Cikk: Az üvegszál és ami mögötte van

Témakör: Tuning
aktuális téma
Az üvegszál és ami mögötte van
...avagy ideje másképp gondolni a műgyantára Giccses, otromba bojler-monszter, plasztikhuszár, agyongittelt sufnis hulladék – ezeket a kedves kifejezéseket talán már senkinek sem kell bemutatnunk, aki a fórumainkban böngésződik. Manapság szinte szokás lett, akár minden érthető alap nélkül, „divatból” szidni az üvegszálas elemekkel felszerelt autókat, pedig a jogos megbélyegzések mellett számos esetben maximum a tudatlanság szolgálhat okként. Cikkünk célja egy kicsit rendet rakni e téren a fejekben. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
18 19 20 21 22 23 24
xela
2009. október 11. 21:05
Izlések és pofonok.
De szerintem a forum indító gondolata nem a stilusok viaskodásáról kellene hogy szoljon vagy izlésficamról.
Blindmouse
2009. október 11. 21:04
Szerintem szedd szét, és kezdd elölről.. csak legyen valaki melletted aki nyakoncsap ha ízléstelent kezdesz alkotni...
ZuppyKT69
2009. október 11. 21:01
Ehhez mit szoltok?
xela
2009. október 11. 21:00
Ha úgy véled hogy sok évi szövegelésem a saját sajnáltatásom, akkor tévedsz!
Engem te nem tudsz megfizetni.
Pár normális a munkát tisztelő magyar kuncsafton kivűl, csak külfőldre dolgozok inkább.
Te meg csak éld át családosan 17-év munka-iga elveszítését.
Ez nem csak munka hely vesztés.
Blindmouse
2009. október 11. 21:00
a jó példa-rossz példa felvonultatása majdnem vicces..

a végén meg kiderült hogy nem más az egész, mint reklámcikk.
Black Cat
2009. október 11. 20:55
Mindig megy ez a sajnáltatás,de nem csak te veszted el a munkád ebben az országban...
xela
2009. október 11. 20:54
Ezt köszönöm is neked.
De hány évvel ez előtti személyes beszélgetésünkben figyelmeztettelek a folyamat végére?

Te még bízól, hogy 23óra 59perc van.
xela
2009. október 11. 20:53
A megelőzés folyamata azzal kezdődött volna, hogy Itt a Cs.-n nem maradhatot volna meg a csináld magad mozgalom szövegelései és oltásai.
Milió egy napi valos átélt dologgal példálózhatnék, de már mindegy.
Illegál kellett, a piacot az árfekvéssel szétverték, a komoly gyártók eltüntek, egy pár meg lesűjjedt a primitív gyártás szintjére.
Na ezeket a hírdető kereskedők ajánlatai közt jól megtalálhatóak.
oooo
2009. október 11. 20:52
minket meg azért szidnak mert szétverjük az ültetések meg a kerekek miatt a verdáinkat :D
csak mondjuk cult ból kiszereled a futóművet és gyári kereket és nem veszít az autó annyit az értékéből mint egy boiler mert esetleg nem jön be vkinek a tikrácsos iparművészeti koncepció.
de nem is irkálok több fikázást írjanak csak a "rajongók" peace.
Quad
2009. október 11. 20:50
A cikk célja is pont ezt más megvilágításba helyezni.

Mondjuk úgy, hogy jobb később, mint soha.
Quad
2009. október 11. 20:48
Szived joga mi a stílusod és mi nem. Ez a cikk sem magasztalja ezt a sílust, és más stílust sem. A lényege a buktatók és a hazánkban sajnos sokfelé elterjedt tévhitek, gagyizások megelőzése, ezzel a technikával kapcsolatban. A véleményed tiszteletben van tartva, de ha nem érdekel a téma, inkább ne szólj hozzá így.

Peace
xela
2009. október 11. 20:48
Vagy szívből és lelkiismeretesen, vagy sehogy!
xela
2009. október 11. 20:47
Kivéve ha más, többet akar az utcai szelid formánál.
NoOdLEe
2009. október 11. 20:46
én 6 hónapig voltam "müanyagos inas"
a tököm tele is volt vele,hálátlan egy melóó
oooo
2009. október 11. 20:45
mindeggy kedves mélyen tisztelt főszerkesztő úr. akkor se az én stílusom.
xela
2009. október 11. 20:44
-------„divatból” szidni az üvegszálas elemekkel felszerelt autókat, pedig a jogos megbélyegzések mellett számos esetben maximum a tudatlanság szolgálhat okként."

Amit sajna az évekkel ezelőtt elindúlt illegális gyártók és jelenlegi beszállítók, hamisitók, sarrá bassintottak.
sajna az új generáció" nem igazán érzékeli, hogy sokkal bonyolúltabb és sokmundenre alkalmasabb szerkezeti elemeket lehet készíteni megfelelóő anyagokból, és technikával.

De már ma mindenkinek az olcsó" kell.

Míg kiheveri a magyar piac a mostani hullámvölgyet, addigra mi marad?????
Quad
2009. október 11. 20:33
Gratulálok Zoltán.
Előbb talán olvasd végig a cikket. Pont nem az a lényege amiről beszélsz...
oooo
2009. október 11. 20:32
jah látom nagy dugár reklám az egész
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
18 19 20 21 22 23 24
Összesen 463 találat 24 oldalon