Ideiglenes Audi klub fórum
aktuális téma

Nos akkor hr it is.
Szeretettel várunk minden Audi klub fórumozót és azokat is akik nem fórumoztak az Audi klub homepagen. És valamilyen elhivatottságot éreznek a márka iránt!
Off-olók, házaló ügynökök kíméljenek!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Remélem nem OFF! de papa, én kezdek beleőszülni ebbe a motor+kotró kérdésbe! képzeld; nemrég felújított 20VT kottró szivart árul egy kölyök 250ért a neten mert vett egy új A6 -ost BlaBlabla, de akkor hogy van ez a k-drága motor kérdés? Na mindegy 2 hétig jegeljük ezt a témát, és beszéljünk a klubról, gumikról, női fehérneműkről, filmekről, kultúráról, művészetről, maci-danijának irreálisan alacsony fogyasztásáról, bármiről: csak 20VT-QUATTRO ne legyen bennük.
Vaze! ez tényleg az új Lada... hmmmmmMMM! éreztem hogy tőlünk keletre ilyen kibaszjók a formatervezők. 10pont és két hangszoró az elöttem szóló fiatalember jutalma.
Ez az autó valami nagy érdekesség.és az oldalában szivar 100 ast látok, az oldalablakokban kocka 80 ast,az eleje meg valami gömbölyű 80re emlékeztet, de ha úgy az egészet nézem, akkor szerintem meg ez az új LADA 21110 vagy mia szösz!!Csak kicsit átalakították az elejeét : ]
Tényleg Zsgangi, Te már ezeréves régi klubtag vagy (pimaszul fiatal korod ellenére) ígyhát van fogalmad erről a klub-életesdiről! MelákH a ZOval ejtett levelezéseteknek nagyon örülünk, én időm szűkében többnyire bankóval tudnék -szerény kereteim között- segíteni a folyamatos működés érdekében, vebszerveres szolgáltatói díj átválalásával stb. ha tényleg évi 20-30.E van szó. Természetesen amikor dolgom engedi képviselném magam a találkozókon, és néha képes lennék tömegközlekedve inni veletek egy jó hideg habos sert! stb.stb.
Ezt asszem olvastam valahol, vgay mondta valaki már ne memlékszem. (Lehet egyik gyűlés naplóban olvastam)
Asszem akkor úgy volt, hogy a hajdani Audi Magyarország vezére szólt közbe, olyan szinten, hogy nem engedte az Audi márkajelzését használni a klubnak vagy valami ilyesmi. De már régen olvastam, lehet az emlékeim sem a legjobbak.
Asszem akkor úgy volt, hogy a hajdani Audi Magyarország vezére szólt közbe, olyan szinten, hogy nem engedte az Audi márkajelzését használni a klubnak vagy valami ilyesmi. De már régen olvastam, lehet az emlékeim sem a legjobbak.
Szerintem ez a gömbölyű 80-as első prototájpja. Elég sok hasonlóságot mutat azzal.
Sziasztok!
Először is sok Boldog Születésnapot meg húsvétet a két ünnepeltnek!
Aztán: valóban, a klub már megkereste a M.o-i Audi képviseletet, de süket fülek várták Őket, sajnos!
A klubéletbe esetleg a különböző rendezvények "lebonyolításába", előkészítésbe szívesen részt veszek ha az időm engedi. Hajrá!
Először is sok Boldog Születésnapot meg húsvétet a két ünnepeltnek!
Aztán: valóban, a klub már megkereste a M.o-i Audi képviseletet, de süket fülek várták Őket, sajnos!
A klubéletbe esetleg a különböző rendezvények "lebonyolításába", előkészítésbe szívesen részt veszek ha az időm engedi. Hajrá!

Dögöljek meg ha nem egy ROMÁN csodátb szkeccseltetek össze photoshoppal vagy corellel, ti kis sundibundik. Thawria vagy Szhlavia, vagy Dacita... mindegy nem fog menni, de tuti hogy EZ török vagy albán piacra szánt industrialis design!
Hali csapat!Latom beindult itten valami.
Sajnos az audi ag hallani sem akar rolunk, Szentpeteri Zsoltek korbenyaltak oket meg regebben, de le se szartak.A weboldal eddig is ossze-vissza volt linkelve, pl a videokat mikor tettem fel, kb 3x voltak atlinkelve, mire az audiklub oldalan megjelentek. Tiszta kaosz volt az az oldal admin szempontbol.Ugyanugy futott rajta ez a most lathato regi verzio is, meg megegy,a legregibb, azaz 3 oldal!!!
Na most huzok, pedig meg akartam ezt-azt, na majd hetvegen! Csáresz mindenkinek!
P.s.:bebaszottóa, ha ilyen lettóa a C4, mi?

P.s.:bebaszottóa, ha ilyen lettóa a C4, mi?

Jut eszembe:
4*108 ET37 15"-os AUDI felnieimet (4 db van, amik eddig rajta voltak. Ütve nincsenek)becserélném 4*108 ET45 14" felnikre, illetve 185/70 R14-es H-s vagy V-s téli gumikra. (PIRELLI a világért se kell az
)
Ha esetleg tud vki vmit szóljon legyen kedves. (Az se ártana, ha felnicserénél pár ezer forint lecsurranna, de a mai világban ez már annyira nem fontos
)
4*108 ET37 15"-os AUDI felnieimet (4 db van, amik eddig rajta voltak. Ütve nincsenek)becserélném 4*108 ET45 14" felnikre, illetve 185/70 R14-es H-s vagy V-s téli gumikra. (PIRELLI a világért se kell az

Ha esetleg tud vki vmit szóljon legyen kedves. (Az se ártana, ha felnicserénél pár ezer forint lecsurranna, de a mai világban ez már annyira nem fontos

Én menek! Szal velem lehet számolni a 10.-ei klubvacsorán.
Dávid üdv itt szűk családias körünkben. És így utólag is hepi bőrzdéj!
Tom néked is hepi börzdéj! Még ugyanennyit minimum.

Dávid üdv itt szűk családias körünkben. És így utólag is hepi bőrzdéj!
Tom néked is hepi börzdéj! Még ugyanennyit minimum.

Persze-persze, az úgy jó is lenne elsőre!!!
Viszont más részről megértem a server üzemeltetőit is, mert a hely és a forgalom pénzbe kerül. Ezért gondolkodtam ilyen félmegoldáson elsősörban. De tényleg le kéne ülni az eddigi üzemeltetőkkel és beszélni velük h mi legyen, hogy legyen. Ezt kéne legelőször.
Viszont más részről megértem a server üzemeltetőit is, mert a hely és a forgalom pénzbe kerül. Ezért gondolkodtam ilyen félmegoldáson elsősörban. De tényleg le kéne ülni az eddigi üzemeltetőkkel és beszélni velük h mi legyen, hogy legyen. Ezt kéne legelőször.
Jó ötletek ezek, csak mivel már fél éve megy a civódás, hogy mivan, ezért gondoltam, gondultuk, hogy először a fontos dolgokat kéne megcsinálni.KOnkrétan ogy legyen klubb
Aztán majd ráér a cicomákkal foglalkozni.Legalábbis szerintem.
Sajti, szerintem várjuk meg hátha joey kit tud kiokumlálni valamit az eddigi oldallal.

Sajti, szerintem várjuk meg hátha joey kit tud kiokumlálni valamit az eddigi oldallal.

Kicsit off témázom
Megérkeztek a matricáim
Szép magenta színük van
ahogy az autóm közelébe kerülök, a fényezőnél, felrakom és lefényképezem
Az audi találkozók szponzorálásáról..
Nálunk a clubseat vezetője talált szponzort, és minden találkozónkon van tesztvezetés
Szerintem az audi is simán "hozzájárulna" ha mással nem autókkal a találkozókhoz.csak akkor viszont nem 4-5 fős találkozókról kéne h szó legyen

Az audi találkozók szponzorálásáról..
Nálunk a clubseat vezetője talált szponzort, és minden találkozónkon van tesztvezetés

Szerintem az audi is simán "hozzájárulna" ha mással nem autókkal a találkozókhoz.csak akkor viszont nem 4-5 fős találkozókról kéne h szó legyen
Ha jól kalkulálok, akkor a legközelebbi klubbvacsi Okt. 10.-e a Via Luna étteremben.
Kinél is lehet "regisztrálni", avagy helyet foglaltatni???
Kinél is lehet "regisztrálni", avagy helyet foglaltatni???
Serverhez:
Azt kéne megbeszélni, hogy a teljes webes tartalom átkerül-e másik serverre, vagy az alapváz, fórum maradhat-e a mostanin, és csak a helyigényes file-ok, (képek, videók) számára bérelünk tárhelyet, amit simán be lehet linkelni. Ezt tartom az egyszerűbb megoldásnak, persze ez az "öreg" klubbosoktól függ.
Ha a teljes anyagot új serverre szeretnénk átrakni, akkor az már egy jelentősebb összeg. MEg ugyebár a felügyeletet is meg kéne oldani.
Azt se tudom, hogy aki eddig csinálta, az vállalja-e, vagy ki hogy mért mennyi.
Az a véleményem, hogy az októberi klubbvacsorára el kéne menni sokan, és megbeszélni. Persze ehez azok is kellenek, akik régen klubboztak.
Szeretném ha menne az oldal is, meg ha van érdeklődés, a klubb is, kártyástul matricástul találkozóstul, mindenestül
Azt kéne megbeszélni, hogy a teljes webes tartalom átkerül-e másik serverre, vagy az alapváz, fórum maradhat-e a mostanin, és csak a helyigényes file-ok, (képek, videók) számára bérelünk tárhelyet, amit simán be lehet linkelni. Ezt tartom az egyszerűbb megoldásnak, persze ez az "öreg" klubbosoktól függ.
Ha a teljes anyagot új serverre szeretnénk átrakni, akkor az már egy jelentősebb összeg. MEg ugyebár a felügyeletet is meg kéne oldani.
Azt se tudom, hogy aki eddig csinálta, az vállalja-e, vagy ki hogy mért mennyi.
Az a véleményem, hogy az októberi klubbvacsorára el kéne menni sokan, és megbeszélni. Persze ehez azok is kellenek, akik régen klubboztak.
Szeretném ha menne az oldal is, meg ha van érdeklődés, a klubb is, kártyástul matricástul találkozóstul, mindenestül

de még milyen ......

Hát boldog születésnapot mindkettőtöknek!!!
De az ugye tudjátok h a 3. X minden reggel 30 felülésre kötelez?
Én most gyűjtön a bandát a korrekt 2. X-es szülinapra
Itt van a nyakamon ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A kérdés csak az h utána is létezik élet???

De az ugye tudjátok h a 3. X minden reggel 30 felülésre kötelez?

Én most gyűjtön a bandát a korrekt 2. X-es szülinapra

A kérdés csak az h utána is létezik élet???

akkor füled érjen bokáig
én meg 20.án voltam 27

én meg 20.án voltam 27

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!