Állítható futóművek
aktuális téma

Most fogom megvásárolni életem első állítható futóművét, és nem igazán van tapasztalatom a dologgal kapcsolatban. Ezért szeretném, hogy sgítsetek ha tudtok.
1. Kell e szélesíteni a sárvédőíveket? Ill. lehet e úgy, hogy a fényezés ne sérüljön?
2. Hol lehet beszereltetni? (Németországból rendelem)
3. Marad komfort érzet, ill. mennyire befolyásolja pozitívan az úttartást?
4. Ha leültetem a kocsit 10cm-rel fogom még tudni nap mint nap használni? (mélygarázsok, úthibák, szóval ismeritek a Magyar úthálózatot)
Ha tudto segítsetek lszi!
Kösssszzzz
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Állítható futóművel meg majd jól elkerülöm az efféle helyeket!

Ezért nem cseréltem még le 17-esekre a kerekeimet!
Komolyan mondom olyam a városban közlekedni mintha szlalomversenyen lennék!
A Szentendrei út az egyik kedvencem! 30-40-el lehet rajta haladni és még így is néha leér a kocsi alja! És akkor még a felnigyilkos csatorna fedelekről és gödrökről nem is beszéltem!

Komolyan mondom olyam a városban közlekedni mintha szlalomversenyen lennék!

A Szentendrei út az egyik kedvencem! 30-40-el lehet rajta haladni és még így is néha leér a kocsi alja! És akkor még a felnigyilkos csatorna fedelekről és gödrökről nem is beszéltem!
LEHET,SZEMÉT UTAK

Lehet, hogy az lenne a legpraktikusabb, terepjáró kerekekkel!

Remek ötlet!!!!!!

Biztos jól fog mutatni!

Biztos jól fog mutatni!

KACS A PROFI

Veszel egy flexet aztan hajra 

Ja és még valami!
A sárvédő szélesítés!
Végig nyálaztam vagy 30 német tuning újságot és amelyik autó állítható futóművel volt szerelve annak mindegyiknek legalább 3cm-rel ki volt szélesítve a sárvédőíve!
Igaz, hogy azok ilyen 10-14 cm-es ültetéssel voltak!
Na most nekem azaz érzésem, hogy hátul a nyomtávszélesítőimmel nem fog elférni a kerekem.
Tud valaki olyan helyet ahol tudnak rajta szélesíteni úgy, hogy a fényezés ne sérüljön???
Vagy rakjak be egy rugóút határolót?

A sárvédő szélesítés!
Végig nyálaztam vagy 30 német tuning újságot és amelyik autó állítható futóművel volt szerelve annak mindegyiknek legalább 3cm-rel ki volt szélesítve a sárvédőíve!
Igaz, hogy azok ilyen 10-14 cm-es ültetéssel voltak!
Na most nekem azaz érzésem, hogy hátul a nyomtávszélesítőimmel nem fog elférni a kerekem.
Tud valaki olyan helyet ahol tudnak rajta szélesíteni úgy, hogy a fényezés ne sérüljön???
Vagy rakjak be egy rugóút határolót?

Olvastam egy újságban, hogy az állítható futóművekhez kell egy biztósító gyűrűt vásárolni, amit a menetes részhez kell erősíteni, hogy ne állítódjon el.
Igaz ez? Hallotatok már róla?
Igaz ez? Hallotatok már róla?

Köszi mindenkinek az eddigi ötleteket ill. segítséget!

A futóművet kb.55-60mm-es ültetésre kell majd állítani, és így lesz az autó legalsó pontja az úttól kb.11cm-re.Most kb.14cm re van az úttól
Nekem most lesz bennt a 206-os ba az állítható futomű. Jelenleg 45/35-öt van ületve,de még mehet. Szerintem, ha 10-12cm van még az úttól bőven OK. Persze azért csak óvatosan
Azért a "műanyagos feleség" projektet célszerű erőletni

1. szélesíteni valszeg kelleni fog. lehet, ki lehet húzni, és vissza is lehet peremezni.
2. bárhol
3. nem sok marad.:) nagyon, sokkal direktebb lesz.
4. tudni fogod, csak majd élesednek a reflexeid, mivel mindent kerülgetned kell.
Nekem a gyárinál 11 centivel van alacsonyabban az autó, de elmegyek vele a lgtöbb helyen. Néha furcsa hangokat hallasz majd alulról, ezekkel azonban ne foglalkozz:))
2. bárhol
3. nem sok marad.:) nagyon, sokkal direktebb lesz.
4. tudni fogod, csak majd élesednek a reflexeid, mivel mindent kerülgetned kell.
Nekem a gyárinál 11 centivel van alacsonyabban az autó, de elmegyek vele a lgtöbb helyen. Néha furcsa hangokat hallasz majd alulról, ezekkel azonban ne foglalkozz:))
nekem a 35 mm is meredek ilyen szempontból, bár nagyobb a tengelytávom, viszont meg se mozdul a kaszni, nincs bologatása, de azért van ahol leérek...ki kell tapasztalni
Ha nagyot ültetsz bizony többet kell majd sétálnod a városban, vagy feleségül kell venni egy műanyagost 

Hát én azt hiszem a Cordobanak ha csak nem a pályán hazsnálod sok lesz ez a 10 cm!Komfotr érzet attól függ ha a gátlokat külön tudodmajd szabályozni keménység szerint akkor egész kellemes lesz de ha nem akkor viszot pattog majd az auto ami jó
Bezerelés elmész egy mühelybe és berakják 10-12 pénz +Futomü állitás Sárvédőt ha nem akarsz nagyobb kereket véleményem szerint nem kell.

Most fogom megvásárolni életem első állítható futóművét, és nem igazán van tapasztalatom a dologgal kapcsolatban. Ezért szeretném, hogy sgítsetek ha tudtok.
1. Kell e szélesíteni a sárvédőíveket? Ill. lehet e úgy, hogy a fényezés ne sérüljön?
4. Ha leültetem a kocsit 10cm-rel fogom még tudni nap mint nap használni? (mélygarázsok, úthibák, szóval ismeritek a Magyar úthálózatot)
Kösssszzzz

Kösssszzzz

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!