Home Tuning

Témakör: Tuning
aktuális téma
Home Tuning

Értékes lehet mások számára, hogy mi az, amit garázsunkba is egyszerűen át tudunk alakítani, szebbé tenni anélkül, hogy súlyos összegeket fizetnénk ki. Ilyen ötleteket és tapsztalatokat várok ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
2 3 4 5 6 7 8 9
Haga
2004. február 28. 14:45
Márint úgy sötétra, hogy egy idő után a pirosból sötét bordó lesz?
Haga
2004. február 28. 14:33
Csak az nem ég rá sötétre?
Mondjuk, ha a tárcsanyergeket akarom fújni, akkor ugye a nyergeket leszerelem, a betétekket is vegyem ki, vagy hogy kéne?
Vagy egyszerűbb, ha szerelőhöz viszem, ő segít szétszedni, és lefújjuk?(nem vayok valami szerelő)
A dobfékeket is le kell szedni?
Köszi!
csiatt
2004. február 27. 10:29
A féknyereg festéséhez jó a festékboltban kapható tűzzománc festék is (lényegesen olcsóbb)
ice
2004. február 27. 09:46
Haga spray is jo csak kétszer fujd át és kivülröl ha három rétegbe viszed fel már bemattul és az elég ratyi, de haveromnak nem volt elég a kettő szal 3 szor fujta le kicsit matt lett de még igy is jo :) és tesco-sal nyomtuk mi is :)
zsolty
2004. február 26. 23:21
ahogy nézem még nem igen volt okos ötlet a kerékjáratból jövő gőz vagy mi megoldására. na én tudok egy megoldást amit itt a neten olvastam valahol. tiszta oxigén van odavezetve egy tartájból és van egy sima mágnes szelep és egy nyomógomb. majd megkeresem az oldalt is mert onnan lehet ilyen szettet is rendelni
Haga
2004. február 26. 22:50
Jah, Buxy, úgy látszik Miskolc nagyon utánozós város(mondjuk az egész megye iylen, asszemgyorsan terjed bármiylen divat)
De ma kb. fél óra belvárosi közlekedés alatt kb. 15-20 tuning gépet láttam, és némelyik már egészen fullos volt.
JA, a titánszürke SUPRAról ne is beszéljünk(halálosiram széria) hátul Lexus lámpkkal, gyönöyű veda, még nem nagyon láttam élőben.
A Plaza melett a piacon meg kb. 5 piros sportkocsi van egymás mellé kiállítva, eszméletlen látvány, nézd meg Buxy!(Mitsu 3000Gt, BMW, Calibra, IBiza Cupraaz a legszebb, meg talán még egy Calibra)
Éljen Miskolc!!!
Haga
2004. február 26. 22:47
Hi!
Aluantennát szeretnék, csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy azt valami tákolással elhet csak föltenni, vagy egyszerűen le lehet tekerni a gyárit, és a helyére csavarni?
Köszi!
Ja, van egy másik kérdésem is, asszem talán ez a fórum lenne a legjobb helye:
Lámpát szeretnék sötétíteni, festékkel.
Nem kell megijedni, nem az Ibizn, csaka mocimon.
Amit tesco, meg hassonló helyeken árulnak, nemtom mia márkája, 1700 Ft körüli, gondolom, az megtenné.
Na most, a búra belsejét, vagy külsejét kell fújni, és milyen vastagon, hogy még a világítás is látszódjon, de az indexek pl. már feketék legyenek, ne sárga?
Másik kérdés:
féknyereg festés(autón-motoron)
Erre mit ajánlotok, vagy ide is megteszi a Tescos(ugyanazon árka, mint a lámpafesték)??
Vagy jobb ecsetelőset venni?
Kösszikösszi!!
BuXY
2004. február 16. 01:02
Az elég erős, de végülis ha az általam javasolt lágy módszerek nem váltak be, akkor próbálkozz valami erősebbel, csak gyorsan törölj, ha meg megsérül a festés, akkor meg ugyis csak ujrafényezéssel lehetne eltávolítani az ottmaradt gedvát!
livetorace
2004. február 16. 01:00
haly!

sztem féktisztítóval is próbálkozz, mert az elég jól be szokott jönni nekem az ilyen és hasonló ragasztók Ltávolításánál. csak gyorsan töröld is le!neogy megmarja a fényezést! gudluk!
dArk
2004. február 16. 00:51
Szarazjeg? ;]
BuXY
2004. február 12. 20:36
SAjnos erre igy nehéz mit mondani, elég mosódott a képed pace, próbáld amit mondtam, ha nem megy, akkor fakk ...
marusz
2004. február 12. 20:29
Vmi RTL- es kgst autótalálkozó riportjában egy Trabant csinálta. Nem hiszem hogy turbós volt, BÁÁÁÁR
marusz
2004. február 12. 20:26
"A Jó tanácsok autóhifi" - ben sokat írnak erről

p@CEmaker
2004. február 11. 13:41
Másik gond, a rezgés, a mélynyomó elég rendesen berezegteti a karosszériát, mit lehet csinálni vele házilag???
Belső részben lévő műanyagok szintén elég rendesen rezonálnak.
p@CEmaker
2004. február 11. 13:38
http://www.extra.hu/pACEmaker/pictures/remus.jpg

Itt nézzétek meg.
p@CEmaker
2004. február 11. 13:37
Nézd meg, sajnos tisztán láccik!
BuXY
2004. február 11. 10:55
Körömlakklemosó elég erős! Az erősen ellenzem! Ellenben a SZINTETIKUS hígító vagy 95 belzin tökéletes erre a célra! DE ha kökemény a ragasztó, akkor annak havaztak, de lehet próbálkozni, nemtom milyen autóról van szó!
Paja8
2004. február 11. 02:47
Körömlakk-lemosó!!! Feltéve, ha nem műanyagon van!!! És ha lemosod vele, arra ügyelj, hogy ne csorogjon rá semmilyen műanyagra!
ave.fw.hu
2004. február 10. 22:25
Igen, de az a tipus szivomotoron nem nagyon mukodik.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
2 3 4 5 6 7 8 9
Összesen 178 találat 9 oldalon