Home Tuning
aktuális téma

Értékes lehet mások számára, hogy mi az, amit garázsunkba is egyszerűen át tudunk alakítani, szebbé tenni anélkül, hogy súlyos összegeket fizetnénk ki. Ilyen ötleteket és tapsztalatokat várok ide!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a tiédre nem tudom hogy lehet felrakni mert olvastam hogy biztonságis a tiéd
épp ma vettem egyet mert az előzőt lelopták.
Ez így össz meglesz egy százas is, asszem.
JÓ neked, he keresnék, nem lenne gond nekem sem iylenekre, de így, fősulisan
Azért boldog vagyok, hogy akkor is zsír verdával járok, még, ha alap is!
Aluantenna??
JÓ neked, he keresnék, nem lenne gond nekem sem iylenekre, de így, fősulisan

Azért boldog vagyok, hogy akkor is zsír verdával járok, még, ha alap is!

Aluantenna??
hamarossan én is nekiállok az enyémnek kap még egy csomó mindent. pl.: tükröket lexus lámpát mini turbót szárnyat és xenont előre és valahogy a maradék jelet is száműzöm meg még pár dolog színre lesz fújva ja és kap -40mm-t a futómű

Köszi tesvér!!
MEgmondom őszintén, már anyon ingerela dolog, de oylan hülye vagyok, aszt hiszem, hogy egy felnicserétől-fékfestéssel, meg kórmrendszámmal, már fulltuning(najó, annyira azért nem) zsír verdám fog születni.
MEgláom, ha reggel szép napra kelek, megteszem az első lépéseket!!!
Ha nem, csúszik jövő hétre.
MEgmondom őszintén, már anyon ingerela dolog, de oylan hülye vagyok, aszt hiszem, hogy egy felnicserétől-fékfestéssel, meg kórmrendszámmal, már fulltuning(najó, annyira azért nem) zsír verdám fog születni.
MEgláom, ha reggel szép napra kelek, megteszem az első lépéseket!!!
Ha nem, csúszik jövő hétre.

szerintem jó a nitrós festék, nem fog leégni az tuti. nekem a nyári kerék már 1 hónapja fent van. az első jóidő mindjárt kerékcserére ösztönzött.

Plz. reggelig adok időt, hogy váalszoljatok a notrós festék ügyben!!!
És angyon megköszönöm előre is, utánna meg főleg!!!
És angyon megköszönöm előre is, utánna meg főleg!!!
Jo otletek vannak itt feknyereg festesre.
En is fogok festeni.
En is fogok festeni.
Msot elhet,hogy nagyon leégetem amgam,hogy miylen amatőr vagyok, de lenne még egy kérdésem:
nitrós festék jó?
Mert asszem, az nem uaz,mint a tűzzománc, de kiderült, itthon van iylen.(nitro)
Mert akkor honlap benzinnel lemosnám a dobokat, nyergeket, és lekenném.
Jöhet a felni.
Ja, ha már itt tartunk, sztem még korai a nyári gumit föltenni,nem?
Pedig már soksok kocsin ott virítanak az aluk, amin eddig fekete acél volt, de szivem szerint még legalább egy hetet várnék.
Lesz ami lesz, a festékre nagyon jó lenne a help!
Köszi!!!
nitrós festék jó?
Mert asszem, az nem uaz,mint a tűzzománc, de kiderült, itthon van iylen.(nitro)
Mert akkor honlap benzinnel lemosnám a dobokat, nyergeket, és lekenném.
Jöhet a felni.
Ja, ha már itt tartunk, sztem még korai a nyári gumit föltenni,nem?
Pedig már soksok kocsin ott virítanak az aluk, amin eddig fekete acél volt, de szivem szerint még legalább egy hetet várnék.
Lesz ami lesz, a festékre nagyon jó lenne a help!
Köszi!!!

nekem 580Ft volt 1 éve egy kis doboz piros tűzzománc festék, és abból is maradt egy csomó! Szóval ez egy olcsó tuning :)
Köszi szépen, megpróbálok ecsetelőset venni, bár mr a mocira vettem egy kéket, és az fújós.
Az antennával kapcsolatban valami ötlet???
Az antennával kapcsolatban valami ötlet???
én is ecsettel festettem le a féknyergeket, de én nem szórakoztam sokat a tisztítással: drótkefe utána meg féktisztítóspré aztán már kentem is

Én csak bakra tettem a kocsit, levettem a kereket és vékonyabb + nagyon vékony ecsettel festettem le (mint általános iskolában rajzórán). Tény hogy nagyon pepecs munka (pár óra), mert az egésznek a titka, hogy előtte nagyon meg kell takarítani a féknyerget. Fogkefével, brigéciollal... Utána kis ecsettel olyan szépen lehet boldogulni (még a réz elemeket ki is kerültem). Utána nem szebed menni egy pár óráig, míg szárad. Mivel nem síma a féknyereg felülete, így nem is lesz foltos az ecsetfestéstől.
a gyári antena lopás biztos, nekem is az van...

szeva Haga! én 3 éve sötétitettem le a moci burályát. minden féle képpen jóminöségü lakkot vegyél mert ronda lesz. én akkor a praktikerben vettem, valami németcég gyártmánya.

Én sem hittem volna, hogy az maga a nitro.. Ez esetben viszont akiket képen fúj vele egy hétig csak vigyorognak

Heh!
Ma szert tettem egy zsír aluantennára, 1.5k volt, csak az vele a problémám, hogy nemtom föltenni.(a tuningos gyerek sem nagyon tudta)
Az van, hogy a gyári antennát le lehet csavarni, a csonktól fölfelé, de csak annyira, hogy le lehet hajtani, nem jön ki.
Azt mondta a gyerek, hogy talán csak emg kéne rántani, de nem akar gondot belőle, hátha eltörik.
Van valami megoldásotok?
Ja, és köszi előre is!
Ma szert tettem egy zsír aluantennára, 1.5k volt, csak az vele a problémám, hogy nemtom föltenni.(a tuningos gyerek sem nagyon tudta)
Az van, hogy a gyári antennát le lehet csavarni, a csonktól fölfelé, de csak annyira, hogy le lehet hajtani, nem jön ki.
Azt mondta a gyerek, hogy talán csak emg kéne rántani, de nem akar gondot belőle, hátha eltörik.
Van valami megoldásotok?

Ja, és köszi előre is!
Én azt hittem, hogy a turbó overboost szelepe nyit ki és oldalra löki a túlnyomást. 

Hali!
Az a gőz,amit a kerékjáratból látsz kilövellni,az nem más mint nitro.
Viszont tényleg egy szeleppel van megoldva a dolog, ez arra jó, hogy egy-egy fontosabb futam előtt a már viszonylag meleg nitro-t kilövelld a csövekből, hogy a helyére a palackból friss, hidegebb, igy jobb égésértékű nitro kerüljön.Ezt egyébként PURGE kitt-nek hívják. Maga a dolog pedig Snowmachine effekt-re hallgat, ezt láttad a F&F2-ben is a Skyline-ból kilövellni.
Az a gőz,amit a kerékjáratból látsz kilövellni,az nem más mint nitro.
Viszont tényleg egy szeleppel van megoldva a dolog, ez arra jó, hogy egy-egy fontosabb futam előtt a már viszonylag meleg nitro-t kilövelld a csövekből, hogy a helyére a palackból friss, hidegebb, igy jobb égésértékű nitro kerüljön.Ezt egyébként PURGE kitt-nek hívják. Maga a dolog pedig Snowmachine effekt-re hallgat, ezt láttad a F&F2-ben is a Skyline-ból kilövellni.
CSá!
Én fogtam és újság papirt tettem a fékpofa és a tárcsa közé, és lefújtam. Tök jó lett. Ha meg rá megy a tárcsára akkor féktisztitoval lejön. Ja meg azért a kasznit is eltakartam egy kicsit biztos ami biztos alapon!
Én fogtam és újság papirt tettem a fékpofa és a tárcsa közé, és lefújtam. Tök jó lett. Ha meg rá megy a tárcsára akkor féktisztitoval lejön. Ja meg azért a kasznit is eltakartam egy kicsit biztos ami biztos alapon!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!