Astra G Baráti kör
aktuális téma

Szeretettel várunk minden Opel Astra G tulajdonost, illetve Opelest és rajongót a topicban
Remélem jó sokan összegyűlünk.
Mostanában elharapódzott indulatokat váltott ki sok fórumban a politika, illetve annak ellentétes nézetei. Ebben a fórumban szíveskedjetek mellőzni a nyugalom megőrzése végett!
Amennyiben ez láthatóan nem megy az illetők hozzászólásait töröljük, illetve ismételt felszólítás után BAN-nal jutalmazzuk!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hello! Érdeklődnék hogy a 9x16os felni elfordul g astrába?
Üdv. Melyik kereket szedted le és azon felül mégis merre található? Neked se világított a tolató lámpa? 

Sziasztok! G astrára ha ráteszem az f-es hátsó tárcsafékét akkor a kéziféket hogy hozom össze? 4x100as kellene.. Előre is köszi mindenkinek! 

Sziasztok!
5 ajtós G Astraánál a csomagtér hátsó-alsó műanyaglemezét (amin a zár alsó része is van, függőlegesen bordázott, íves műanyag) hogyan lehet levenni? Nem találok rajta csavarokat, feszíteni meg nem merem. Az "Így csináld" könyvben egy Caravan-é van, ott mutat pár csavart, de az enyémen nem találom a rögzítést.
Köszi!
5 ajtós G Astraánál a csomagtér hátsó-alsó műanyaglemezét (amin a zár alsó része is van, függőlegesen bordázott, íves műanyag) hogyan lehet levenni? Nem találok rajta csavarokat, feszíteni meg nem merem. Az "Így csináld" könyvben egy Caravan-é van, ott mutat pár csavart, de az enyémen nem találom a rögzítést.
Köszi!
hali,
nincs valakinek elfekvőben 4 vezetékes lambaszondája g astrához?
nincs valakinek elfekvőben 4 vezetékes lambaszondája g astrához?
Na annyi lenne hogy leszedték az olajgombát és műszerrel meg akarták mérni az olajnyomást ami alapjáraton nincs csak 2000s fordulat fölött!Ugyhogy nagy az esélye a szivattyúnak!
kezdjétek az érzékelővel! kiszed kitakarít visszatesz! ha megold akkor zsír! ha nem akkor egy új érzékelő ha azzal se oldódik meg akkor jöhet a szétszedés és szivattyú megnézése!
Üdv hamarosan épül a csomi majd képet lövök ide fel

Helló Mindenki!
Segítség kellene!Apukámnak van egy 2002-es 1.7 TDI (isuzu motoros)kombi G-s Astrája!2 hete cserélt benne olajat (ugyanolyan olajat rakott bele ami volt benne) szűrővel együtt és azóta ha bemelegszik a motor 2000 fordulatig folyamatosan világít az olajnyomás lámpája 2000 felett elalszik!Legutóbb szerelőnél megnézték hogy nem-e az olajszűrőnél lehet gond de ott rendben van minden!Most az olajszivattyúra tippelünk de akkor nem értjük hogy fordulatnál meg mégis van!Ha van valakinek tippje vagy tud segíteni azt megkérném tegye meg!Előre is köszönöm!
Segítség kellene!Apukámnak van egy 2002-es 1.7 TDI (isuzu motoros)kombi G-s Astrája!2 hete cserélt benne olajat (ugyanolyan olajat rakott bele ami volt benne) szűrővel együtt és azóta ha bemelegszik a motor 2000 fordulatig folyamatosan világít az olajnyomás lámpája 2000 felett elalszik!Legutóbb szerelőnél megnézték hogy nem-e az olajszűrőnél lehet gond de ott rendben van minden!Most az olajszivattyúra tippelünk de akkor nem értjük hogy fordulatnál meg mégis van!Ha van valakinek tippje vagy tud segíteni azt megkérném tegye meg!Előre is köszönöm!
Sziasztok !
Sedan G astrahoz csomagtér ajtó van valakinek ?:)
Sedan G astrahoz csomagtér ajtó van valakinek ?:)
Na meglett! Le kellett hozzá venni a kereket.
A kulcsról annyit tudok, hogy ha rányomsz párszor hatótávolságon kívülről, akkor már újra kell "tanítani". Próbáld meg egészen közelről használni.
Én is így gondolkodtam, de nem találtam. Folytatom a keresést, köszi!
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, az első dolog az az hogy a gyári távirányítós kulcs kb 15 percig működik aztán már nem nyitja/zárja az autót, újra betanítom neki, megint működik de aztán megint semmi, a kulcs világít ha nyomkodom, elemet cseréltem benne, de nem változott a helyzet. Erre van valami megoldás vagy kell venni egy új kulcsot?
A másik kérdésem az lenne hogy az ülés alján ami van érzékelő hogy ülnek-e az ülésen azt hogy lehet leszedni? És ha levettem lehet-e kezdeni vele valamit, nincs összeragasztva vagy ilyesmi mert arra gondoltam lehet csak kontaktos, meg szeretném nézni csak az ilyesmi dolgokat nem szívesen babrálom mert félek hogy a legközelebbi gyujtás ráadáskor szájonvág a légzsák
Két kérdésem lenne, az első dolog az az hogy a gyári távirányítós kulcs kb 15 percig működik aztán már nem nyitja/zárja az autót, újra betanítom neki, megint működik de aztán megint semmi, a kulcs világít ha nyomkodom, elemet cseréltem benne, de nem változott a helyzet. Erre van valami megoldás vagy kell venni egy új kulcsot?
A másik kérdésem az lenne hogy az ülés alján ami van érzékelő hogy ülnek-e az ülésen azt hogy lehet leszedni? És ha levettem lehet-e kezdeni vele valamit, nincs összeragasztva vagy ilyesmi mert arra gondoltam lehet csak kontaktos, meg szeretném nézni csak az ilyesmi dolgokat nem szívesen babrálom mert félek hogy a legközelebbi gyujtás ráadáskor szájonvág a légzsák

Üdv! Pedig elvileg a váltóban van...próbáld meg a kerék felől megnézni de szerintem a motortérből is látszik...már nem emlékszem pontosan.
Sziasztok! Nem tudja valaki merre van a tolatólámpa kapcsoló a gépen? A váltón ugyanis nem találom, bár van egy része ami nagyon nehezen belátható.
Hozzászólás törölve -- admin
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!