Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok. Mesélek énis egy törit: este 11 nógrád megyei kisváros (vagy nagy falu) trafis astra az út mellett, mi meg 50nel mert nem tok többet menni ott hálisten olyan rossz az űt! de van csatornahálózat
! szóval nem léptem túl a sebességet. erre az elfogóvadász kiint. jóestét miegymás! még nem nézett bele a forgalmiba már mondta hogy szép autó meg 91es 8szelepes! biztos nem nézett utána! kötelező tartozékok, fordítsam ki az első kereket, minden. bekérdezett a mélyládába hogy ezis kötelező tartozék-e! na akkor kezdtem elszállni! végül a sportdobba kötött bele hogy nincs műbizonylatom róla! erre mondom neki hogy ez csak vég! nem nézett alá úgyhogy megbüntetett azért amit nem bizonyított! közlekedési szab megszegése a sablon szöveg! persze ugrálni nem mertem! aláírom, 2000, és nem hagyja abba elkezdte sorolni, hogy mert ugye a szélesítés megy a szárny meg a spoiler, papírozzak le mindent, mert találkozni fogunk még! Ja és a legjobb: meghogy ugye a sportülés! AMI NINCS IS! idióta f....sz.pó 20éves őrmester! óvatosan kikapartam a földes parkolóból ahol voltak, de nem jött utánam! figyi: 2hét múlva jó rendőhaverom megállít hogy ugyxanmár kié ez a valami és merre megy. és megkérdezte hogy én mért kötözködök a rendőrökkel, meg miért voltam agresszív az intézkedés alatt! mondom neki szted én olyan vok? recepciós vagyok *****szállodában segget nyalok 12 órában meg vigyorgok a barmokra pont a rendőrrel leszek agresszív! az volt a válasz hogy már az egész kapitányság! + a kpm rám feni a fogát! ez volt 2hónapja azóta semmi nem volt hálisten csak annyi hogy elmentem egy baleseti helyszinelő brigád előtt és kit látok? az őrmestert. és ahogy gurultam el mellettük jött a megjegyzés: na ez lett a száguldás vége, mert nem volt első lökös fenn. és a kérdés: sportob és bizonylat ezt így kell? amikor büntettek 3napos volt a zöldkártyám! köszi hogy meghallgattatok!

Sziasztok. Tud valaki olyan szerelőt, aki foglalkozik alvázneon felszereléssel, és aránylag olcsón csinálja? Bp és Heves Megye környéke lenne jó.
Meg nekem hátul is LEDes lámpák vannak helyzet/fék és két éve letolatták a parkolóban a lámpám, de mivel LEDs igy nyugodtan mehettem mert semmi baja sem lett!
A másik meg hogy a LEDes lámpák sztm 1000x biztonságosabbak mint az izzók!
Amúgy jártam már úgy hogy egy kő betörte a lámpám és a H4 is és a helyzetjelző is kimet! Iylen esetben mennyi az eséyle, hogy a LED tönkremennyen!!!???
Amúgy jártam már úgy hogy egy kő betörte a lámpám és a H4 is és a helyzetjelző is kimet! Iylen esetben mennyi az eséyle, hogy a LED tönkremennyen!!!???
Már csak rögzitenem kell valahogy,

ennyit elbír..
de ha 45°-ban leragasztod a lámpát mint a legtöbb hülye, tényleg kinevetlek :D
de ha 45°-ban leragasztod a lámpát mint a legtöbb hülye, tényleg kinevetlek :D
Amikor a h.lye okoskodik,,,,,ráadásul rendör,,,

Szerintem jó lesz! Szigorúbbb!!!

Hali!
Na akkor az én sztorim a yardokkal!
Jöttem ahazfele és utolértem a yardokat mert ugye kb 20szal téptek, és nem tudtam előzni mert kanyar volt! Erre levillognak! Nem mondom mi van talán lassan mentem vagy mi!
Erre megkérdezi a rendőr hogy tudom e miért lettem megállítva! Mondom tudtommal semmit se követtem el! Erre mondja, hogy a kék helyzetjelző maitt! Mondom neki, hogy az nem kék hanem fehér LED van benne, hogy ne legyen gond belőle err kötekszik! Akkor ha innen nézzük a sima 4wattos izzó az sárga vagy fehér????? Mert ugye a ha a fehér LED kék akkor a fehér izzó is sárga!
Na mindegy!
Aztmondja, hogy akkor eggyezünk ki, hogy fehér, de akkor mi indoklolja a ködlámpa használatát?! Mivel nekem a "ködlámpában" van a helyztejelző! Hát azért egy LEDnek nincs akkora fénye mint egy igazi ködlámpának! Megunta a kötözködést elmentek!
Mondom ez kell, föleg hogy mineggyik rendőr ismert!

Na akkor az én sztorim a yardokkal!
Jöttem ahazfele és utolértem a yardokat mert ugye kb 20szal téptek, és nem tudtam előzni mert kanyar volt! Erre levillognak! Nem mondom mi van talán lassan mentem vagy mi!
Erre megkérdezi a rendőr hogy tudom e miért lettem megállítva! Mondom tudtommal semmit se követtem el! Erre mondja, hogy a kék helyzetjelző maitt! Mondom neki, hogy az nem kék hanem fehér LED van benne, hogy ne legyen gond belőle err kötekszik! Akkor ha innen nézzük a sima 4wattos izzó az sárga vagy fehér????? Mert ugye a ha a fehér LED kék akkor a fehér izzó is sárga!
Na mindegy!
Aztmondja, hogy akkor eggyezünk ki, hogy fehér, de akkor mi indoklolja a ködlámpa használatát?! Mivel nekem a "ködlámpában" van a helyztejelző! Hát azért egy LEDnek nincs akkora fénye mint egy igazi ködlámpának! Megunta a kötözködést elmentek!
Mondom ez kell, föleg hogy mineggyik rendőr ismert!

ÁÁÁ,,,, 2.5cm, az lofa.z

szerintem se csúnya!! Nem is takar bele nagyon!!!!

Bár a jel nélküli maszkhoz nem bizti menni fog a morcositás

Szééééppp!!

na ez szép de ez kétlámpás
szerintem fehér angel eye és xenonal jobban tarolnál+fehér index lámpa
a kevés izléses és jól eltalált tuning sokal szebb és látványosabb mint a szar sok tuning
Ezt tapasztaltam,,,,
Pécsi éjszakai gyorsulási,,,,

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!