Teljesítmény adó 2012

Témakör: Real life
aktuális téma
Teljesítmény adó 2012

Meglepődtem amikor megkaptam a "csekket" hogy mekkora összeget kell kifizetnem az önkormányzat felé... A kifizetéssel nincs probléma, de ekkora összegért vajon nem átverés hogy földes úton kell járkálnom? Ha az autó meghibásodik, megsérül az út hibái miatt kitől számíthatok kártérítésre. Írjátok le a véleményeteket, tapasztalataitokat. Nem legyen politikai tartalmú a topic. Ide klikkelve megtudhatjátok hogy kinek mennyibe kerül az éves "teljesítményadója, és mérlegelhet hogy ki milyen "szolgáltatást" kap az adónem után.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
farkasbede
2012. március 08. 11:52
annyi
De Tomi, a két autóra 30 ezret fizetek évente, és szétesik mindkettő olyan sz@rok az utak. Legalább közlekedhető szintre hozzák az utakat, és akkor no para
farkasbede
2012. március 08. 11:51
A pirossal jelölt utak vannak leaszfaltozva
tonyiwwrc
2012. március 08. 11:49
én értem a problémádat Peti,de tavaly ugyanennyit kellett fizetni,és Neked is csak azért tűnik ez föl mert lett egy fiatalabb kocsida Seire mennyi lesz? 9-10 ezer?
Nevemsincs
2012. március 08. 11:49
"kitől számíthatok kártérítésre"
az út kezelőjétől...

pont tegnap volt a tv-ben is, le kell fotózni a kátyút/hibát, bemenni a helyi közútkezelőhöz, ráb@szni az asztalra
farkasbede
2012. március 08. 11:47
de most miért? Nincs igazság tartalma?
Szó nélkül befizetném ha nem esne szét az autó amikor arra járok. Fel nem merek menni csak szinte gyalog, mert szétveri az autót...
Esőzéseknél sárlavina, folyómedrek...ez mi????
farkasbede
2012. március 08. 11:46
Itt van például Kerepes község, ahová a 2007-es évjáratú 90LE-s autó után 20100 jó magyar forintot kell kicsengetnem évente.
1.3-as kis köbcentis, nem egy erőgép...
Cserébe szó szerint földes utakon járkálunk. Az utcák nincsenek leaszfaltozva, összesen három utca van leaszfaltozva.
A földesutak telis tele lyukakkal, a közlekedés szó szerint lehetetlen.
A súly adónak elméletileg a célja az utak rendbehozatala költségének fedezése volt...ennek az "utód adója" a teljesítményadó.
A pénz befizetve, de az utcák változatlanul használhatatlanok...
tonyiwwrc
2012. március 08. 11:43
meglepődtem volna ha nem nyitsz fórumot a témának
farkasbede
2012. március 08. 11:42
Meglepődtem amikor megkaptam a "csekket" hogy mekkora összeget kell kifizetnem az önkormányzat felé...
A kifizetéssel nincs probléma, de ekkora összegért vajon nem átverés hogy földes úton kell járkálnom? Ha az autó meghibásodik, megsérül az út hibái miatt kitől számíthatok kártérítésre. Írjátok le a véleményeteket, tapasztalataitokat. Nem legyen politikai tartalmú a topic.

Ide klikkelve megtudhatjátok hogy kinek mennyibe kerül az éves "teljesítményadója, és mérlegelhet hogy ki milyen "szolgáltatást" kap az adónem után.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 88 találat 5 oldalon