Sziasztok!
Ide ebbe a topicba a LED-ezéssel kapcsolatos tapasztalatokat, észrevételeket és kérdéseket írhatjátok!
Nem csak a műszerfalra korlátozva hanem az egész autóra nézve!
LED árak, típusok, kötési variációk, ki mit hogy oldott meg!
Próbaképp indítom a fórumot, mert nem igen van ezzel kapcsolatos topic, és egyre népszerűbb az autózásban is a LED, de nem csak a színek miatt hanem, mert ha jól kötik akkor egy örökké valóság az izzóhoz képest!
és ugyan akkora fénye is van mint mikor beraktad? sok ismerősnél volt ez a helyzet is h.mégha működik is de fokozatosan lehalványul az ember szeme meg hozzászokik a csökkent fényhez.nekem is lehalványultak a belső tetőfények,cserélhetem őket de mivel van 1 tartalék stabim berakom.
nekem meg a hátsó világításba van ledes izzó már több mint 1 éve, és még mindig nem égett ki. És se stabilizátor se lócsöcs nincs benne, csak szarok ledek
bocs Tufaaa ez 3 smd ledes helyzetfény,volt "élményem" vele a kékes cucc ami látszik a rácsoknál csak a precíziós ellenállás,nem stabi.ha pont ilyenre gondoltál mint ami a képen van.bocs mondjuk én erősen 2elkedem bármilyen "stabisnak" mondott cuccban.akkor van stabi ha valóban rakok-raknak külön,ilyenekből Dunát lehet rekeszteni,ismerősök vettek ilyet de fél évet ha bírt.odaadták szétkaptam üres volt,már az ellenálláson kívül
ami megfelelő a pénztárcádnak,igazából a 2db-os csomagokban levők ideig-óráig működnek mert nincs bennük feszstabi h.ne égjenek ki és bárki bármit mond 1ikben sincs igazából ilyesmi.szóval vagy veszel 1-et először és utána a helyzetjelzőket vagy építesz magadnak 1et.a legtöbb led stabil feszültséggel működik autóban nincs stabil feszültség. nyugalmiban 12v körü járó motornál 14.4v körül a 2 v külömbség túl sok bármilyen lednek ha csak 12v van méretezve az előtét ellenállása.idővel kiég a chipje ami miatt halványulnak ezért kell stabi. bocs a hosszú szövegért csak hogy tisztában legyél bizonyos alap dolgokkal.
Helló!
Szeretnék az autómba LED-es helyzetjelzőt tenni (fehéret) érdeklődnék, hogy kinek milyen van? mert annyi van belőle hogy az ember nem tud választani, több led-es? egy ledes? melyk a jó?
üdvw
sokak problémája az ilyen lámpákkal h.bár szépek és mindenki az ilyeneket favorizálja de a technikájuk csapnivaló is lehet..gondolok ez alatt a projector világítási képességeire..de a távfény része is kritikán aluli lehet..képet 1 Sonar lámpáról.az elvük hasonló...
én nagyon nemvagyok kibékülve az ilyen utólagos lámpákkal...hamár az Audihoz hasonlóra készítik világítson már úgyis de kétlem h.elérné azt a fényerőt...azért van elég rendkívüli ledcsík is! 2 kép...55-55w ködlámpa..6-6db High Power Super Flux led...nem hajlékony ledcsikról van szó!!!