E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
figyel a keverési arányokat.aztán mesélj
reméle nálad is jó tapasztalatok lesznek

ja hogy neked ilyen tengelyed van?
azt nem tudtam.de bizti jobban értesz hozzá ha össze raktál egy ilyen gépet.mondjuk engem tökre nem érdekelne az ezres aapjárat egy ilyen gépbe

Lehetetlen 296° HMS tengellyel 1000ford/perc alá vinni...
Tudom miről beszélek,szórakoztunk vele eleget.Amugy köszönöm az épitő jellegű hozzászólást!
Tudom miről beszélek,szórakoztunk vele eleget.Amugy köszönöm az épitő jellegű hozzászólást!
ma tankoltam először, 20 liter a telitankig.
várom a fejleményeket.....
196 Ft volt:)
várom a fejleményeket.....
196 Ft volt:)
valószinüleg az omv fogja beválalni néhány közvélemény kutatás után.a bio dízelt is válalt.van annyi csapuk a kútakon,hogy egyet feláldozzanak az ügyért probából
úgy tudom gödöllön tervezik,de nemtom mikor

Azt sajnos várhatjuk, hogy Veresfelé tévedjen az E85, én is azt tervezem, hogy kipróbálom és kannázni fogok pestről és itthon fogom "bekeverni"

ISASZEGEN VAN
egy jó tanács.én is csináltam míg nem lett kút.két 20literes kannát megtöltesz és haza viszed
Ja én Gödöllő - Veresegyházra várok 1-et.
Evónak csak 45 literes a tankja és én negyednél lejjebb nem mehetek mert ha billen a tankban a benya akkor levegőt szvhat ami nem jó....azaz túl sokszor kell ahoz tankolnom egy héten hogy folyton plusz 15-20 kiómétereket autózzak , ráadásként ha megyek gyorsulni hordhatok kannába még plusszban.
Röhej de néha még Shell 100-ast is vinnem kell mert pl autópályák mellett nem nagyon van shell kút.....100-asra vagyok progizva shellből.
Evónak csak 45 literes a tankja és én negyednél lejjebb nem mehetek mert ha billen a tankban a benya akkor levegőt szvhat ami nem jó....azaz túl sokszor kell ahoz tankolnom egy héten hogy folyton plusz 15-20 kiómétereket autózzak , ráadásként ha megyek gyorsulni hordhatok kannába még plusszban.
Röhej de néha még Shell 100-ast is vinnem kell mert pl autópályák mellett nem nagyon van shell kút.....100-asra vagyok progizva shellből.
nekem is 15km-t kell autózni az e85-ért
...de megéri

Hála istennek a tesco kútakal csak pár kútat vesztettünk.a magán kútak és az avia a elöljáró.
Az igazi áttörést a városokban(és nem a kis faluk)elhelyezett minimum egy kút adná és az emberek tájékoztatása,hogy van egy olcsóbb,jobb,környezetbarátabb lehetőség is.de külföldel ellentétben nálunk nem divat a természet védelmet reklámozni
Az igazi áttörést a városokban(és nem a kis faluk)elhelyezett minimum egy kút adná és az emberek tájékoztatása,hogy van egy olcsóbb,jobb,környezetbarátabb lehetőség is.de külföldel ellentétben nálunk nem divat a természet védelmet reklámozni
shell leszedi a tesco ktakról is....azaz gyíkok...
OMV-nél mikor lesz először?
Nekem a bagi OMV-re kellene akkor...mondjuk azon még carrera 100-as sem volt soha.....
OMV-nél mikor lesz először?
Nekem a bagi OMV-re kellene akkor...mondjuk azon még carrera 100-as sem volt soha.....
a shell is ott van minden alternatív rendezvényen de a kis patkányok nem hajlandók semmire csak legyen minden gépen rajta a matricájuk meg legyenek rajta minden fotón.de nem hajlandók csak a saját maguk álltal gyártott kőolaj származékok terjesztésére.
úgy tudom az omv pártolja és tervezi is.azt hiszem pont itt lesz elöször a cinkotai omv kúton.
teljes mértékben attól függ mennyire lesz népszerű és lesznek képesek az emberek megprobálni a környezetvédelmet.Ha a statisztikák szerint fogy több kútra is kiteszik.
minden a népszerűsítéstől függ és mivel a reklám maguk a felhasználok,így mondhatni rajtunk múlik.
teljes mértékben attól függ mennyire lesz népszerű és lesznek képesek az emberek megprobálni a környezetvédelmet.Ha a statisztikák szerint fogy több kútra is kiteszik.
minden a népszerűsítéstől függ és mivel a reklám maguk a felhasználok,így mondhatni rajtunk múlik.
Amúgy tudom hogy a Shell - Mol multik nem tervezik.....de nem tudod hogy a "kicsik" mint agip , omv ilyesmik nem teszik fel a palettára?
plusz a kompressziót állatira megemelhetnéd

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!