Gondolatok az arénáról
aktuális téma

Csáá Quad! Nem jártam itt egy néhány napja és látom, hogy az aréna, "ami ugye csak egy játék, és senki nem veszi komolyan" elérte a célját sikerült egy egy jóhangulatú baráti oldalból. Ellenségeskedő klikkek harcává változtatni az oldalt. Most már mindenki nyiltan hirdeti, hogy majd a kamu userjeivel így, meg úgy, vagy leveszi, meg visszarakja. Miközben a tuning szempontból értékesebb autók többsége a fegyvermentesbe van. Ha pedig az arénának, csak az a célja, hogy a sajátmagam által is szériának tartott autóval idegesíteni tudok egy tuning autó tulajdonost. Akkor felmerül bennem, hogy egyáltalán szükség van-e rá?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ne haragudj, de én nem egészen így látom... Szerintem a "zsírzás" pusztán érdekből megy...
A csúcs SZVSZ az amikor a írják, hogy "zsíroztam, de cseréba holnap tolj az arénában"... Az arénában meg az nyer aki egy nap minél több autóhoz tudja odaírni, hogy zsír...
Indoklás? Hát szerintem az eszméletlenül hiányzik. Még a régebbi userek csak-csak írnak valami értelmeset, de az újak már csak "10p". Ez az én véleményem, tisztelet a kivételnek, bocs ha valakit megbántottam, nem szándékos volt...

Hát én ezt nem igy látom, ugyanis 100 zsírozásbol 1x látok olyat hogy megindokolják azt, hogy valojában mért is zsir...a legtöbb ujonnan felkerülö autonál csak ezt látom: "első; második; harmadik;ment a zsír;zsír stb..." 

De végülis ez így nem teljesen igaz. Mert hogyha nem lennének 10es kommentek, akkor az egyén nem tudná hogy milyen véleménnyel vannak az autójáról. Ha valaki 10-est ad az azt jelenti hogy annál az illetőnél nyerő az autó, és így tovább lefele. És sokan szeretnek külön hangot adni véleményüknek ezzel felhívva magukra a figyelmet, hogy namármost nekem ezért és ezért tetszik ez az autó és ezért kap 10 (vagy akármennyi) pontot. És ezt a 10 pontot megismétlik, mivel az egyén is kíváncsiak hogy a pontozott illetőnek milyen a véleménye az ő autójáról. Ha az egyén többször látja hogy 10est kap akkor úgy is el fog látogatni a pontozó autójához. És persze egy idő után a 10 pontok barátságot (inkább szövetséget) szülnek amiután már egyértelmű lesz a pontadás de végeredményben akkor is azért kapja a pontot az autó mert tetszik. Mivel az elején tízest kapott, akkor a másik napra nem fog retket kapni ugyanattól az embertől, hacsak nem szemét módon teszi azt. Szerintem azért így 10 pontot kapni mégis jobb mint névtelenül direkt a pontot lehúzva retkelni az autót.
Az aréna már inkább egy versengés és lassan azon kezd múlni hogy aznap kinek van fennt több haverja hogy pontozzon, de még akkoris döntő tényező maga az autó és reméljük az is marad.
Az aréna már inkább egy versengés és lassan azon kezd múlni hogy aznap kinek van fennt több haverja hogy pontozzon, de még akkoris döntő tényező maga az autó és reméljük az is marad.
Hát igen. Elolvastam ezt a topicot. És ez tényleg nyilvánvaló. Én is úgy döntöttem, hogy befejezem ezt az egészet. Már korábban is akartam, de ahogy ezt végigolvastam, rájöttem, hogy miért is lenne értelme tovább várni. Úgyhogy elbúcsúzom mindenkitől azon a téren. Nem a saját autóm miatt. Csak rossz nézni, amikor egy ismerős hetekig-hónapokig készült autóját "elveri" egy utcai katasztrófa. Szóval erről ennyit.
Én most kipróbáltam azt, hogy úgy arénázok, hogy szigórúan senkinek nem kommentezek. Sorra elvertek olyan autók is, amik szerintem nem biztos, hogy jogosak.
Főleg nem ilyen hatalmas pontkülömbséggel.
Így hát vonulok másodszor is a fegyvermentesbe.

Így hát vonulok másodszor is a fegyvermentesbe.

Egyébként teljesen igazatok van. Az aréna tényleg nem az autók szépségéról, tetszéséről szól, hanem arról, hogy kinek hány ismerőse van. És ennek szvsz így nem sok értelme van. 

persze, én ezt nem is rosszindulatból mondom, nem marasztalok el senkit, ez egyszerüen ilyen és kész...
Nos be kell valljam, hogy általában a haver autóját "tolom", természetesen minden más esetben (úgy is ritkán van kihívva), az autó alapján döntök ki kapja az egy pontom...
Sajna szubjektívek vagyunk, mindannyian. Csak olyanok tudnak objektíven dönteni, akiknek semmi közük az egészhez és még értenek is hozzá

Sajna szubjektívek vagyunk, mindannyian. Csak olyanok tudnak objektíven dönteni, akiknek semmi közük az egészhez és még értenek is hozzá

Egyébként jo lenne az aréna, a gondolat szerintem nem rossz, mindenki a szubjektiv véleménye alapján pontozzon - csak hát ugye az maradt ki a számításból, hogy a szubjektiv véleményalkotásban az illetöt majdan az auto fogja befolyásolni, vagy teljesen más szempontok is.....?

Van benne valami. Talán nem is csak valami...

Èrdekes dolog ez, de én egy párbaj erejéig hagytam fent az autot, utána le is szedtem és nem azért mert kikaptam, éppen akkor nyertem, de rá kellett jöjjek olvasgatva a commenteket, hogy nem az autod szépségén, tuningján, milyenségén múlik az aréna helyezésed........
még ha eltekintünk is attól, hogy tényleg vannak akik osztják egymást rendesen, és ami a célja lenne a dolognak, - meg persze egyáltalán maguk az autók - az pont háttérbé szorul....
akkor is érdekes helyzet hogy ha sokat nyalod a másik seggét akkor feljuthatsz a topba, ha nem megszivtad
arról nem is beszélve, hogy ugysem az auto alapján fogok nyerni vagy veszteni, hanem hogy én hány autot tolok, zsirozok, és az adott auto oldalán ezt serényen commentezem is.... érdekes lenne a helyzet ha pl nem lenne ilyen comment hogy: zsir
ugyan kíváncsi lennék, akkor mennyien pontoznának, illetve akkor derülne ki, hogy mi az általános vélemény egy egy autorol..... lehet neked akármilyen szuper kocsid ha paraszt vagy sosem nyersz, és lehet átlag egyszerü autod, fasza gyerek lévén biztos nyerni fogsz :-) csak sokat kell mást szirozni és szigoruan minden szirozásnál commenetzd, is hogy zsiroztál
nahát szerintem ez az aréna, lehet hogy hülye vagyok de nekem ez jött le.... csakhogy ezen ugysem lehet segiteni...

még ha eltekintünk is attól, hogy tényleg vannak akik osztják egymást rendesen, és ami a célja lenne a dolognak, - meg persze egyáltalán maguk az autók - az pont háttérbé szorul....

arról nem is beszélve, hogy ugysem az auto alapján fogok nyerni vagy veszteni, hanem hogy én hány autot tolok, zsirozok, és az adott auto oldalán ezt serényen commentezem is.... érdekes lenne a helyzet ha pl nem lenne ilyen comment hogy: zsir

ugyan kíváncsi lennék, akkor mennyien pontoznának, illetve akkor derülne ki, hogy mi az általános vélemény egy egy autorol..... lehet neked akármilyen szuper kocsid ha paraszt vagy sosem nyersz, és lehet átlag egyszerü autod, fasza gyerek lévén biztos nyerni fogsz :-) csak sokat kell mást szirozni és szigoruan minden szirozásnál commenetzd, is hogy zsiroztál

nahát szerintem ez az aréna, lehet hogy hülye vagyok de nekem ez jött le.... csakhogy ezen ugysem lehet segiteni...
Csáá Quad!
Nem jártam itt egy néhány napja és látom, hogy az aréna, "ami ugye csak egy játék, és senki nem veszi komolyan"
elérte a célját sikerült egy egy jóhangulatú baráti oldalból. Ellenségeskedő klikkek harcává változtatni az oldalt. Most már mindenki nyiltan hirdeti, hogy majd a kamu userjeivel így, meg úgy, vagy leveszi, meg visszarakja. Miközben a tuning szempontból értékesebb autók többsége a fegyvermentesbe van. Ha pedig az arénának, csak az a célja, hogy a sajátmagam által is szériának tartott autóval idegesíteni tudok egy tuning autó tulajdonost. Akkor felmerül bennem, hogy egyáltalán szükség van-e rá?
Nem jártam itt egy néhány napja és látom, hogy az aréna, "ami ugye csak egy játék, és senki nem veszi komolyan"
elérte a célját sikerült egy egy jóhangulatú baráti oldalból. Ellenségeskedő klikkek harcává változtatni az oldalt. Most már mindenki nyiltan hirdeti, hogy majd a kamu userjeivel így, meg úgy, vagy leveszi, meg visszarakja. Miközben a tuning szempontból értékesebb autók többsége a fegyvermentesbe van. Ha pedig az arénának, csak az a célja, hogy a sajátmagam által is szériának tartott autóval idegesíteni tudok egy tuning autó tulajdonost. Akkor felmerül bennem, hogy egyáltalán szükség van-e rá?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!