Tuningcégek "feketelistája"
aktuális téma

A maszekos cégek
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Gyálon lakom
De nem ott dolgozom.
A lényeg az egészben, az az, hogy mindenki azt hiszi, hogy egyszerű dolga van a spoileresnek, mert esetleg "csak"ki kell kenni a sablonból, meg kiveni.......
Kiváncsi lennék arra, hogy aki sokalja az árakat, az hogy bírná ezt csinálni napi min.8-órában.
Van egy kis bukéja ennek a munkának.
Bár én ezt nem nevezem igazából munkának, mert aki ezt nem szereti csinálni az ne is csinálja, mert azokból lesznek a rossz munkák.
EZT SZERETNI KELL!!!
Amikor odajön a kocsi egy alap gyáriként, és elgurúl egy csodaszép autóként!
Ez a szép az egészben.

De nem ott dolgozom.
A lényeg az egészben, az az, hogy mindenki azt hiszi, hogy egyszerű dolga van a spoileresnek, mert esetleg "csak"ki kell kenni a sablonból, meg kiveni.......
Kiváncsi lennék arra, hogy aki sokalja az árakat, az hogy bírná ezt csinálni napi min.8-órában.
Van egy kis bukéja ennek a munkának.
Bár én ezt nem nevezem igazából munkának, mert aki ezt nem szereti csinálni az ne is csinálja, mert azokból lesznek a rossz munkák.
EZT SZERETNI KELL!!!
Amikor odajön a kocsi egy alap gyáriként, és elgurúl egy csodaszép autóként!
Ez a szép az egészben.

EZÉRT NEM SABLONOZOK 10-ÉVE, MERT TOTÁL GAZDASÁGI VESZTESÉG.
ANNYIT KÉRNÉK, HOGY HA JAVÍTÁSRA, VAGY MÁS MIATT BEVISZNEK OCSMÁNY MUNKÁT, AZT FOTÓVAL ITT A FORUMBAN TEGYÉTEK KÖZZÉ SZAKMAI KISÉRŐ SZÖVEGGEL.
ANNYIT KÉRNÉK, HOGY HA JAVÍTÁSRA, VAGY MÁS MIATT BEVISZNEK OCSMÁNY MUNKÁT, AZT FOTÓVAL ITT A FORUMBAN TEGYÉTEK KÖZZÉ SZAKMAI KISÉRŐ SZÖVEGGEL.

AZT HITTEM, MERT LÁTTAM MÁR A HONDÁT AMIKOR A SOGOROMMAL CSAVAROGTUNK.

Nem gyálon csináljuk.
Ebben is teljesen igazad van.
Van most is két olyan lökhárítónk, amit lesablonoztak, és árúlják, mert mi nem hírdettjük magunkat.Ez sztem a legnagyobb szemétség, mert nem becsülik meg más munkáját.Meg van még más is, de mindegy.
Jah és a csúszás még ránk is igaz, de nálunk nem "szar"lesz a végeredmény, hanem sajna nagyobb határidő
Van most is két olyan lökhárítónk, amit lesablonoztak, és árúlják, mert mi nem hírdettjük magunkat.Ez sztem a legnagyobb szemétség, mert nem becsülik meg más munkáját.Meg van még más is, de mindegy.
Jah és a csúszás még ránk is igaz, de nálunk nem "szar"lesz a végeredmény, hanem sajna nagyobb határidő

a szakmák kurvára egybe mosódnak, teljes mértékben. Csak egy dolgot ne felejtsünk el, lehet, hoyg van egy szar spoileres...mondjuk...de van piaca és ez a baj, hogy az emberek kurvára nem látnak a szemültől...egy példa bekapcsolod a BP-tv-t és mindenféle sztárok jelennek meg a képernyőn, kinevezett sztárok akiknek köze nincs a hanghoz meg a hangszerhez csak a full playback és mégis van piacuk és közben a nagy zenészek csodálkoznak hogy ellanyhult a zeneipar Mop-n, holott nem csoda tárgya hiszen ma Mo-n mindent el lehet adni az embereknek.
ELVIEKBEN ISMERLEK IS TITEKET, A SOGOROM LAKOTT GYÁLON.

IGAZAD IS VAN, ÉS NEM KELL ÓDÁKAT MONDANI.
A LÉNYEG, HOGY FELNYISSUK KULTURÁLT HANGNEMBEN A VERDÁSOK SZEMÉT, NE JÁRJANAK PÓRÚL, ÉS NE A TISZTES KIVITELEZŐKET KÖPKÖDJÉK AZ ÁRAK MIATT.
HA NINCS ELÉG PÉNZ, AKKOR SEM KELL BELEMENNI AZ OLCSÓ DOLGOKBA, MERT SOKSZOR AZ A DRÁGÁBB.
A LÉNYEG, HOGY FELNYISSUK KULTURÁLT HANGNEMBEN A VERDÁSOK SZEMÉT, NE JÁRJANAK PÓRÚL, ÉS NE A TISZTES KIVITELEZŐKET KÖPKÖDJÉK AZ ÁRAK MIATT.
HA NINCS ELÉG PÉNZ, AKKOR SEM KELL BELEMENNI AZ OLCSÓ DOLGOKBA, MERT SOKSZOR AZ A DRÁGÁBB.

Én is spoilerezéssel foglalkozom, és jönnek hozzánk rendesen a megrendelők, úgy, hogy nem hírdettjük magunkat.
Sokan pedig sokalják az árakat, mert más hírdetett tuning cég olcsobban kínálja, de a minőséget meg nem nézik.
Hoztak hozzánk olyan llökhárítót javítani, amiben több gyanta volt mint üveg, a levegőkről meg nem is beszélve.
Ja meg a rétegvastagság is számít.
Karbonozásról meg annyit, hogy nem karbonozni nehéz, hanem azt becsiszolni.
Sok olyan fényező van aki elválalja, aztán meg befürdik vele, mert nem képes megérteni azt, hogy lakkal kell gittelni.
A fényezőkről meg annyit, hogy aki olcsón csinál meg egy spoilert, az biztos, hogy nem olyan anyagokat használ, amikkel kéne dolgoznia, mert az drága, és utána jönnek csak a gondok......
Sokáig tudnám sorolni a dolgokat, de akkor sosem lenne vége.
Ami mindenkinek a hibája ( fényező,spoileres)pedig az hogy nem tundak nemet mondani senkinek, és elválalnak mindent.Utána jönnek a csúszások, a kapkodások, és a "szar" gyártása.
De mondom, én is tudnék ódákat regélni........
Sokan pedig sokalják az árakat, mert más hírdetett tuning cég olcsobban kínálja, de a minőséget meg nem nézik.
Hoztak hozzánk olyan llökhárítót javítani, amiben több gyanta volt mint üveg, a levegőkről meg nem is beszélve.
Ja meg a rétegvastagság is számít.
Karbonozásról meg annyit, hogy nem karbonozni nehéz, hanem azt becsiszolni.
Sok olyan fényező van aki elválalja, aztán meg befürdik vele, mert nem képes megérteni azt, hogy lakkal kell gittelni.
A fényezőkről meg annyit, hogy aki olcsón csinál meg egy spoilert, az biztos, hogy nem olyan anyagokat használ, amikkel kéne dolgoznia, mert az drága, és utána jönnek csak a gondok......
Sokáig tudnám sorolni a dolgokat, de akkor sosem lenne vége.
Ami mindenkinek a hibája ( fényező,spoileres)pedig az hogy nem tundak nemet mondani senkinek, és elválalnak mindent.Utána jönnek a csúszások, a kapkodások, és a "szar" gyártása.
De mondom, én is tudnék ódákat regélni........
Igazából az amit Alex mester leírt és az az álláspont amit képvisel kurvára nem vita tárgya. Ő az aki nagyon sok időt lehúzott ebben a szakmában egy igazi öreg rókáról van szó jó értelemben, aki nem azért bassza irtt a napot hogy magát reklámozza, hanem azért, hoyg a fiataloknak akik beleharaptak a tengerentúlról beérkezett tuninghullám gyümölcsébe és óriási összegeket kibasznak a tuningra, segítsen és elmondja hogy vigyázzunk s figyeljünk oda és ne adjunk pénzt szar dolgokra, hiszen az ember alapvetően úgy születik, hoyg el tudja dönteni hogy mi szar és mi nem, vagy he nem akor kérdezzen meg mást informálódjon, de mindekjéppen hallgassunk egy olyan ember szavára aki szinte gyanta pron nevelékedett fel. Nem a seggét akarom nyalni bár jó "spanomnak" mondhatom hanem anka az elvnek a seggét, hogy figyeljünk, mert ezek a dolgok értünk vanka a pénzünkért és ne mmásért. Köszi

NYUGOTTAN ÍRD LE AZT IS AMIBEN NEM ÉRTESZ EGGYETT, MERT KULTÚRÁLTAN MEG LEHET VITATNI.

Ez így van
Ebben teljesen egyetértek veled,de van amiben nem.
De ez van.

Ebben teljesen egyetértek veled,de van amiben nem.
De ez van.
AKKOR PONTOSÍTOK.
VANNAK NAGY NEVEK AKIKNEK A REKLÁMJÁT NEM LÁTHATTA SENKI, MERT NEM IS REKLÁMOZTÁK MAGUKAT SOK ÉVE, MONDVÁN, JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR.
SAJNA EZEN VÁLLALKOZÁSOKAT TESZIK TÖNKRE A KÓKLEREK A PIACRONTÁSSAL, ÁRAIKKAL, ÉS NAGY ARCULATOKKAL, MERT CSAK AZ MEGY NEKIK.
VANNAK NAGY NEVEK AKIKNEK A REKLÁMJÁT NEM LÁTHATTA SENKI, MERT NEM IS REKLÁMOZTÁK MAGUKAT SOK ÉVE, MONDVÁN, JÓ BORNAK NEM KELL CÉGÉR.
SAJNA EZEN VÁLLALKOZÁSOKAT TESZIK TÖNKRE A KÓKLEREK A PIACRONTÁSSAL, ÁRAIKKAL, ÉS NAGY ARCULATOKKAL, MERT CSAK AZ MEGY NEKIK.

hát ha nincs tul messze akkor meglehet hogy leviszik főleg ha jó a szaki
ami most nem igaz
ami most nem igaz

Priviben én is kérek szépen egy kis tájékoztatást + élménybeszámolót!Köszike!
PESTRŐL PEDIG SZÁMOS VERDA KÖTÖTT KI A RÉGIÓBAN.
KI TUDJA MIÉRT.
KI TUDJA MIÉRT.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
NEM SABLONT KENEGETNI, BÁR ABBAN IS LÁTTAM FÖRMEDVÉNYEKET.
A LEGNAGYOBB ELISMERÉSEM AZ VOLT, AMIKOR E-MAILBEN EGY PÉCSI CSAPAT ISMERTE EL A MUNKÁT.
FESTÖNÉL LÁTTÁK ELŐKÉSZÍTÉS ALATT, NEM AZ ÖVÉKÉ VOLT.
IPARMŰVÉSZEK ÍRTAK.