Külföldi autóvásárlás.
aktuális téma

Hali!
Előre kérném szépen a forumozókat,hogy csak az válaszoljon,segítsen,írjon a fórumba,aki már hozott be külföldről autót.(NÉmeto.,Ausztria), és érdemben hozzá tud járulni a témához. Okoskodásra nincs szükség.
Aki viszont jártas a témában,szépen megkérném, lehetőségeihez mérten segítsen.
Pár dolgot nemértek.
-Ugye itthon ki kell váltani a P,vagy Z rendszámot,amivel majd hazahozom a kocsit vásárlás után.Hol lehet kiváltani,mennyiért ,mire jogosít fel?
-MInt magánszemély hoznám be az autót,jogosult vagyok e regadórészleges visszaigénylésére?
-Kell e ÁFÁ-t fizetni?
Az előbb kérdések 6 hónapnál idősebb,és 6000-km-nél többet futott,tehát HASZNÁLT autóra értem.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
sziasztok! 6n 1.9 sdi polo vásárlását tervezem, és nagyon gondolkodok ausztriából való behozatalra. nem nagyon tudok a témában semmit, ezért is kérdezősködnék egy kicsit. milyen árak vannak mostanában? hol érdemes venni, és milyen költségekkel jár a hazaút, lepapírozás, stb? köszi a válaszokat! 

ugy mennek ki hogy néznek 3-4 gépet, németország minden szögletében, amelyik megfelel azt megveszik, majd fuvarszervezővel küldenek arra egy gépet, aki visszfuvarba üres.... és erre van hogy várni kell egy hetet
ez nem ilyen egyszerű, egy nagy kombájnhoz bérelni trélert nem minden bokorban lehet, meg nem elöször vásároltak kint, eddig nem volt gond..... csak most
5 Ft-ot nem adnék senkinek a majd jövök dumára, nemhogy 8 ezer eurót.
Miért nem béreltek ott egy trélert, aztán elvitték volna egy őrzött telepre?
Miért nem béreltek ott egy trélert, aztán elvitték volna egy őrzött telepre?

Sogormékat 8ezer euroval huzták be, mezőgazadsági gépet vettek, amit csak tréleren lehet hazahozatni , kimentek, átnézték, kifizették, lepapirozták...mire ment érte a tréler pár napra rá, a gép sehol sem volt, cég becsődölt 

a kereskedés becsődölt, de azért, mert a regadót sikkasztották... de amúgy nem ők írják át. Amikor vettem, pont 1 ilyen nepper akarta rábeszélnii a kereskedést egy Galaxy-ra, ott virított a tréleren... ment kereskedésről kereskedésre, hátha valakinek elpasszolja... és már ő írja vissza

de amit keresek az kint is ritka.... nem hogy pár km en belül több is legyen
Nem csak egy autót kell keresni, hanem többet, lehetőleg minél kisebb területen. Így válogatni is tudsz, meg nagyon át sem vernek úgy, ahogy írtad.
100 és 80 ezer között mi a különbség?
Ezzel akart sokat akasztani a hülyéje, úgy, hogy bűncselekményt is elkövetett vele?

Ezzel akart sokat akasztani a hülyéje, úgy, hogy bűncselekményt is elkövetett vele?

link
akkor ez neked szól
akkor ez neked szól
Nem ettől tartok, van egy jo vétel.... kimész pár haverral meg 10 ezer euroval a zsebbe, cimre mész, ott meg valami nigger, feka, indián,arab , törk, bulgár istennyila vár és lehet auto sincs, csak átverés....
Nekem az exmondeo-m az francia volt. Igaz első tulajos... de nepper hozta be, visszaírt 20ezer km-t, 100 helyett 80al vettem...
de beletekertem 120at, chipelve stb, semmi baja nem volt.

Hali!
Franciákkal mennyire kell vigyázni?
Rengeteg jo vételnek tűnő autó van kint, de kevés képpel........ gondolom ott is sok a bevándorló, mint németbe.....
Franciákkal mennyire kell vigyázni?
Rengeteg jo vételnek tűnő autó van kint, de kevés képpel........ gondolom ott is sok a bevándorló, mint németbe.....
rendben köszönöm a segítséget a vizsga állomásig útvonal engedély vagy tréler?
NKH-KPM több helyen van, Mozaik,Vasgereben,Miklós,Pomáz,stbstbstb van egy pár helyen érdeklödj utána h környékeden hol van olyan müszaki vizsgaállomás ahol elsö magyarországi vizsgát vállalnak
mondom 2db sárga forgalmija és a adásvételije kell a tipuskönyvbe nem vagyok biztos de nem árt ha megvan az is

KPM csak a mozaik utcában van?
vagy a a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz kell vele menni?
vagy mivel nincs műszaki csak alkatrésznek lehet?
vagy a a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz kell vele menni?
vagy mivel nincs műszaki csak alkatrésznek lehet?
enyimnek se volt
decemberbe járt le a müszakija

de ennek az autónak sajnos nincs érvényes műszakija!
ebben az esetben hol tudom a műsazkiztatását elintézni és hogyan?
ebben az esetben hol tudom a műsazkiztatását elintézni és hogyan?
épp most csinalom az enyim...
2db sárga forgalmi engedély, eredeti példánya a 2 nyelvü adásvételinek(vagy a hivatalos forditása)KPM általi magyarországi elsö müszaki vizsga integrált eredetvizsgával!(39900-) ekkor kapsz egy müszaki adatlapot amelyet felmutatsz és máris lehet a regadót befizetni. ha megvan akkor okmányiroda és csokolom magyar rendszám forgalmi :) én csütörtökön voltam müszakin holnap van rendszámom elvileg
2db sárga forgalmi engedély, eredeti példánya a 2 nyelvü adásvételinek(vagy a hivatalos forditása)KPM általi magyarországi elsö müszaki vizsga integrált eredetvizsgával!(39900-) ekkor kapsz egy müszaki adatlapot amelyet felmutatsz és máris lehet a regadót befizetni. ha megvan akkor okmányiroda és csokolom magyar rendszám forgalmi :) én csütörtökön voltam müszakin holnap van rendszámom elvileg

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!