Teljesítmény adó 2012
aktuális téma

Meglepődtem amikor megkaptam a "csekket" hogy mekkora összeget kell kifizetnem az önkormányzat felé...
A kifizetéssel nincs probléma, de ekkora összegért vajon nem átverés hogy földes úton kell járkálnom? Ha az autó meghibásodik, megsérül az út hibái miatt kitől számíthatok kártérítésre. Írjátok le a véleményeteket, tapasztalataitokat. Nem legyen politikai tartalmú a topic.
Ide klikkelve megtudhatjátok hogy kinek mennyibe kerül az éves "teljesítményadója, és mérlegelhet hogy ki milyen "szolgáltatást" kap az adónem után.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nem adják azt olyan könnyen...

semmi gond,ezesetben felveszem a szlovák állampolgárságot is ...a hazámat már elvették,kifosztották,minek ragaszkodjak hozzá?odakint meg lehet 2 kocsid 1 rendszámmal,meg nincs átiratás,meg a motor csak alkatrésznek számít nem azonosítási pontnak mint nálunk.....faszkivan ezzel a retek országgal

Majd beöntik a hengereket ólommal, aztán akkor elhiszik.

ezért járjunk életveszélyes 30 éves marutikkal meg egyéb szemétdombokkal,mert buzi országban élünk és ide az való? nekem ne mondja meg senki mivel járjak! ha ateljesítmény a bajuk,megmondom,hogy lehuztam 4 gyertyakábelt,igy már 1.0 alatt van a gép,lehet csekkolni ha nem hiszik!

Leveszik a rendszámot, mert magyarként nem vezethetsz külföldi autót az országban.
plusz biztosítás, baleseti adó...stb
Nem okozol balesetet, kárt, de évente mindennel együtt kifizetsz 400 ezret...de ennek fejében jogodban áll szétbaszni az autót a szar utakon...és persze drágább, újabb autónál egy kis hiba is óriási anyagi kár...erről nem is beszélve...
Az autó nem hibásodik meg, és nem károsodik, akkor is havi 40-50 ezer forint a fenntartása...
Venni kell egy 30 éves 800ccm-es kisautót, és akkor nem kerül sok/k/ba
Nem okozol balesetet, kárt, de évente mindennel együtt kifizetsz 400 ezret...de ennek fejében jogodban áll szétbaszni az autót a szar utakon...és persze drágább, újabb autónál egy kis hiba is óriási anyagi kár...erről nem is beszélve...
Az autó nem hibásodik meg, és nem károsodik, akkor is havi 40-50 ezer forint a fenntartása...
Venni kell egy 30 éves 800ccm-es kisautót, és akkor nem kerül sok/k/ba

most már abszolut nem csodálkozom hogy sokan "szlovákrendszámoznak" az újabb nagykategos autóknak negyedmillió évente

pontosan, ez ami felháborít, van akitől 100 ezer feletti adót szednek be a semmiért...

Addig jo amig a biztositast nem ugy szamoljak otthon mint itt......akkor lenne szajtepes

illetve egy dolgot igen....3 napja jött a levél reggel 7 óra felé a biztosítótol...benne csekk,meg a balesetiről a megfogalmazás vagy 3 oldal...nem értem miért nem tudják ráírni egy nagy üres A4-es lapra,hogy LEHUZÁSI ADÓ!...mindegy téptem szét,kuka...erre este szanaszét fagyva nyakig olajosan retkesen szerelés után megint benézek a ládába,megint levél...megint a biztosító,megint csekk,megint baleseti,de ez több mint a reggeli!
Na mondom a román tevenyereggyártó kurva nénikéteket...telefon,felveszi a fleo kispicsa...kérdem én anyja szőrős-e? nem érti a problémámat...Kérdem nincs jobb dolguk mint szopatni a népet ezzel a szarral....válasz: -jajj bocsánat a GÉP elszámolta magát és egy munkatárs is kiküldte a helyes csekket,tehát az olcsobbikat sziveskedjek befizetni....a hajamat téptem miatta,de leszarom,akkor is marad a kocsi,de lassan veszek egy szlovák rendszámos másikat,elbontom és annak a rendszámával fogok járni,büüntessenek csak,meg vonják csak ki a forgalomból ha tudják

Na mondom a román tevenyereggyártó kurva nénikéteket...telefon,felveszi a fleo kispicsa...kérdem én anyja szőrős-e? nem érti a problémámat...Kérdem nincs jobb dolguk mint szopatni a népet ezzel a szarral....válasz: -jajj bocsánat a GÉP elszámolta magát és egy munkatárs is kiküldte a helyes csekket,tehát az olcsobbikat sziveskedjek befizetni....a hajamat téptem miatta,de leszarom,akkor is marad a kocsi,de lassan veszek egy szlovák rendszámos másikat,elbontom és annak a rendszámával fogok járni,büüntessenek csak,meg vonják csak ki a forgalomból ha tudják

de ha nem csinálják meg őket és ugyanúgy szedik az adót az még nagyobb biznyisz... vkinek...

Egyszer kellene rendesen megcsinálni az utakat, aztán 20-30 évig jók lennének és szedhetnék az adót rá.
ezzel hasonló szinten vagyok én is! jobb ha nem mondok semmit!

én voltam az ökör, mert volt pár üresjárati szám, de mire összeszedtem a bátorságom ,hogy blöffölök, addigra hívták a következőt, az meg még ott volt 

a kurva anyját annak amelyik ezt a buziságot kitalálta. nálunk az utca végén van egy kibaszott nagy kátyú, ha balra fordulok ki,akkor is belemegy a kerék,ha jobbra,akkor is. aztán fizessem be,h a csöveseknek tudjon adni az önkormányzat segélyt,h legyen mit elinniuk.

huuuu baszki...idegrohamom lett volna
a héten postázzák...
tegnap agyvérzést kaptam a postán, a sok nyugdíjas egész nap ráért, de mikor megy be kiváltani a kisunoka szájbavert teljesítményadós levelét?? délután 5órakor
szerencsétlen parasztgyerek bemegy, hogy egy nyamvadt csomagot kiváltson, ezek meg megszállják a postát
17:10kor húztam a sorszámot, 9917, és az akkor hívott szám meg a 9844
kapott a posta 40percet, aztán otthagytam őket a picsbe
tegnap agyvérzést kaptam a postán, a sok nyugdíjas egész nap ráért, de mikor megy be kiváltani a kisunoka szájbavert teljesítményadós levelét?? délután 5órakor

szerencsétlen parasztgyerek bemegy, hogy egy nyamvadt csomagot kiváltson, ezek meg megszállják a postát

17:10kor húztam a sorszámot, 9917, és az akkor hívott szám meg a 9844
kapott a posta 40percet, aztán otthagytam őket a picsbe

hát tavaly se kaptam már...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!