Home Tuning
aktuális téma

Értékes lehet mások számára, hogy mi az, amit garázsunkba is egyszerűen át tudunk alakítani, szebbé tenni anélkül, hogy súlyos összegeket fizetnénk ki. Ilyen ötleteket és tapsztalatokat várok ide!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hmmm a következő kocsimnál ezt én is megcsinálom.. Ez tényleg jó 5letnek tűnik zsír!
Hali! Már mér lenne? Csak előnye van! MÁrkaszerviz nemtudom mit szól hozzá, nálam már lejárt a 3 év. De nem hinném, hogy észreveszik!
Lebontod a műanyagot a váltórúd körül és ha lehet kiveszed a "tokjából" a váltórudat! Amennyiben lehet. Ha nem akkor ott a helyszinen kisfűrésszel nekiállsz!
De ne csak 3 cm vágj le , mert az nem ér semmit. Bár nem tudom milyen autód van, mekkora a váltórud alapból! Én a swiftemen 10 cm vágtam le és marha jó lett!
Szerintem márkaszervizbe észre semveszik, ha meg igen, megmondod hogy hogy letört a vége és megcsináltad, vagy valami. De tuti jó lesz, minden hátrány nélkül és jól is fog kinézni egy szép váltógombal(nemtudom hogy azod van-e már!)
Sok sikert!
hali!
Lebontod a műanyagot a váltórúd körül és ha lehet kiveszed a "tokjából" a váltórudat! Amennyiben lehet. Ha nem akkor ott a helyszinen kisfűrésszel nekiállsz!

De ne csak 3 cm vágj le , mert az nem ér semmit. Bár nem tudom milyen autód van, mekkora a váltórud alapból! Én a swiftemen 10 cm vágtam le és marha jó lett!
Szerintem márkaszervizbe észre semveszik, ha meg igen, megmondod hogy hogy letört a vége és megcsináltad, vagy valami. De tuti jó lesz, minden hátrány nélkül és jól is fog kinézni egy szép váltógombal(nemtudom hogy azod van-e már!)
Sok sikert!
hali!
Hallod BuXY ez a megoldás érdekelne, nekem ugyanis kicsit hosszú a váltóutam. Nincs semmi negatívuma ennek? Márkaszervíz mit szól hozzá? Lehet, hogy buta kérdés, de érdekel a dolog.
De ugye egy láda mellett labdába sem rúghat egy ilyen megoldás?
Sok igazi hifis szakemertől érdeklődtem már "kalaptartós mélyről", de nem javasoltak. Még az úgynevezett FREE-AIR mélysugárzók sem nyomnak olyat,mnit egy láda.Persze a használhatóságot is figyelembe kell venni sajnos, és nem biztos,hogy az Ibiza csomitartójába jó ötlet lenne gy centrifuga méretű 30-as cső, vagy egy TV-nyi láda elhelyezése.
Sok igazi hifis szakemertől érdeklődtem már "kalaptartós mélyről", de nem javasoltak. Még az úgynevezett FREE-AIR mélysugárzók sem nyomnak olyat,mnit egy láda.Persze a használhatóságot is figyelembe kell venni sajnos, és nem biztos,hogy az Ibiza csomitartójába jó ötlet lenne gy centrifuga méretű 30-as cső, vagy egy TV-nyi láda elhelyezése.

Haveromnak van ilyen subnyílása négy darab Xplod ovál közt, hát elég komoly ahogy kinéz.
ez sem rossz 5let és még jól is mutathat! :)
Tudok még egy jót, ha már van mélyládád csomagtartóba, veszel pár száz forintért egy "szubnyílást" (nemtom mi a neve pontosan) és belefúrod a kalaptartóba. Meglökdösné a levegőt az utastérben is.
ez zsír ez tetszik!
Jah, ezt már láttam az oldaladon is, nagyon jó megoldás és ócsó!
Ennek ellenére nem olyat, mint haveromnak, aki valami foszladozó bútorlpot szerzett, amiből pereg folyamatosan a forgács! Pedig csak le kellettt volna élfóliáznia!
Ennek ellenére nem olyat, mint haveromnak, aki valami foszladozó bútorlpot szerzett, amiből pereg folyamatosan a forgács! Pedig csak le kellettt volna élfóliáznia!

sziasztok!
A kalaptartót fateral csináltuk. költségek: butorlap 600 ft
kárpit 1450 ft
8 db 4-es csavar 100 ft
Hely hiánya miat szét kaptam a gyári aktiv sal sub ládát. Az erösitöje gyengécske de klaszul szól.
A gyári kalaptartó eltéve
A kalaptartót fateral csináltuk. költségek: butorlap 600 ft
kárpit 1450 ft
8 db 4-es csavar 100 ft
Hely hiánya miat szét kaptam a gyári aktiv sal sub ládát. Az erösitöje gyengécske de klaszul szól.
A gyári kalaptartó eltéve

Egy fényető ismerösöm kb 15.000 ft-ért poliroz . Ha konkrétan érdekel rá kérdezek pontosan . 

Polírral mi a helyzet?
Környéken volt egy Celica egy csávónak, egyszer úgy jött vele haza, hogy indenk iazt hite le van festve a kcsoi, anynira zsír lett.Polírozva volt, de úgy,hogy megolvasztották a festéket, vagy mifene.
állítólag kb. 30ezer egy iylen polír, és teljesen eltűnik minden hajszálkarc a kocsiról.Hallottatok már iylenről.
Ha kicsit olcsóbb, lehet, hogy érdekelni fog.
Környéken volt egy Celica egy csávónak, egyszer úgy jött vele haza, hogy indenk iazt hite le van festve a kcsoi, anynira zsír lett.Polírozva volt, de úgy,hogy megolvasztották a festéket, vagy mifene.
állítólag kb. 30ezer egy iylen polír, és teljesen eltűnik minden hajszálkarc a kocsiról.Hallottatok már iylenről.
Ha kicsit olcsóbb, lehet, hogy érdekelni fog.
Igy igaz!
SŐt ha maximalista vagy, akkor autósampont is veszel, aztán szarvasbőrrel áttörölgeted mosás után és félévente egyszer lebalzsamozod!

SŐt ha maximalista vagy, akkor autósampont is veszel, aztán szarvasbőrrel áttörölgeted mosás után és félévente egyszer lebalzsamozod!

A legnagyobb optikai tuning ha mindig szép tisztára van mosva a kocsi, kézzel, meg szivaccsal nem autómosóba, mer az karistol.
Kezdeném azzal, hogy spec. én a váltórudat vettem rövidebbre! Ettől mi sem egyszerűbb, lebontod a műanyagok, kiszedet a váltórudat, be a satuba , fűrésszel levágsz belőle min. 5 cmt és vissza! Sokkal rövidebb lesz ezáltal a váltóút(gyorsab váltás) és mellesleg jobban is fog kinézni. Allá 2F2F!
Értékes lehet mások számára, hogy mi az, amit garázsunkba is egyszerűen át tudunk alakítani, szebbé tenni anélkül, hogy súlyos összegeket fizetnénk ki.
Ilyen ötleteket és tapsztalatokat várok ide!
Ilyen ötleteket és tapsztalatokat várok ide!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
én ötletem auchan számitogépes részleg, süritett levegös palack (sz.gép tisztitásához) kb 1000 huf vékony gumi tömlö praktiker kb 600 huf.
itthon még ilyet nem láttam
erre mit mondana a rendör......