Ideiglenes Audi klub fórum
aktuális téma

Nos akkor hr it is.
Szeretettel várunk minden Audi klub fórumozót és azokat is akik nem fórumoztak az Audi klub homepagen. És valamilyen elhivatottságot éreznek a márka iránt!
Off-olók, házaló ügynökök kíméljenek!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Jóreggelt!
Ha már szóba került, akkor én is körbevizslattam.
Statikus tartalomszolgáltató server évi 2-7 ezer ft.
Dinamikus tartalmakat is futtató server évi 20-40 ezer ft.
Szóval megfogant az agyamban egy két gonolat, de most rohanok melózni (már így is késésben vagyok). Majd leírom!
Sziasztok
Ha már szóba került, akkor én is körbevizslattam.
Statikus tartalomszolgáltató server évi 2-7 ezer ft.
Dinamikus tartalmakat is futtató server évi 20-40 ezer ft.
Szóval megfogant az agyamban egy két gonolat, de most rohanok melózni (már így is késésben vagyok). Majd leírom!
Sziasztok
Sziasztok
Most a meglévö klubbon van a téma, vagy egy uj klubb letrehozasa? Az itt elhangzottakkal csak az a gond hogy mivel keveset vagyok M-orszagon igy nemtudok talikra menni, a feleségemnek meg csak annyi ezzel a gondja hogy neki Skodaja van (eggyenlöre)
pedig neki lenne ra ideje
Anyagiakrol meg egy kerdes, miert nem szerez valaki valami nagymenö szponzort? Mondjuk Audi kereskedeseknek irni par levelet, stb... Es a Nemet, meg a többi europai Audi talakozo 99%-ban tenyleg csak a tuning autokrol szol, nekik az a lenyeg minnel nagyobb, erössebb, gyorsabb, es termeszetessen legyenek serlegek amit azutan hazavihetnek.
Most a meglévö klubbon van a téma, vagy egy uj klubb letrehozasa? Az itt elhangzottakkal csak az a gond hogy mivel keveset vagyok M-orszagon igy nemtudok talikra menni, a feleségemnek meg csak annyi ezzel a gondja hogy neki Skodaja van (eggyenlöre)

Anyagiakrol meg egy kerdes, miert nem szerez valaki valami nagymenö szponzort? Mondjuk Audi kereskedeseknek irni par levelet, stb... Es a Nemet, meg a többi europai Audi talakozo 99%-ban tenyleg csak a tuning autokrol szol, nekik az a lenyeg minnel nagyobb, erössebb, gyorsabb, es termeszetessen legyenek serlegek amit azutan hazavihetnek.
Zo!Nem kell meggyőzni, tudom mire gondoltál!Amúgymegha KRÉM menne, énis mennék, mert jó buli meg igazándiból én vagyok azaz ember, akit túlságosan érdekel a másik véleménye : ]
Én nem értettem félre, és szerintem többiek sem fogják. És megértelek téged is.
Persze ha tehetném az A4-el énis csak úgy mennék találkozókra, ha rajta lennének a felnik, az új első lámpák, új fényezés, fóliázás, stb stb. Mert azért az én lelkemnek/öntudatomnak is jobb ha egy szép autóval állítok ki a többi szép autó közé. Teljesen más érzés.
De szerintem ezt valamilyen szinten félre lehet tenni.
Na de nemcélom, hogy meggyőzzelek, csak felvetettem az én elképzeléseimet.
Persze ha tehetném az A4-el énis csak úgy mennék találkozókra, ha rajta lennének a felnik, az új első lámpák, új fényezés, fóliázás, stb stb. Mert azért az én lelkemnek/öntudatomnak is jobb ha egy szép autóval állítok ki a többi szép autó közé. Teljesen más érzés.
De szerintem ezt valamilyen szinten félre lehet tenni.
Na de nemcélom, hogy meggyőzzelek, csak felvetettem az én elképzeléseimet.

Remélem nem értett senki félre,Teljesen igazad van, tudom hogy kint teljesen más ez az egész audi kultusz.Meg jobb állapotban vannak ezek az autók.MIndenkitől elnézést kérek, ha félreérthető voltam!Csak hát láttunk képeket, hogy milyen autók vannak kint,éshát lehet hogy kissé érdekesen néznének a magyar képviseletre.És egyáltalán nem az emberek miatt, de azt is biztos hogy ha kimennénk, biztos látnánk mi is sokkal szakadtabbakat mint a mieink!Azért fogalmaztam úgy, hogy ln elgondolkodnék, hogy kimenjek-e!
Hát nemtom.
Számomra a klub nem azt jelenti, hogy gyönyörűen szép autók társulata. Hanem azt, hogy egy olyan társagás akik valamilyen szinten "kattantak" a márkával szemben.
Az meg, hogy kevesebb itthon szép kinézetű öreg Audi az betudható annak az emberek kevesebb pénzből élnek meg.
Számomra a klub nem azt jelenti, hogy gyönyörűen szép autók társulata. Hanem azt, hogy egy olyan társagás akik valamilyen szinten "kattantak" a márkával szemben.
Az meg, hogy kevesebb itthon szép kinézetű öreg Audi az betudható annak az emberek kevesebb pénzből élnek meg.
Jaaaaaaaa, nem így gondoltam én sem.
Hanem, pl, ohgy valaki elvállalja, hogy egy-két talin megjelenik esetleg többed magával. A többiek pedig önkénetesen tartanának vele/velük. Ha megn em érnek rá, akkor egy másik alkalommal mennének. Így gondoltam.
Persze eszembe se jutott, hogy ilyen radikális lpések legyenek megtéve, hogy ha egy külföldi talin nem akarm egjelenni akkor kirúgják/juk. Azért ennyire ember ellenes nemvagyok!
Hanem, pl, ohgy valaki elvállalja, hogy egy-két talin megjelenik esetleg többed magával. A többiek pedig önkénetesen tartanának vele/velük. Ha megn em érnek rá, akkor egy másik alkalommal mennének. Így gondoltam.
Persze eszembe se jutott, hogy ilyen radikális lpések legyenek megtéve, hogy ha egy külföldi talin nem akarm egjelenni akkor kirúgják/juk. Azért ennyire ember ellenes nemvagyok!

Meg én mondjuk lehet hogy elgondolkodnék, hogy most egy ausztriai találkozóra kimenjek-e az autómmal, hogy képviseljem az audiklubbot
Mondjuk az is igaz, hogy egy külföldi talira kijutni nem két fillér. NEmhogy több talira kinézni.
EZ a megnyitó nekem is ismerős. (Lehet Audi kereskedés volt? Már nem emlékszem kristály tisztán!
)
EZ a megnyitó nekem is ismerős. (Lehet Audi kereskedés volt? Már nem emlékszem kristály tisztán!

Dee, ez is olyan, hogy igazándiból mi döntjük el, hogy mit akarunk meg mit nem.Tehát ha benne is van a klubb töbsége, hogy most egy ausztriai találkozóra kimegy, de van aki nem akar, azt nem kell egyből kirugni a klubból
Őm ez igazándiból jó kérdés!
Ezt inkább a régi klubbosoktól kéne megkérdezni, emlékeim szerint volt olyan vagy valaminek a megnyitó ünnyepélyén jelen volt a klubb talán vagy ilyesmi.Külföldi találkozókat szerintem faszság lenne kötelezővé tenni, mert az igencsak sokba kerülne a tagoknak.

Ezt inkább a régi klubbosoktól kéne megkérdezni, emlékeim szerint volt olyan vagy valaminek a megnyitó ünnyepélyén jelen volt a klubb talán vagy ilyesmi.Külföldi találkozókat szerintem faszság lenne kötelezővé tenni, mert az igencsak sokba kerülne a tagoknak.
Minden rendezvényen? Tehát külföldi találkozón, hogy ott is képviselje a Klubot?
Vagy a klub rendezvényein?
Persze megtudom rendelni. Csak per pill az én anyagi kereteim is korlátozottak.
(Jut eszembe a matricád nálam van. MAjd valamikor oda adom.)
Vagy a klub rendezvényein?
Persze megtudom rendelni. Csak per pill az én anyagi kereteim is korlátozottak.
(Jut eszembe a matricád nálam van. MAjd valamikor oda adom.)
A rendezvényeken való részvétel úgymond minden klubtagnak a feladata lenne : ] Amúgy a félreértések elkerülése végett, nem akarok parancsolgatni : ] Zo, a mtricákat is megtudnád rendelni nem??
Jah és akkor számolhattok egy új belépővel!
Velem!

Velem!

Rendben.
Ha szükségeltetik akkor csinálok mintákat is a matricákra (Persze semmi cicomás matricákat, csakis sima konzervatív klub matricát). Vagy használhatjuk a jelenlegi matricákat is, esetlegesen csináltatunk még + típusokat.
Ha szükségeltetik akkor csinálok mintákat is a matricákra (Persze semmi cicomás matricákat, csakis sima konzervatív klub matricát). Vagy használhatjuk a jelenlegi matricákat is, esetlegesen csináltatunk még + típusokat.
No ez jó ötlet. Tetszik, hogy a klubal kapcsolatos munkákat megosszuk.
Nos így hirtelen én két dolgot is szívesen vállalnék.
- kapcsolattartás más szervezetekkel
- rendezvényeken rendszeres részvétel
Nos a rendezvényeken megjelenést többen is vállalhatjuk, mert ha egy ember vállalja akkor azért fent áll az a lehetőség, hogy valami közbe jön és nem jelenik meg.
Nos így hirtelen én két dolgot is szívesen vállalnék.
Nos a rendezvényeken megjelenést többen is vállalhatjuk, mert ha egy ember vállalja akkor azért fent áll az a lehetőség, hogy valami közbe jön és nem jelenik meg.
Namost a kapcsolattartás más szervezetekkel, az más klubbokkal, magazinokkal való kapcsolatot jelenti.Namármost a klubba való belépés az úgy nézne ki, hogy egy x összeg (ami szerintem ilyen 3000 forint per év körüli lehetne) fejében a tag kapna egy klubbkártyát, és egy audiklubbos matricát.A klubbkártyát mint már említettem én intézem, ha szükség van rá,akkor megrendelem.Namost, hogy ne egy emberen áljon az egész, ezért szerintem mindenkinek kéne tennie egy picit.Szóval ha lehet, és akarja meg érdekli ez a klubb dolog akkor az válaszon magának valamit a tehendők közül, hogy végre életre keljen ez a klub.
Most Zo, szerintem te a decals shoppal tudnál intéztetni klubbmatricákat, és akkor már a klubba való belépést meg lehetne tenni.

- weblap + tárhely
- belépés a klubba + klubkártya gyártás
- kedvezményeket nyújtó cégekkel kapcsolattartás, új helyek szervezése
- találkozók
- belépés a klubba + klubkártya gyártás
- kedvezményeket nyújtó cégekkel kapcsolattartás, új helyek szervezése
- találkozók
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!