Nos akkor hr it is.
Szeretettel várunk minden Audi klub fórumozót és azokat is akik nem fórumoztak az Audi klub homepagen. És valamilyen elhivatottságot éreznek a márka iránt!
Off-olók, házaló ügynökök kíméljenek!
Nem AVANT 87-es évjáratú egyszerű TD 100-as de a belseje nagyons zép. Ott állhatott már egy idelye, mert a földhivatalnál érdeklődtem, a hídbontásra 3 és fél éve adták ki az engedélyt. Poros is volt a kocsi kívül belül. Meg póklakta, de egy takarítás után pöpec a kárpit meg minden
amúgy ez érdekes milyen jólmegy egyeseknek csaúgy ottfelejt egy 100avantot a padláson... és még elisadja a házzal együtt.. gondolom mikor az új tulajhoz került érhetett még egy millát...
2.5 tdi motoroknál arra kell vigyázni hogy 150e km körül bedarálja a szíjfeszítőgörgőket és ha nemveszi észre az ember akkor könnyen motor->kuka ... egyszer mentem hazafele éjszaka tök kihalt minden egyszercsak észreveszek egy lángoló foltot az aszfalton megyek tovább és egyretöbb.. itt-ott-amott.. majd 500m-múlva egy sharan állt az útszélén.. hát igen.. fateromnál meg aztvettük észre hogy iszonyú égett bűzt nyomott a szellőző...
Hi!
A 99-00 előtt gyártott 2,5 V6 TDI-kről sok jót még nemhallottam. Állítólag elég sok a gond a motorokkal (Orrán, száján jön az olaj, sokat kell szervízelni a motort, stb) de ezt állítólag 99-00 után megoldották.
Én kb ennyit tudok róluk.
Hát úgy került oda h a padlást használták garázsnak, mert a háztól 4.5 m-re van egy út a padlás magasságában a hegyoldalban. Volt is egy híd, amit lebontottak anno, a helye még látzik is. Namost a faszi megvette a házat, és most nyáron takarítani akart a padláson hogy berendezi tetőtérnek, erre talált egy 2.0 TD 100-ast egyben odafent. Meg is lepődhetett, én is azt tettem mikor mondta hol van a kocsi! Meglestem már, könnyen indult, viszont a váltó az szar. csak üres létezik! Én azon gondolkoztam h acél gerendával kénne áthidalni a szakadékot, de az /db 500 kg lenne, és azt is oda kell rakni meg elvenni utána.... Töröm a fejem egyfolytában
Kinek mi a véleménye az Audi A6 (97-...) 1.9 PdTDi és a 2.5 Tdi-ről?
Melyiket lenne érdemes venni,melyiknek van esetleg típushibája,mennyi lenne a fenntartás,szervízintervallumok,meg minden ezekkel a típusokkal kapcsolatban...
Válaszokat előre is kössz...
Enis kineztem magamnak egy otot, a hasznaltauto.hu-n egy V8-as 4.2-es manualis valtoval, ha Januarban meg megvan az egyennek lehet megveszem, es a mostanit megtartom alkatresznek
Felvitték. (De egy haverom nagyfaterjának a Moszkvicsa is a padláson volt. Darabokban gyári állapotban. Mióta megkapta nemvolt össze rakva. Tehát null km-es 70 körüli gyártású Moszkvics. Még megis lett nekünk ígérve, hogy ha lehozzuk és összerakjuk akkor a miénk. De ha ver keresztül húzta a számításunkat. PEdig mi csak összerakni akartuk utána övé lett volna.)
87-es évjáratú egyszerű TD 100-as de a belseje nagyons zép. Ott állhatott már egy idelye, mert a földhivatalnál érdeklődtem, a hídbontásra 3 és fél éve adták ki az engedélyt. Poros is volt a kocsi kívül belül. Meg póklakta, de egy takarítás után pöpec a kárpit meg minden