E85-ös üzemanyag
aktuális téma

AZ E85 AJÁNLOTT ÁRÁRÓL MINDENKINEK!PRÓBÁLJÁTOK AZOKAT A KUTAKAT HASZNÁLNI AHOL AZ AJÁNLOTT ÁR VAN,ÍGY RÁKÉNYSZERÍTVE A TÖBBI HASZONLESŐ KÖCSÖ..ÖT,HOGY CSÖKKENTSÉK AZ ÁRAT!!!
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB
MEGNYITOTTÁK A 400. ETANOL KÚTAT!!!!EURÓPA ÉLVONALÁBAN VAGYUNK!
E85BLOG A NETEN
ETANOL BLOG(ÉRDEMES ELOLVASNI SOK INFO)

E85CLUB:
AZOKNAK AKIK TÉNYLEG TENNÉNEK AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN
OLVASSÁTOK EL!
Miben más a gyári piás gép
ENERGIA HATÉKONYABB LESZ A BIOÜZEMANYAG GYÁRTÁS
Minden Bioetanol iránt érdeklődő figyelmébe ajánlom.
megtörtént a bioetanol szövetség kérdőívének kiértékelése
E85 CLUB A FACEBOOK-on!küld el ismerőseidnek is!
A BENZIN ÉS A DÍZEL ISTENÍTÉSÉT NEM TŰRJÜK!
AZ ETANOL FIKÁZÁSÁT NEM TŰRJÜK!
Törlésre kerülnek a "megette az index búrámat az etanol" TARTALMÚ kommentekkel!
BY:WINY
BY:E85CLUB

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nyíregyen nálunk a Tesco kúton van.
ha 50-50keverésben használod még nem szegényedik el a keverék és nem igényel átalakításokat
az van hogy maradj a gyári cuccoknál, amit a gyártó előír, amit szabad azt szabad, ne parkolj tiltott helyen, ne beszélj csúnyán, ne paráználkodj stb... és akkor ingerszegény lehet az egész életed....
na mentem...tankolok etanolt és jól tönkreteszem az autómat!!!!

na mentem...tankolok etanolt és jól tönkreteszem az autómat!!!!

Rendben, köszi

mindjárt utánna nézek neked mert nyíregyháza és debrecen között nap mint nap járok munkából adódóan és csomószór láttam etanolos terepjárót meg bioetanol e85 tuning ford focusokat
igen többet eszik egy új autóban mivel a tökéletes benzin/levegő keverési arány 14,7:1 és ennek megfelelően kell dúsítani vagy szegényíteni.A megfelelő etanol/levegő keverés ennél 15-20%al több.szóval fél liter-literel valóban többet eszik,ha átalakítod etanolosra gy literel.nekem azért tett ilyen jót mert közel 300ezer km van benne és kitakarította a teljes üzemanyag rendszermet,injektorokat,gyertyákat és cseréltem szűrőket is
Esetleg itt, keleten, Debrecenhez véletlen nem tudod hol van legközelebb ilyen kút? Vagy van vmi kereső oldal?

Na mostmár még úgysem értem...
Kevesebbet fogyaszt<------->többet fogyaszt
Jobban megy<-------->szarabbul megy
Most akkor mi van?????

Kevesebbet fogyaszt<------->többet fogyaszt
Jobban megy<-------->szarabbul megy
Most akkor mi van?????

ez az autóktól függ...változik..én nekem elszegényedett a keverék.ezért ha rá állnék 100%-os E85 akkor többet kéne adni neki.és többet is enne,de 50-50%nál nem kell állítanom semmit..és 100km-en pár decivel eszik többet nekem (2-3decivel) am meg 15-20% általában
terjednek a kútak hisz nálunk már három gyár van és az unio bioetanol ellátásának hetedét magyarország fogja adni.
jól csináltad.én is csak akkor használtam ekkora keverési arányt mikor több száz kilóméteres útra mentem és sporoltam a pénzel de nálam azért nem volt gáz mert üzemmeleg motorba tankóltam és mentem is vele egyből.hidegen nekem is nehezen indult volna.
én kedden voltam zöld kártyán.háromszor mérték meg mert a csávó azt hitte valamit rosszúl tett fel mert olyan adatokat kapott,hogy nem akarta elhinni.
Megköszönnénk ha zöld kártya adataidat beírnád most és amikor megcsináltad az új adatokat is.mondjuk az is számít mióta használod vele.de kiváncsi leszek nagyon
én kedden voltam zöld kártyán.háromszor mérték meg mert a csávó azt hitte valamit rosszúl tett fel mert olyan adatokat kapott,hogy nem akarta elhinni.
Megköszönnénk ha zöld kártya adataidat beírnád most és amikor megcsináltad az új adatokat is.mondjuk az is számít mióta használod vele.de kiváncsi leszek nagyon
előbb még azt írtátok hogy többet eszik tőle, akkor most ez hogy is van????

nézd vissza milyen gépbe használom.ha abban nem tett kárt 10hónap alatt 17000km után amíben volt pálya,minden napos bejárás melóba,túra,ősz,tél,tavasz,nyár,illegális gyorsulások éjelente....tehát tényleg minden és amit fel tudok mutatni egy új autónál jobb zöldkártya és a 15literes fogyasztásomból lett 12.a hengerfejem szétszedve meg lerakódás mentes.
de neten talász bőven e85 oldalakat ahol évek óta ezzel foglalkoznak.
de neten talász bőven e85 oldalakat ahol évek óta ezzel foglalkoznak.
sziasztoK! most már írnom kellett! én is kipróbáltam a bioetanolt Lanciamban amiben gyárilag(1984es) Fiat 2.0 ie DOHC moci van hengerenkénti injektorral... kiprobáltam 90%bioe. 10% 95ösbenyával kicsit rángatott...de utánna néztem miért lehetett ez "bioetanolban kémialag több oxigén van mint a benzinben"és elszegényedett a keverék.. ezután 70%bioetanol és 30% benyával már tökéletesen ment... 50-50%al megyek most zöldkártyára kiváncsi leszek eredményekre

tudod.....ha évek múlva baja lesz a szekérnek....akkor fogom magam és megcsinálom.....
....

ja és a kompjuterük dúsabb keverékre van beállítva(ezt kifelejtettem)
a ford valóban élen jár a bioetanolos gépekben de ne feled hogy maga a gyár cikkeiben is tanácsolják az etanol adagolását a gépekbe és hogy az általuk gyártott autók tisztán csak etanolra lettek kifejlesztve.de itt a benzines gépek alkoholos hajásáról van szó nem a kimondottan etanolra gyártott autókról.
amúgy az etanolos autók annyiban különböznek a benzinesektől,hogy magasabb kompresszióval jöttek ki,más gyújtás beállításal és alacsonyabb hőértékű gyertyákal
amúgy az etanolos autók annyiban különböznek a benzinesektől,hogy magasabb kompresszióval jöttek ki,más gyújtás beállításal és alacsonyabb hőértékű gyertyákal
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!