Tuningcégek "feketelistája"
aktuális téma

A maszekos cégek
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Mi erről már beszélgettünk párszóban, a tulajdonos folyamatos tájékoztatása nagyon fontos, és ha probléma van azonnal kell szólni ésközösen megoldást keresni, mi most csinálunk egy hifi beépítést, a tulaj tőlem majd 100km-re van, de ha most felhívod tudja hogy áll az autója, ennyi.. be kell fejezni a sunnyogást.
Ezt própálom kifejteni, itt Mo-n és nem csak a tuning cégeknél van így, mindjárt azt keressük hogy lehet a szabályokat kikerülni, nem véletlenül mondják, "fejtől büdösödik a hal".
Sajnos.
Sajnos.
Sziasztok!
Szomorúan olvasgatom az alábbi sorokat! Nagyon nagy gáz, hogy a tulajok nem engedhetik meg maguknak a tuti cégek kínálatát! (lásd gazdasági helyzet!)
De mégnagyobb gáz, hogy rengeteg "cég" fényezi magát a nagyok közé és vetít a gazdiknak, hogy Ők a legjobbak és a legolcsóbbak! Ráadásul, ha probléma van, mindíg van kifogás és mentség rá, hogy Ők aztán nem hibásak! Ezt az alapvető mentalitást kéne levetkőznie mindenkinek és őszintén beszélni a megrendelővel!
-"Erre vagyunk képesek"
-"Ennyibe fog kerűlni!"
Mi haszna van annak, ha megvezetik az embert? Gyors pénz? Egy kis vita és jön a másik?
Elbaszott dolog ez nagyon! Mi a megoldás?

Szomorúan olvasgatom az alábbi sorokat! Nagyon nagy gáz, hogy a tulajok nem engedhetik meg maguknak a tuti cégek kínálatát! (lásd gazdasági helyzet!)
De mégnagyobb gáz, hogy rengeteg "cég" fényezi magát a nagyok közé és vetít a gazdiknak, hogy Ők a legjobbak és a legolcsóbbak! Ráadásul, ha probléma van, mindíg van kifogás és mentség rá, hogy Ők aztán nem hibásak! Ezt az alapvető mentalitást kéne levetkőznie mindenkinek és őszintén beszélni a megrendelővel!
-"Erre vagyunk képesek"
-"Ennyibe fog kerűlni!"
Mi haszna van annak, ha megvezetik az embert? Gyors pénz? Egy kis vita és jön a másik?
Elbaszott dolog ez nagyon! Mi a megoldás?

Én ott látom a megoldás, ami megoldható, hogy kell olyan termékeket gyártani, forgalmazni ami megfizethető alap, aki többre vágyik annak egy közepes teméket, aki pdig csúcs tuningot szeretne annak egy luxus minőség.
De minden olyan terméket ami veszélyes és és nem használható azzonnal ki kell tiltani, úgyanúgy mint a gyermek játékoknál. És még egyszer összefogás, és garancia vállalás.
De minden olyan terméket ami veszélyes és és nem használható azzonnal ki kell tiltani, úgyanúgy mint a gyermek játékoknál. És még egyszer összefogás, és garancia vállalás.
Jól beszélsz!!
Viszont TÜV ide vagy oda!! Ezt csak hallottamhogy ha esetleg tura autónak gépkönyveztetném valami N csoportosnak ahol még nem kell bukó cső bár ha Nes akkor is szigorú na de ha gépkönyveztetem ahová bekerül minden akkor az jó??? tehát meg oldható?bár gőzöm nincs mik a feltételei és mennyibe fáj de ez is lehet megoldás a szebályokkal szemben!! de lehet hogy hülyeségeket irok
Viszont TÜV ide vagy oda!! Ezt csak hallottamhogy ha esetleg tura autónak gépkönyveztetném valami N csoportosnak ahol még nem kell bukó cső bár ha Nes akkor is szigorú na de ha gépkönyveztetem ahová bekerül minden akkor az jó??? tehát meg oldható?bár gőzöm nincs mik a feltételei és mennyibe fáj de ez is lehet megoldás a szebályokkal szemben!! de lehet hogy hülyeségeket irok

Üdvw,
Azért ez nem olyan egyszerű, ahhoz hogy Tüv minősítésel rendelkezhess, túl kell esned egy Iso minősítésen,aminek csak a felkészítési költsége 1 -2 milla + a vizsga, ez senkinek sem lessz jó a koklerek , hitegetők ugyanúgy megmaradnak, csak drágábbak lesznek, itt Mo-n még a pénz és a haszon dominál,
Arról nem beszélve hogya tuning cégek inkább beleköpnek más levesébe, és egymást huzzák addig itt változás nem lessz.
Arról nem beszélve hogy mo-n kicsi a minőségre fizető képes kereslet, és ez nem a vevők hibája.
Össze kellene fogni inkább mint szét húzni,
A vevőknek kellemetlen ha valami szar, de ezek előbb utóbb kikopnak sztem,
Minden cég hibázhat, a próbléma ott kezdődik hogy melyik cég vállalja a felelőséget, ki vállal garanciát,?
Azért ez nem olyan egyszerű, ahhoz hogy Tüv minősítésel rendelkezhess, túl kell esned egy Iso minősítésen,aminek csak a felkészítési költsége 1 -2 milla + a vizsga, ez senkinek sem lessz jó a koklerek , hitegetők ugyanúgy megmaradnak, csak drágábbak lesznek, itt Mo-n még a pénz és a haszon dominál,
Arról nem beszélve hogya tuning cégek inkább beleköpnek más levesébe, és egymást huzzák addig itt változás nem lessz.
Arról nem beszélve hogy mo-n kicsi a minőségre fizető képes kereslet, és ez nem a vevők hibája.
Össze kellene fogni inkább mint szét húzni,
A vevőknek kellemetlen ha valami szar, de ezek előbb utóbb kikopnak sztem,
Minden cég hibázhat, a próbléma ott kezdődik hogy melyik cég vállalja a felelőséget, ki vállal garanciát,?
hát igen, SX!!!

Megoldjuk mi is, de nem hiszem hogy nagy gond lenne velük.
Lehet
Vagy mi voltunk bebaszva

Vagy mi voltunk bebaszva

Jaja, nekem is bejövős.

Ezeket is az E-bayin találtam csak közvetlen a cégtől hozzattam! Az elej ha törött is lett volna akkor megértem de a küszöb??? Na mindegy fennt van az a lényeg
VAN MÁRKA AMIVEL GONDOD LEHET.
DÉLRŐL JÖN.
DÉLRŐL JÖN.

Én amiket rendeltem eddig ebay-ről azokkal semmi gond nem volt!
streetR autója is hasonlóan van felspoilerezve mint amilyet én akarok, csak ő itthoni cégtől rendelt, de azok is külföldről hoznak be, honnan máshonnan.
Na neki alakítás nélkül felment, szal nem hiszem hogy gond lenne vele.
streetR autója is hasonlóan van felspoilerezve mint amilyet én akarok, csak ő itthoni cégtől rendelt, de azok is külföldről hoznak be, honnan máshonnan.
Na neki alakítás nélkül felment, szal nem hiszem hogy gond lenne vele.
Ez QRVA jól néz ki!!!!!!!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!