Bár elgopndolkoztam azon hogy ha nekem lenne egy tuning cégem akkor biztos hogy kapnék negatívumot,hisz mindenkinek az izlését kiszolgálni nem egyszerű.Továbbá ha csak forgalmazó lennék akkor nekem is szembesülnöm kellene a gyártó hibáival késésével stb.vagy ha te vagy maga a gyártó és ha fost csinálsz akkor nincs miről beszélni.vagy Qrva sok lóvéd van és ezzel baromi nagy árukészlleted a raktáron ,na de amennyi tipusú kocsi van azt lehetettlen beraktározni meg őrltség is lenne .pl vennék két féle szettet SXre eljőnnél elvinnéd az egyiket majd utána senki nem keresné a másikat azt vigyoroghatok egy komplett szettel ami a polcon van!Szal azért megértem a cégek többségét is! Csak hát velünk is az a baj hogy lenyomunk egy pár NFS játékot és megyünk a tuningcégekhez hogy ez meg az kell stb stb.
Nem akarok eltérni a témától, bár eddig sem teljesen voltam párhuzamban a topic címével, de azt kell mondjam:
A CooL a verda esetében a szakemberek kifejezést mellőzhetjük, mert szó nincs ilyenről.Majka meg pár spanja ökörködnek egy kicsit, tákolgatnak stb ezzel el lehet adni a műsort és kész.
De mondhatnám az SXet is!!Hány turbó SX rohangál magyarországon?? Persze kisérletezni lehetne de ahhoz kinek van kedve.Volt két cég is akit felhívtam hogy a Ludéra 4-2-1es leömlő kell !!Azt mondták gyere hajlítunk valamit.Majdnem mondtam neki ANYÁDRA hajlítsál!miután komolyan ki vannak számolva a gázlengések kompreszió stb majd ő hajlít valamit ja és közben nem nyomaték növekedésem lesz hanem veszteségem és mind két céget istenítik az egyik a cool a verdában is van.vicc
Ja+ nem sajnálnána felvenni komoly szak embereket, akik most azért mennek ritkaságszában ebben az ágazatban, mert egy mérnők, technikus, stb nem fog 70E + jattér dolgozni.Ha beteljesülne amit írtam akkor kapkodnának ezekért az emberekért!
Sajnos itthon, se pénz, se akkora érdeklődés, sem olyan színvonalas autótuning kúltúra nincs még, hogy ezt komolyan lehessen venni.Ha elterjedtebb lenne, és a fizetések is több embernek elérhetővé tennék az építést akkor már a minőség ár arány is megváltozna, másrészt nem 1-2 nagy cég lenne aki viszont az érdeklődőkhöz képest kevés, hanem többen lennének aminek hatására lejebb mennének az árak, és egymást próbálnák túlűberelni minőségben, hogy legközelebb is odamenj.
Hát nem tudom!
Nem akarok veled vitatkozni de szerintem a szak ember attól szaki ha van mögötte sok munkaóra és rutinos továbbá folyamatosan fejleszt.Pl az én autómat egy két fős brigád kasztnizta és festette nagyon szépen igényesen megcsinálták ,de amikor kék lakozásta kartam az nem ment.mi lett volna ha flipp floppot akarok,szóval ezzel is ez a baj.vagy ha turbót akarnék rárakatni,akkor szerinted hol kezdjem??Szerintem sokan még Prelude-ot sem láttak közelről.nehéz ez.amugy persze igazad van mert az általad említett dolog is teljesen müködő képes hisz én is így csináltam csak hát vannak dolgok amikbe nem igazán mernék belekezdeni.pl turbó!!!!
Azért mondom sorolhatnám.Pedig ezek az igazi ritkaságok,csak gondolom erre szar garanciát válalni mert lehet hogy amit ő beépít az jó csak ahova építené az meg nem az igazi és az abból kelletkezett hiba már nem az övé és akkor itt mehet a vita de az autó akkor is áll.Persze ezt is megértem,csak hát sokan nagyra vágyók vagyunk és sokat akarunk!