Külföldi autóvásárlás.

Témakör: Real life
aktuális téma
Külföldi autóvásárlás.

Hali! Előre kérném szépen a forumozókat,hogy csak az válaszoljon,segítsen,írjon a fórumba,aki már hozott be külföldről autót.(NÉmeto.,Ausztria), és érdemben hozzá tud járulni a témához. Okoskodásra nincs szükség. Aki viszont jártas a témában,szépen megkérném, lehetőségeihez mérten segítsen. Pár dolgot nemértek. -Ugye itthon ki kell váltani a P,vagy Z rendszámot,amivel majd hazahozom a kocsit vásárlás után.Hol lehet kiváltani,mennyiért ,mire jogosít fel? -MInt magánszemély hoznám be az autót,jogosult vagyok e regadórészleges visszaigénylésére? -Kell e ÁFÁ-t fizetni? Az előbb kérdések 6 hónapnál idősebb,és 6000-km-nél többet futott,tehát HASZNÁLT autóra értem.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9
Hori.
2007. november 04. 16:57
itthon elöre rendszámot nem kell kérned
a németeknél 10 euro az a rendszám amivel lábon el tudod hozni
R
2007. november 04. 16:56
RéPusz
2007. november 04. 16:53
LÉcccikeee...
R
2007. november 04. 16:51
Senki?
R
2007. november 04. 16:49
VAlaki?
RéPusz
2007. november 04. 16:48
Hali!

Előre kérném szépen a forumozókat,hogy csak az válaszoljon,segítsen,írjon a fórumba,aki már hozott be külföldről autót.(NÉmeto.,Ausztria), és érdemben hozzá tud járulni a témához. Okoskodásra nincs szükség.
Aki viszont jártas a témában,szépen megkérném, lehetőségeihez mérten segítsen.
Pár dolgot nemértek.
-Ugye itthon ki kell váltani a P,vagy Z rendszámot,amivel majd hazahozom a kocsit vásárlás után.Hol lehet kiváltani,mennyiért ,mire jogosít fel?
-MInt magánszemély hoznám be az autót,jogosult vagyok e regadórészleges visszaigénylésére?
-Kell e ÁFÁ-t fizetni?
Az előbb kérdések 6 hónapnál idősebb,és 6000-km-nél többet futott,tehát HASZNÁLT autóra értem.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9
Összesen 166 találat 9 oldalon