Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kihagytam ... igaz is!!!
az odáig rendben van, de a műszaki vizsgán hogy ment át???
Megint szélsőséges az eset, amit írok...
De még egyszer:
A rendszámodon ott a műszaki matrica.
Odamegy a rendőr és megnézi... hogy lehet műszakis autón neon, amikor hivatalosan nem lehet rajta. - Berendel szigorított műszakira!!!
saját példa:
Nekem lefényképezték a neont a kocsi alatt a rendőrök a parkolóban, amikor ott sem voltam és nem világított a neon. - majd berendeltek szigorított műszakira.
De még egyszer:
A rendszámodon ott a műszaki matrica.
Odamegy a rendőr és megnézi... hogy lehet műszakis autón neon, amikor hivatalosan nem lehet rajta. - Berendel szigorított műszakira!!!
saját példa:
Nekem lefényképezték a neont a kocsi alatt a rendőrök a parkolóban, amikor ott sem voltam és nem világított a neon. - majd berendeltek szigorított műszakira.
és lehet választaniu, hogy a jogsidra menjen a biztosítás, szal akármilyen kocsiban ülsz, mehetsz hozzájuk panaszkodni, vagy a saját kocsidra, akkor akárki vezeti a kocsidat, védenek...
+ azt hiszem elöl is a lehejtott napellenző alsó vonaláig
egy oylan autosok jogvédelmét szolgáló szervezet, ahol évi 15ezer ftért pereskednek neked a zsaruknál
Fólia: másik topicban már leírtuk párszor.
Lehet a hátsó oldalsó ablakokon, a hátsó ablakon, abban az esetben, ha rendelkezik az autó mindkét oldalon visszapillantó tükörrel.
Máshol nem lehet!
Lehet a hátsó oldalsó ablakokon, a hátsó ablakon, abban az esetben, ha rendelkezik az autó mindkét oldalon visszapillantó tükörrel.
Máshol nem lehet!
nem áruljátok el?

de ha az autó nem vesz részt a forgalomban, akkor miért ne lehetne?
Aki mer az nyer ... okosan kell használni a Neont!!!
És tisztában kell lenni, mit lehet és mit nem!!!
Amiket itt írok, azok nagyon szélsőséges esetek, de veled is megtörténhet.
És tisztában kell lenni, mit lehet és mit nem!!!
Amiket itt írok, azok nagyon szélsőséges esetek, de veled is megtörténhet.
akkor most kalandozzunk el a fólia irányába! ha minden sz*rhoz kpm f*szom kell, a fóliára is kell??? a pizzafutár is meglőtt egy feljelentéssel, mert nem volt papírom, hogy hány százalékos a fólia, de be van írva a forgalmiba, meg át is ment a műszaki vizsgán is!
De kinyitotta ...
Amit írtál az így van ... az az RK, amit a feljelentésnél kell aláírni ... a" nyilatkozat ... "
Amit írtál az így van ... az az RK, amit a feljelentésnél kell aláírni ... a" nyilatkozat ... "
ezért szoktam ugy csinálni, hogy amikor leállítanak, odajönnek az ajtóhoz, akkor csatolom ki nagy mozdulatokkal, hogy lássák...utána már nem érdekel, hogy mit mondanak, azt nem fogom elismerni, ha aszongyák, hogy nem voltam bekötve...idegbeteg lennék, ha ijennelfutnék össze.,....mert mindig bekötöm az övet, akárhova megyek is---
Neeee !!!!
Ilyet ne írj, mert nem vagy tisztában vele!!!
PARKOLNI IS SZABÁLYOSAN KELL!!!! ... ezzel meg is magyaráztam...
Ilyet ne írj, mert nem vagy tisztában vele!!!
PARKOLNI IS SZABÁLYOSAN KELL!!!! ... ezzel meg is magyaráztam...
utca mellett, egy parkolóban!
bazz, akkor nem veszek...

Akármi ide vagy oda ... a biztonsági övet megetetik veled, ha ketten vannak, te meg egyedül. Ha be vagy kötve akkor is ... ebből semmilyen DAS nem szed ki....
Látom a sok pereskedés nem nyitotta ki a szemed. Ha már alá kell írnod valamit, akkor az két dolog lehet: vagy helyszíni bírság, amin szerepel az összeg és az adataid+kapsz egy sárga csekket, meg egy zöld igazolást, hogy miért kaptad.
A másik a feljelentésnél érdekes. Itt nyilatkozhatsz a szociális körülményeidről, (mennyit keresel, nős vagy e, hány gyereked van, mi a foglalkozásod, munkahelyed). Ez azért érdekes, mert az eljárás során ezeket figyelembe veszik a bírság kisazbásánál. Ha nem nyilatkozol, akkor lehet, hogy a max összeget kapod, közben meg munkanélküli vagy 10 gyerekkel. Csak utána már nehezebb odamenni egy könyörgőlevéllel, hogy részletfizetést kapj, vagy enyhítsék az összeget. Ezt a papírt azért írod alá, hogy lássák, a rendőr nem a saját hülyeségét írta a feljelentésbe. Ennyi.
A másik a feljelentésnél érdekes. Itt nyilatkozhatsz a szociális körülményeidről, (mennyit keresel, nős vagy e, hány gyereked van, mi a foglalkozásod, munkahelyed). Ez azért érdekes, mert az eljárás során ezeket figyelembe veszik a bírság kisazbásánál. Ha nem nyilatkozol, akkor lehet, hogy a max összeget kapod, közben meg munkanélküli vagy 10 gyerekkel. Csak utána már nehezebb odamenni egy könyörgőlevéllel, hogy részletfizetést kapj, vagy enyhítsék az összeget. Ezt a papírt azért írod alá, hogy lássák, a rendőr nem a saját hülyeségét írta a feljelentésbe. Ennyi.
sziasztok.
és mi az a DAS?
és mi az a DAS?

márhogyha a parkolóban áll és nem a piroslámpánál?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!