E85-ös üzemanyag

Témakör: Tuning
aktuális téma
E85-ös üzemanyag
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Wackond2
2009. június 10. 15:06
na ezen agyaltam én is, meg azon, hogy ha pl. valami nagyobb krosszmotorról lebontanánk a külön-olajozós rendszert, karbit, stb. , azzal ha összevariálnám, akkor mi lenne?! mert ugye kb. csak pillanatnyilag keveredne az olaj meg az etanol... meg nem kéne a kúton kevergetni a köcsög olajat!!!
Wackond2
2009. június 10. 15:03
semmi twinportos megőrülés, jó öreg 8szelepes moci!
csak attól fosok, hogy túl hangos lenne, mert most rádobtam egy saválló dobot hátra, ezzel kellemes hangja lett, MÉG nem zavaró hosszabb utaknál sem. és azt a határt még közelíteni sem szeretném, nem hogy átlépni
Persze vissza lehet tenni egy dobot középre, ha túl hangos lenn
Conen
2009. június 10. 15:02
Trabi?Hu nem tudom a kenés ott kényes dolog...Én csak versenyolajjal probálnám.
Nem tudom,szerintem oda lenne annak is a Viszkozitása...?Inkább ne.
Conen
2009. június 10. 14:59
Nem kicsit dobna...Kivéve ha Twinport
annak van a katalizátoja ulán is egy lambda-szondálya azt inkább ne báncsd!!!
Ha szijjas akor harapd le nyugottan,eggyuttal a helyére rakhatsz gázgyorsító dobot,az fajinul megtekeri,begyorsítja a gázokat.Még lángnyelvek is lehetnek váltáskor...?
A legjobb legegyszerübb tuning!
Wackond2
2009. június 10. 14:53
mondjuk ez a katalizátorlebontás nem is hülye gondolat, az dobna az opelemen vagy 5LE-t állítólag
Télleg, ha már a trabival vok beloginolva:
2üteműbe próblta már valaki?
Conen
2009. június 10. 14:49
Hurrá emelik végre a Benzin árát!!!
Igy mégtöbbet sporolok literenként.
Lassan 100ft-tal olcsobb literenként.
Emberek ébredjetek,nem kell félni tőle.
Az autogáztól is idegenkedtünk elejébe,az Olaszok 50-es évek óta járnak gázzal.E85-nél nem kell komoly átalakitás
müszakinál senem kell szarakodni semmivel.Katalizátort is leszeheted akkár.
Azért mindenki olvasson utána,Totalcaron is van leirás,Suzukik biztos mennek vele.
Wackond2
2009. június 10. 14:23
majd írd ide plz. a tapasztalataidat!
remibazsi
2009. június 10. 14:14
Wackond
2009. június 10. 12:15
próbálgasd! Először fél tankba 10%-ot tegyél, ha bírja, akkor a következő fél tankba 20%, és így tovább, nézd meg, meddig mehetsz el "büntetlenül"! Oldalamon egy teszt, olvasd el! Ja, simán keveredik a benzinnel!
Wackond
2009. június 10. 12:13
remibazsi
2009. június 10. 12:08
Hali!
Gondolom már sokszor felmerült a kérdés hogy milyen átalakítást igényel... az autó egy BMW 316 elektromos karbis motorral semmi kompjúter meg injektorok... itt is kell alakítgatni? és ha tisztán meg átalakítás nálkül akkor hogyan reagál a kocsi? ha rátankolom a benzinre akkor magától elkeveredik a két üzemanyag?
John Deere
2009. június 10. 11:55
inkább a semmit minthogy valami rosszat, úgyhogy az már fél siker :D
bravura
2009. június 10. 11:47
most dúrván 1/3 etanol 2/3 benzin.
10 km után semmit nem érzékeltem:)
E85CLUB
2009. június 10. 08:25
HA TISZTÁN AKAROD ÉRDEMES VAGY KELL(AUTÓ FÜGGŐ )KIEGÉSZÍTŐ ELEKTRONIKA(DE MÁSHOGY IS MEG LEHET OLDANI(A LÉNYEG HOGY 20%-AL TÖBBET KAPJON) DE 50-50%-BAN KEVERVE 95ÖS BENZINEL BÁRMIKOR BÁRMIBE MEHET
Robert9
2009. június 10. 08:23
És ehhez nem kell átalakítani semmit az autón? Valamint nem kell adalékot adni az E85-höz, csak simán bele a tankba és kész?
E85CLUB
2009. június 10. 08:18
örülök,hogy király.és köszi,hogy megírtad
Conen
2009. június 10. 08:16
Probálzuk beálítani a kipufogó gáz elemzése alapján,olyan tiszta,hogy azt monták katalizátoros.Padlógázon is csak
az alapjárati megengedett CO felét értük el!Szóval elég GREEN! Gyujtás 15° min.
Nagyfeszültségü trafoval még jobb lessz.Tankot fémtisztára marta!Kétszer cseréltem benzinszüröt,azota hibátlan.
8000huf-ból tele a tank.196huf²l.
Müszakinál sem szarakodnak,mint a gázos autoknál...Tartály papirok meg miegymás.Fogyaztás 10l körül ha nem ütöm...De ez egy reszelt 1600-os...
Ha leforgatom 15l körül...Nem mértem még,de nem is érdekel.Megéri simán.
E85CLUB
2009. június 10. 08:08
E85CLUB oldal a stylingon:
EZT AZ OLDALT AZÉRT CSINÁLTAM,HOGY LEGYEN EGY GYŰJTŐJE AZOKNAK A STYLINGOSOKNAK AKIK PÁRTOLJÁK A BIOÜZEMANYAGOK HASZNÁLATÁT, NÉPSZERÜSÍTÉSÉT.

AZOK AKIK SZÍVESEN KIPROBÁLNÁK, VAGY MÁR HASZNÁLJÁK IS.
AKIK SEGÍTENÉNEK A NÉPSZERŰSÍTÉSBEN VAGY MATRICÁT IS TENNÉNEK A GÉPÜKRE,HOGY IGENIS VAN MÁS LEHETŐSÉG A KŐOLAJ SZÁRMAZÉKOKON KIVÜL IS AMI NEM SZENNYEZI A KÖRNYEZETET MINT A BENZIN.
AKIKNEK ELEGÜK VAN A SZMOG RIADÓKBÓL ÉS HOGY EMIATT OKTOBERTŐL MÁRCIUSIG A KATALIZÁTOR NÉLKÜLIEK KI VANNAK TILTVA A BELVÁROSBÓL.
AKIKNEK ELEGÜK VAN A DRÁGA BENZINEKBŐL.
AKIK EGYSZERŰEN CSAK TENNÉNEK VALAMIT EGY SZEBB JÖVŐÉRT.

ELŐÁLLÍTÁSA NÖVÉNYI(ÉS EGY ÚJ MEGÉLHETÉS AZ EMBEREKNEK ÉS A GAZDASÁG FELLENDÍTÉSÉRE)
105 OKTÁN(AMI A VERSENY BENZIN MINŐSÉGÉNEK MEGFELEL)
ÉGÉSHŐJE KÉTHARMADA A BENZINÉNEK(ÍGY A MOTOR KISSEBB HŐTERHELÉST KAP)
TISZTÁBB ÉGÉS
TISZTÁN TARTOTT RENDSZER A TANKTÓL A KIPUFOGÓIG
70-90%-AL JOBB AZ AUTÓ KÁROSANYAG KIBOCSÁJTÁSA
OLCSÓBB
KINT LESZNEK NEMSOKÁRA A CÍMEK AHOL TANKOLHATÓ DE HA LESZ OLYAN AMIT TUDTOK ÉS MÉG NINCS KINT ÍRJÁTOK MEG.
ZÖLD KÁRTYA ADATOK,CÉGEK ÁLTAL NEM BEFOJÁSOLT TAPASZTALATOK ÉS MAGÁN EMBEREK TESZTJE

AKI CSATLAKOZNA CSAK DOBJON EGY PRIVIT ÉS MÁR KINT IS VAN A KÉPE A TAGOK KÖZÖTT(AZZAL,HOGY TAG LESZEL SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGEL NEM JÁR CSAK KÖZZÉ TESSZÜK,HOGY TÉGED IS ÉRDEKEL A KÖRNYEZET VÉDELEM ÉS A FEJLŐDÉS)

MÁR AZZAL IS SOKAT SGÍTETEK,HOGY HA AZ E85CLUB ÉS AZ E85 BLOG LINKJÉT KITESZITEK AZ ADATLAPOTOK VÉGÉRE.

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AKI RÉSZT VESZ EBBEN AZ ÖNKÉNTES PROGRAMBAN
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 8815 találat 441 oldalon