injector-karburátor-elektronika

Témakör: Tuning
aktuális téma
injector-karburátor-elektronika

Elsősorban azokra a befecskendező fajtákra lennék kíváncsi melyet olyan elektronika vezérel amit chiptuningal módosítani lehet.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
9 10 11 12 13 14
ati_TDI
2004. június 04. 09:15
hát sztem a legjobb megoldás egy motorcsere vagy add el és vegyél egy gti-t. Ebből a motorból nagyon sok pénz ráforditásával nagyon keveset tudsz kihozni..
kvazR
2004. június 04. 00:24
konkrét elméletem: 1.3 karbi motorhoz (vwgolf2) lenne chiptuningolható befecskendező szett? 1.3asban nem volt gyári injectoros, 1.8ban igen. függ a moci méretétől vagy esetleg át lehet kalibrálni hogy egy 1.3asban is jól működhessen, esetleg milyen autótípusok rendszeréből lehetne válogatni, egyátalán számít az autó típusa, vagy úgy állitható a rendszer ahogy akarom?
naivságomért ne tessenek hőbörögni, de számora már úgy néz ki csak erre felé járható a tuning rögös útja....
cél gyári 55Le és 96nm helyett kb 75-80Le re való felhúzása.
kvazR
2004. június 04. 00:18
ja és általában meglevő karbit milyen szükséges dolgokkal tudom kicserélni egy befecskendező rendszerre, milyen hibák, buktatók jelentkezhetnek, stb
kvazR
2004. június 04. 00:17
Elsősorban azokra a befecskendező fajtákra lennék kíváncsi melyet olyan elektronika vezérel amit chiptuningal módosítani lehet.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
9 10 11 12 13 14
Összesen 264 találat 14 oldalon