Astra G Baráti kör
aktuális téma

Szeretettel várunk minden Opel Astra G tulajdonost, illetve Opelest és rajongót a topicban
Remélem jó sokan összegyűlünk.
Mostanában elharapódzott indulatokat váltott ki sok fórumban a politika, illetve annak ellentétes nézetei. Ebben a fórumban szíveskedjetek mellőzni a nyugalom megőrzése végett!
Amennyiben ez láthatóan nem megy az illetők hozzászólásait töröljük, illetve ismételt felszólítás után BAN-nal jutalmazzuk!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
sziasztok
Van egy G-s Astra 5 ajtóson és ahhoz keresek OPC külső kiegészítőket ( tükör és a szárny nem érdekel) de minden másban szívesen venném ha tudnátok ajánlani pár oldalt, ahol elfogadható áron lehetne beszerezni az alkatrészeket.
üdv:
Krisz
Van egy G-s Astra 5 ajtóson és ahhoz keresek OPC külső kiegészítőket ( tükör és a szárny nem érdekel) de minden másban szívesen venném ha tudnátok ajánlani pár oldalt, ahol elfogadható áron lehetne beszerezni az alkatrészeket.
üdv:
Krisz
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni tőletek...
Jövő7en meglesz a Astra G kombim, és hát nincs benne fejegység.
Olyan fejegységet szeretnék bele amit a gyári kormányvezérlővel is lehet kezelni...
Tudtok ebbe segíteni hogy milyen CD lejátszó az ami nekem jó lenne?
Várom privátba válaszokat...előre is nagyon köszi
Segítséget szeretnék kérni tőletek...
Jövő7en meglesz a Astra G kombim, és hát nincs benne fejegység.
Olyan fejegységet szeretnék bele amit a gyári kormányvezérlővel is lehet kezelni...
Tudtok ebbe segíteni hogy milyen CD lejátszó az ami nekem jó lenne?
Várom privátba válaszokat...előre is nagyon köszi

Sziasztok,
Keresek irmscher (OPC) kormányt. Ha valaki tud eladót, vagy árul ilyet az oldalamra írjon pls!
Szép Napot!
Keresek irmscher (OPC) kormányt. Ha valaki tud eladót, vagy árul ilyet az oldalamra írjon pls!

Szép Napot!
Hát nem tudom, én addig használtam AngelEyes-t, amíg xenon volt benne, de amióta fázok a sünöktől, azóta a xenonnal együtt ment a moddolt lámpa is, és visszajött a gyári. Havernak van H1-es Angel (nekem H7 volt), ő nem panaszkodik rá, Tungsram +90%-ossal használja és állítólag lát vele rendesen, de szerintem csak megszokta.
zolikaDB
2013. november 06. 15:33
Astra G-be létezik értelmes, használható körhelyzetjelzős (Angel Eyes) fényszóró? Aminek a tompítottja nem gyertyaláng erővel világít?
ha súly szakad le akkor rázni fog nem kóvályogni
én a szilenteket nézném át
kutyacsont (stabrúd) is okozhat némi instabilitást.

én a szilenteket nézném át

Lehet, hogy csak leszakadt egy súly valamelyik kerékről, első körben kicentíroztatnám a kerekeket vagy már felrakatnám a téli szettet...
Heló!
Az autó instabilitásának-kóválygásának mi lehet a fő oka? Néha borzalmas érzés ez nyomvályún.
Megmozgattam az alkatrészeket, és nem vettem észre hibát a kutyacsonton kívül.
Az autó instabilitásának-kóválygásának mi lehet a fő oka? Néha borzalmas érzés ez nyomvályún.
Megmozgattam az alkatrészeket, és nem vettem észre hibát a kutyacsonton kívül.
Helló. A motorcsere szerintem macerás. Egyrészt nagyobb motor kerül bele, másrészt dízel.
A helyedben el kezdenem hirdetni, aztán majd meglátod, mekkora a kereslet. Aztán, ha sikerült eladni és kézben a pénz, na akkor kezdhetsz gondolkodni, addig csak álmodozás.
A 2.0 dízel talán jó választás, de akkor abból is a 101 lovast kell nézni, az már a Vectra B-t sem vitte rosszul. Viszont valóban az a gond, hogy itt már nagyrészben leharcolt autók vannak. Ha egymás után jönnek ki a kopó alkatrészek cseréi, vagy a tipikus dízelbetegségek, akkor sajna a gatyád is rámehet.
A fogyasztáson meg meg fogsz lepődni, mert, ha a mostani vegyesben 6-6,5-öt eszik, jó esetben kb. 1, 1, 5 litert fogsz nyerni. De ahogy észreveszem, neked inkább a teljesítménnyel van gondod, nem is annyira a fogyasztással.
1.4-re, vagy 1.6-ra ne gondoltál?
A helyedben el kezdenem hirdetni, aztán majd meglátod, mekkora a kereslet. Aztán, ha sikerült eladni és kézben a pénz, na akkor kezdhetsz gondolkodni, addig csak álmodozás.
A 2.0 dízel talán jó választás, de akkor abból is a 101 lovast kell nézni, az már a Vectra B-t sem vitte rosszul. Viszont valóban az a gond, hogy itt már nagyrészben leharcolt autók vannak. Ha egymás után jönnek ki a kopó alkatrészek cseréi, vagy a tipikus dízelbetegségek, akkor sajna a gatyád is rámehet.
A fogyasztáson meg meg fogsz lepődni, mert, ha a mostani vegyesben 6-6,5-öt eszik, jó esetben kb. 1, 1, 5 litert fogsz nyerni. De ahogy észreveszem, neked inkább a teljesítménnyel van gondod, nem is annyira a fogyasztással.
1.4-re, vagy 1.6-ra ne gondoltál?

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ez az izzó ,led jó -e a 2001 -es évjáratú opel astra g-m be ?
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/led_muszerfal_izzo_12v_b8_3d_kek_1807556996.html
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/b8_5d_5050_smd_muszerfal_led_10_db_kek_1805136047.html
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/led_muszerfal_izzo_12v_b8_3d_kek_1807556996.html
http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/b8_5d_5050_smd_muszerfal_led_10_db_kek_1805136047.html
Hát az enyém olyan 6-6,5-t megeszik..
Motor cseréről mit tudtok,vagy inkább adjam el és vegyek nagyobbat?Mert ugyanígy ezüstöt akarok,csak nagyobb motorral,meg persze ne egyen meg olyan 7-nél többet.
Motor cseréről mit tudtok,vagy inkább adjam el és vegyek nagyobbat?Mert ugyanígy ezüstöt akarok,csak nagyobb motorral,meg persze ne egyen meg olyan 7-nél többet.
A fedélzeti csatiház részét fürészlappal levágod óvatosan a fejegység-hangszóró részröl és simán összemegy az iso-val.persze csak neked is egybe van öntve a három csatlakozó
Az Isuzu diesel igen ritka a G Astrában, ráadásul teljesítményben sem valami sok. Persze az 1.2-esnél nyomatékosabb.
Dieselből nehezebb jót kifogni, sokkal több bennük a kilométer, a szervizelésük pedig drágább. De ha nagyon sokat mész vele, lehet hogy érdemes elgondolkodni rajta.
Mennyit eszik az 1.2-es?
szeretnék maradni az Astra G mellett,csak hát az 1.2-es nem pálya nekem,ha be van kapcsolva a klíma,majdnem lefullad indulásnál :)) Viszont anyagiak se engedik,meg hogy tankoljam egy nagyobbat,ami meg eszik vagy 8-at.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Bocs az off-ért, de szeretném a segítségeteket kérni egy kérdőívvel kapcsolatban, kb. 2 percbe telik kitölteni (kb egy WTCC-s kör a Hungaroringen) és rengeteget segítetek vele.
a kérdőív
előre is köszönöm
Zoli