Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nekem is az egyik haverom rendőr és tele volt neonal a gépe egy gsi-n
a xenonból a 3000k tiszta sárga és a 6000 halovány kék de a 10000k már tiszta kék. az angel eye használatát menetközben bizti,h büntetik mert parkoló fénynek számít és álló autohoz van ugyan úgy mint a led.tehát csak azzal menni este büntetős
nemtudom, nekem is van LEDes szett a gép alatt de én Siófokon csak a parkolóban használom, bár nem látszik a "fényforrás"..
Rendőre válogatja h melyik miért bűntet
Rendőre válogatja h melyik miért bűntet

Így jártam! De ilyen se volt még !! Ők ajánlották a neont hogy jól nézne ki.....

Megint más egy halovány kékes árnyalat, és megint más a full kék/zöld.. utóbbiért büntessenek csak..
dehát xenonban is van kék,lila,zöldes,sárgás,vagy az az izzó ami kék-zöld-sárga-lila. na erre varjon gombot a kékmedve
hát ja a kék színre alergiássak!

sziasztok gyerekek
engem 2 napja fogtak meg a Rend Éber őrei a Kék Angel lámpa miatt!!!
2000volt a bunti!!!!
Azt mondták a neon is mehet alulra!!! (mert jól nézki
, ajánlották nekem is)
Csak úgy kell felrakni hogy a fényforrás ne látszódjon, a fény az már jöhet! Úgyanez vonatkozik a belső neonra is ? A fény kiszürödheT!!!! érdekes....
engem 2 napja fogtak meg a Rend Éber őrei a Kék Angel lámpa miatt!!!
2000volt a bunti!!!!
Azt mondták a neon is mehet alulra!!! (mert jól nézki

Csak úgy kell felrakni hogy a fényforrás ne látszódjon, a fény az már jöhet! Úgyanez vonatkozik a belső neonra is ? A fény kiszürödheT!!!! érdekes....

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy forgalmaz-e valaki az országban vagy a közelben StreetGlow Optx MULTI-COLOR LED UNDERCAR KIT-et?
Nem tudja valaki, hogy forgalmaz-e valaki az országban vagy a közelben StreetGlow Optx MULTI-COLOR LED UNDERCAR KIT-et?

Beszéltem egy Rendőr ismerőssel,azt mondta hogy a törvényben csak az van meghatározva hogy elől és hátul milyen lámpa lehet,meg hogy a boltos felelősége hogy informál e arrol hogy menetközben nem hazsnálhatod.Amugy nem illegális szal lehet menet közben is használni.De úgy is beléd kötnek.Ugyhogy mindegy!Na páás
Én most veszek fehér neont. Hehe
Már előre fosok,h ne kapjanak el 

Hali. Egyik havernak volt az autója alatt kék neon és csak álltunk egy parkolóba dumáltunk oda jött a rendőr és még a forgalmit is el akarta venni csak mondtuk neki nem tudom mi jogon venné el és utána a társa is mondta hogy ha áll az autó akkor úgy ki lehet világítani ahogy akarod
Szerintem is megyefüggö mert egy kissebb városban lakom bácskiskunban és az egyik srác caravan-ja kék neonokkal volt felpakolva!kb fél éve volt fenn neki és mivel ez egy kis város biztos hogy már látta rendör,de egyszercsak fél év után megálították és rendesen megvágták!ezek szerint nem minden rendőr egy szabálykönyvböl tanult

:) velem is volt egy ilyen neonos rendőrös dolog :D
szal az úgy volt, h jöttünk haza haverral lan partyról úgy hajnali 2 körül... :)
kispókkal voltam, és kivül belül full neon, hátul az ablakba párhuzamosan elhelyeztem 2-t! (vízszintesen)
nagyon durvácska volt!
nah lényeg az h dumázunk haverral, sehol senki az úton, egyszercsak velem szembe jön egy verda észre sem vettem h zsarúk... dumálunk tovább, nem tom már miért, de oldalra néztem, és látom RENDŐRSÉG :D:D Nah mondom havernak figyeld ezek tuti utánunk jönnek! rendőrbá a következő saroknál megfordul, de én akkor jóval egy utcányit eljöttem már... világítás le! rendőrke érdekes módon utolért, pedig 50km/h-val mentem...
felmerül a kérdés, h ő h ért utol, mivel se sziréna, (mondjuk 2kor szép lett vna :D ) de mégcsak fényjelzé sem volt...
nah a lényeg... kiszállok, papírok stb...
voltak v 5en ebből 2 rendőr, sztem a többi a haverjuk volt...
jah nekem a neon mellett, még piros led is volt, ami bekapcsolva hagytam...
kérdezik ez mi... egyből vissza én h mi micsoda? :D
(fiatal zsaruk voltak, meg én sem voltam túl bunkó, egyébként nem is szabad annak lenni...)
nah kérdezi h mi volt ez a "disco fény" áhhh LOL majdnem kiröhögtem :D:D
mondom milyen disco fény? :D
mondja kapcsoljam be! mondom oké!
lekapcsoltam a piros világítást majd vissza :) mondja nem ezt hanem ezt a hosszút! mondom azt nem tudom! mondom nem működik! :) levágta a sráci h nem akarom bekapcsolni, mondjuk nem volt nehéz kitalálni h miért nem :D
de tudomásom szerint álló helyzetbe lehet használni! csak forgalomban nem!
nah mind1 nem kapcsoltam fel!
rendőr benéz a kocsiba, ilyetszól jó estét :D haver mondja jó reggelt :)
kérdezi hol voltunk mi ez a sok gép!
megjegyzem 2 gép volt... ugy mindennel monitor stb :)
mondom lanról jövünk haza, kérdezi van e papírom róla h enyém a gép, mert mivan ha épp most loptam :)
kicsit megszeppentem, mert nem értettem, de rendes volt nem genyázott... nem tudtam h ilyenkor a papírját hozni kéne magammal... hát ezek szerint kéne...
egyik civil, v a haverjuk kérdezi mivel játszottunk, nem akartam válaszolni, mert akk még paráztam... de aztán elmeséltem nekik, h mivel aztán mondták minden rendben jóéjszakát!
jah azt kifelejtettem, h mikor elengedett elötte kb 5 percel, egy tuningverda nem kicsi hangal úgy hajnali 2 kor feltünően észrevehető volt...
ráadásul csak a ködlámpi volt felkapcsolva, semmi más...
kérdezem és ezt szabad?! elkezdi a rendőr, h hát ez csak egy suzuki, nem tudunk utánna menni... ránézek a rendőrverdára, jah mondom tényleg...
röhögtünk azt eljöttem...
nah ennyi...!
amúgy meg én mindenhova kivilágítva jártam és csak 1x jött utánam!
nah csum!
szal az úgy volt, h jöttünk haza haverral lan partyról úgy hajnali 2 körül... :)
kispókkal voltam, és kivül belül full neon, hátul az ablakba párhuzamosan elhelyeztem 2-t! (vízszintesen)
nagyon durvácska volt!

nah lényeg az h dumázunk haverral, sehol senki az úton, egyszercsak velem szembe jön egy verda észre sem vettem h zsarúk... dumálunk tovább, nem tom már miért, de oldalra néztem, és látom RENDŐRSÉG :D:D Nah mondom havernak figyeld ezek tuti utánunk jönnek! rendőrbá a következő saroknál megfordul, de én akkor jóval egy utcányit eljöttem már... világítás le! rendőrke érdekes módon utolért, pedig 50km/h-val mentem...

felmerül a kérdés, h ő h ért utol, mivel se sziréna, (mondjuk 2kor szép lett vna :D ) de mégcsak fényjelzé sem volt...

nah a lényeg... kiszállok, papírok stb...
voltak v 5en ebből 2 rendőr, sztem a többi a haverjuk volt...
jah nekem a neon mellett, még piros led is volt, ami bekapcsolva hagytam...
kérdezik ez mi... egyből vissza én h mi micsoda? :D
(fiatal zsaruk voltak, meg én sem voltam túl bunkó, egyébként nem is szabad annak lenni...)
nah kérdezi h mi volt ez a "disco fény" áhhh LOL majdnem kiröhögtem :D:D
mondom milyen disco fény? :D
mondja kapcsoljam be! mondom oké!
lekapcsoltam a piros világítást majd vissza :) mondja nem ezt hanem ezt a hosszút! mondom azt nem tudom! mondom nem működik! :) levágta a sráci h nem akarom bekapcsolni, mondjuk nem volt nehéz kitalálni h miért nem :D
de tudomásom szerint álló helyzetbe lehet használni! csak forgalomban nem!
nah mind1 nem kapcsoltam fel!
rendőr benéz a kocsiba, ilyetszól jó estét :D haver mondja jó reggelt :)
kérdezi hol voltunk mi ez a sok gép!
megjegyzem 2 gép volt... ugy mindennel monitor stb :)

mondom lanról jövünk haza, kérdezi van e papírom róla h enyém a gép, mert mivan ha épp most loptam :)
kicsit megszeppentem, mert nem értettem, de rendes volt nem genyázott... nem tudtam h ilyenkor a papírját hozni kéne magammal... hát ezek szerint kéne...
egyik civil, v a haverjuk kérdezi mivel játszottunk, nem akartam válaszolni, mert akk még paráztam... de aztán elmeséltem nekik, h mivel aztán mondták minden rendben jóéjszakát!
jah azt kifelejtettem, h mikor elengedett elötte kb 5 percel, egy tuningverda nem kicsi hangal úgy hajnali 2 kor feltünően észrevehető volt...
ráadásul csak a ködlámpi volt felkapcsolva, semmi más...
kérdezem és ezt szabad?! elkezdi a rendőr, h hát ez csak egy suzuki, nem tudunk utánna menni... ránézek a rendőrverdára, jah mondom tényleg...
röhögtünk azt eljöttem...
nah ennyi...!
amúgy meg én mindenhova kivilágítva jártam és csak 1x jött utánam!
nah csum!
Ez szerintem rendőr függő na meg az ,hogy hol kapnak el.Szerintem a fővárosunkban többet meg lehet engedni mint mondjuk egy Békés megyei kissebb városban.Pl itt biztos ,hogy a helyszínen megerőszakolnak.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!