A ZSÍR!!!!!!!!!!!
Ja, és tolj az arénában!!