Gondolatok az arénáról

Témakör: Real life
aktuális téma
Gondolatok az arénáról

Csáá Quad! Nem jártam itt egy néhány napja és látom, hogy az aréna, "ami ugye csak egy játék, és senki nem veszi komolyan" elérte a célját sikerült egy egy jóhangulatú baráti oldalból. Ellenségeskedő klikkek harcává változtatni az oldalt. Most már mindenki nyiltan hirdeti, hogy majd a kamu userjeivel így, meg úgy, vagy leveszi, meg visszarakja. Miközben a tuning szempontból értékesebb autók többsége a fegyvermentesbe van. Ha pedig az arénának, csak az a célja, hogy a sajátmagam által is szériának tartott autóval idegesíteni tudok egy tuning autó tulajdonost. Akkor felmerül bennem, hogy egyáltalán szükség van-e rá?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10 11
a8
2004. június 26. 16:42
nahát ez sem lett sokkal kellemesebb, tényleg Don Quijote
Alesi
2004. június 26. 14:12
Szia, jó a gép, ment a zsír!

Ja! Hogy, ez nem egy uj user, basszus, nem lesz több arénapontom . Pocsékolom itt az idömet, na csá, mentem zsírozni!
faro
2004. június 26. 13:51
mijazaaazaréééénaaaa?
zsíííííííír!!!
Gizmo
2004. június 26. 12:49
Uhh, pontos j, basszameg!

látszik, hogy sok yasecet olvasok mostanában.. káros..

Gizmo
2004. június 26. 12:48
Tom Boy,

Ne mondj már ilyet!!!

Ez annyira röhelyes, hogy jobban szórakoztat, mint az aréna! Pedig azt is nagyon szeretem.. Meg a zsírzást is.

Ment a zsír neked is!!!
Gizmo
2004. június 26. 12:45
Yasec,

Szerintem mindenki számára követhetőek az általam írtak, értelmezésük csak számodra okoz némi nehézséget.

Arról viszont egyáltalán nem én tehetek, max. a génjeid, hogy appercipiális nehézségeid vannak.

Sajnálatos módon a logikus gondolkodás képessége - akárcsak az intelligencia-nem elsajátítható. Vagy veled születik, vagy nem megy, avagy nincs.

Azért ha figyelmesen olvasod a sorokat, talán valami feldereng még neked is... talán...

Reménykedjünk.

Ha sikerrel veszed az akadályt, majd gratulálok én is.

Tom boy
2004. június 26. 12:45
Vazze!Szánalmasak vagytok!
Gizmo
2004. június 26. 12:06
Gusztustalan vagy Yasec, írok neked ide is.

Figyelj ide te korlátolt:
Megpróbálom úgy elmagyarázni, hogy még te is megértsd.

M Powerhez semmi közöm, azon kívül, hogy mikor idejöttem a Crstyling oldalra, beregeltem.

Nem gondolod, te kretén, hogy ha az én autómat kiveszem az arénából, akkor majd szenvedek egy másik szarral itt???
meg amikor végig arénáztam, akkor a napi 130 komment mellé kellett volna a nyakamba még 130??????

Nem te vagyok én, ne magadból indulj ki.

Rábasztál, mert visszanézhető, hogy ki milyen IP-ről küldte párbajba a cabriot, én pedig SOHA!!!! EGY PÁRBAJRA SEM NEVEZTEM AZT AZ AUTÓT.

De leszarom, hogy mit hiszel .

Azt viszont, hogy meggyanúsítottad az Adminokat, hogy összejátszanak velem, biztosan megköszönik majd neked.
Attól tartok, neked üldözési mániád van, azt pedik kezelni kéne..

Úgy tűnik, pszichiátriai eset vagy, fordulj minél előbb szakemberhez.

csa

Gizmo
Alesi
2004. június 26. 10:43
Nekem feltűnt!!!!! Kapok csokit??

Ja! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 A r***** k******** g*** k***** M3 h*** b***** ***

Na, jovan, korán van, de mostmár nem törlöm ki hamár leszenvedtem
Tom boy
2004. június 26. 10:41
Az aréna egy jópofa dolognak tűnt, csak rosszúl sült el.A kommunizmus is szép eszme, csak a gyakorlat ugye...:)
Röhelyes számomra, hogy felnőtt emberek vérremenő vitákat folytatnak, ilyen gyerekes dolgon.A legjobb lenne megszüntetni, és helyette valami más projektel indulni.
kacsa
2004. június 26. 09:15
Kedves juzerek. Nem tudom feltunt-e nektek, hogy az utobbi idoben egyre eldurvult a hangnem.
Egy komment kb ugy nez ki hogy valaki megemliti hogy fuuu de nagyon szep volt regen minden, es mindenki milyen jofej volt, es de hianyzik. Ez a bevezetes.
Aztan jon a de te xyz milyen egy szemet vagy es blabla. Es csuklik az osszes rokonod egy hetig.
Kerem az ilyen hozzaallassal ti valtjatok ki a tobbi emberbol is az indulatokat. Ha olyan jo baratok voltatok akkor ne anyazzatok mar legyetek kedvesek egy olyan dologert ami igazabol (ahogy ti irtatok) senkinek nem szamit egy fikartcnyit sem.
Szoval minden egyes ideges hangvetelu komment elott kerem elszamolni 15-ig.

koszi
BGY
2004. június 26. 08:05
Csáá kacsa!
Tudod, az arénáról szóló írások olyanok, mint maga az aréna. Ha nem tetszik bennük valami, nem kell hozzá szólnod
Yasec
2004. június 26. 04:30
Teljesen követhető a srác:

"Arról meg egyébként onnan tud, hogy az M3 cabrio az én kamum, hogy mindjárt a stylingezés elején telefonon mondtam neki, hogy az az.
Ez mennyire fair volt, hogy most ezt is benyomta ide M3, nem? :)) "

Aztán meg ez:
"Stifi,

Ha megnézed, nem is arénázom már egy jó ideje.. ;)"

Jaaa, persze!
Tudathasadás, vagy mi lehet...
Nem kéne végre igazat mondani?

Mi lenne jó buli az Arénában szerinted?
Ki tud nagyobb kamuautót benyomni?
Volt itt már minden, de azokat úgy dobálták ki innen, hogy csak na!
Napersze aki az adminnál jól áll, az akár arénázhat is vele!
Tehát a jó buli az az, hogy te jót szórakozhatsz, a többiek meg nézzék!
sajátos elgondolás! Csak kissé egoisztikus.
Gratula!
SYNapse
2004. június 26. 00:07
Eldurvult a helyzet, már nem is gondolatok vannak ide írva hanem durva megnyilvánulások, melyek csak veszekedést okoznak. Ezt tovább nincs értelme olvasni. Kérem a szerkesztőséget hogy ezt a topicot haladéktalanul szüntesse meg.
stifi|SR
2004. június 25. 23:13
amúgy tudom h nem arénázol, csak elmondtam a véleményem ;)
arénázzanak azok, akik látnak benne fantáziát (mindent user oldalról pesze, az oldal alkotói nem tehetnek arról, hogy az állatkertben alacsony a kerítés..)
stifi|SR
2004. június 25. 23:10
Gizmo, ment a zsír, lécci toljál engem is, kedvencekbe vagy meg minden... számítok rád holnap az arénában! zsír ment, 10p, arénában is toltalak! lécci help holnap!
köszi
Gizmo
2004. június 25. 22:46
Hogyne tolnálak!!!!

Zsír a vasadra, Arénahelp ment 5+10 pont , minden a tiéd, ide a csillagot!
kacsa
2004. június 25. 22:31
Azt elvitte a cica sajnos. Nincs negyedik csillag... Csak ha tolsz az arenaban
Yasec
2004. június 25. 22:21
Hehe, mik keletkeznek itt...
Az a szar az egészben, hogy vannak emberek, akiket részben személyesen is ismerek, részben virtuálisan, mindegyiket jófejnek tartottam, aztán egyszer csak egymásank ugranak. Akkor ha bármelyik pártján állnék, egyből a másik fog fújni, szóval ez így nem okés.
Az oldalamon is valami ilyesmi történt. Semmi gond, lehet oda írni, de nem jó látvány, ha ott kapnak össze emberek.

Na, ma szarul állok az idővel, megyek is melózni tovább, csak épp benéztem.
Kacsa: rossz kommentet töröltél! Az én oldalamon kellett volna egy bizonyos kommentet törölni, és akkor ez az egész nem lenne. A békét kéne keresni, nem szítani vitákat...

Üdv.: Yasec, a lusta zsírzó...
Gizmo
2004. június 25. 21:43
Mégegy komment...

Nem tom, megvan-e már a 6000????

Igazán adhatnátok már egy nyamvadt negyedik csillagot.... Persze nagyot!
( kicsi nem kell)
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 212 találat 11 oldalon