E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
elvileg semmi... olvasd ezt el
Sziasztok! most néztem utána a technológiának... az elektromos kütyüt hová kötik? kell még valami, hogy benya helyett E85-el menjen a motor? oldható a bekötés? mert ha mondjuk olyan helyre megyek, ahol nem lehet tankolni, akkor gyorsan szét lehet e kapni?!
tavaly amikor 60-80% körül jártam a teszteléssel, az M0-n mögöttem jött a kolléganőm, másnap kérdezte, milyen baleset volt az M0-n, biztos valami tartálykocsi borult fel, olyan cefreszag volt
Aztán mondtam neki, hogy milyen tesztet csinálok épp, meg hogy direkt nyomtam neki, hadd szagolja csak a finomságot

Aztán mondtam neki, hogy milyen tesztet csinálok épp, meg hogy direkt nyomtam neki, hadd szagolja csak a finomságot

Sziasztok.
Egy olyan kérdésem volna, hogy mennyire igaz az a hír, hogy ha E85öt tankolok mondjuk felesbe az autóba benzinnel akkor eléggé tönrebssza a gumi tömítéseket az E85?
Egy olyan kérdésem volna, hogy mennyire igaz az a hír, hogy ha E85öt tankolok mondjuk felesbe az autóba benzinnel akkor eléggé tönrebssza a gumi tömítéseket az E85?

ezzel a penge anyaggal így viselkedne?...22 liter télen városban??...
vagy arra célzol hogy hazudtam? amúgy hol árulják a cuccot? vagy mi van?

na akkor ezeket megszorzod 1,5-tel, és helyben vagy sztem 

ha el kezd le esni a fordulat indulok is :20 másodperc.......... amúgy kb . bő 2 perc mire be áll..........de jó hidegben nem tudom hány fokban

Ennek megfelelően lehet komolyanvenni egyik másik usert :D
alap esetbe Neked hány percig megy az automata szivató -10fokban?
ha nem melegedik annyira akkor télen (főleg) mikor kapcsol ki az automata szivató? addig veri a cuccot befelé mit állat
.........

Eszetamás,ha a benzin emelkedik,akkor még 1-2 más dolog is,ennek is örülhetsz

KarteLgázcső, lol :D
... bár ha az elektonikus gyújtásra gondolsz, akkor bizony, az van a Trabiban gyárilag! 89es, utólsó darabok egyike 

de ettől még a gyári érték alá lehetne vinni, olvass vissza pár olalt, egy srác beírta, miket mértek nála! tanulságos 

na ne bonyolísd, én hifis vagyok, nem tuner
bár ez az etanol téma érdekel, már ha ez "tuning"

bár ez az etanol téma érdekel, már ha ez "tuning"

nézd már meg az oldalát!
amúgy 1.6i 8V 71LE, meg van benne ilyen kipufogógázvisszavezetős csodamegoldás, leginkább azt kéne valahogy kikerülni, főleg ha amúgy is kicsi a károsanyag értéke

amúgy 1.6i 8V 71LE, meg van benne ilyen kipufogógázvisszavezetős csodamegoldás, leginkább azt kéne valahogy kikerülni, főleg ha amúgy is kicsi a károsanyag értéke

Zöldkártya idejére megprobálhatod...
Meg egy nagyfeszültségű gyujtásrendszer is sokat javitana...Metr a megszakitos egy fosss.
Meg egy nagyfeszültségű gyujtásrendszer is sokat javitana...Metr a megszakitos egy fosss.
1.2,1.4,1.6,1.8,2.0,2.2?
Még szépen ki lehet kötni a kartelgázcsövet...ugyebár az autó "zoxigénnel" menne.A csőre
lehet rakni kis direktszűröt,az a lényeg hogy a szelepdekniszintjétől magasabb legyen,igy nem valószínű,hogy olaj is kijön a kartelgázzal eggyütt.A szívórésznél meg szimplán ledugozod...
Ennek a hatását is észre fogod venni.
Még szépen ki lehet kötni a kartelgázcsövet...ugyebár az autó "zoxigénnel" menne.A csőre
lehet rakni kis direktszűröt,az a lényeg hogy a szelepdekniszintjétől magasabb legyen,igy nem valószínű,hogy olaj is kijön a kartelgázzal eggyütt.A szívórésznél meg szimplán ledugozod...
Ennek a hatását is észre fogod venni.
Esélytelen, merthogy folyamatosan égeti el az olajat...
mindenesetre nem lenne szar egy Trabanttal csinálni kurvajó kibocsájtási értékeket a zöldkártyásnál 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!