Opelosok segítsetek!
aktuális téma

A gyári pillangószelep nagyon kicsi a motoromban (c16NZ) ami jócskán visszafog(hat)ja a gépet szerintem. Hogy lehetne és mire ezt az egységet kicsierélni?
Kössz előre is a segítséget!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
annyi pénzért inkább egy gewinde, és azt oda tekered ahova akarod. Valamint az legalább komplett lengéscsillapító, rugó szett 

Köszi!
Hát majd meglátjuk mit bír. Ezek szerint, be lehet tenni. Gondoltam hogy nem tesz jót neki. Majd idővel benevezek egy komplett fix futóműre
Hát majd meglátjuk mit bír. Ezek szerint, be lehet tenni. Gondoltam hogy nem tesz jót neki. Majd idővel benevezek egy komplett fix futóműre

Szia! 6 cm-nél már nem csak a lengéscsillapító fogja magát érdekesen érezni, hanem cserélni illene pár egyéb kacatot is ott
Egyébként ismerek többeket, akiknek 50-60 mm-t van ültetve, nem hallottam panaszt tőlük, tehát egy darabig elvan

Egyébként ismerek többeket, akiknek 50-60 mm-t van ültetve, nem hallottam panaszt tőlük, tehát egy darabig elvan

Halihó !!
F astra caravanba 35milis ültetőrugó eladó ha valakit érdekel szóljon
F astra caravanba 35milis ültetőrugó eladó ha valakit érdekel szóljon

Sziasztok!
Szeretnék 6 cm-t ültetni a G Astrámon elől.
Ez még elmegy a gyári lengéscsillapítókkal, vagy meggörbülnek mint a kifli?
Előre is köszi!

Szeretnék 6 cm-t ültetni a G Astrámon elől.
Ez még elmegy a gyári lengéscsillapítókkal, vagy meggörbülnek mint a kifli?
Előre is köszi!

Szia! EGR szelepet le kell dugózni! Ha segítség kell írj az oldalamra! 

SHIT.. most nézem, hogy 2007-es a dátum
.. hátha azóta se sikerült megcsinálni

.. hátha azóta se sikerült megcsinálni

Halló!
Nekem hasonló "érdekes" tüneteket produkált az ex-Astrám.. ott egyértelműen -az általad felsoroltakhoz képest- filléres értékű kopogás szenzor rosszalkodott! Én a helyedben megnézném/nézetném azt is! Ha magad cseréled ,ügyelj a meghúzási nyomatékra!
Üdv: A. Sanyi
Nekem hasonló "érdekes" tüneteket produkált az ex-Astrám.. ott egyértelműen -az általad felsoroltakhoz képest- filléres értékű kopogás szenzor rosszalkodott! Én a helyedben megnézném/nézetném azt is! Ha magad cseréled ,ügyelj a meghúzási nyomatékra!
Üdv: A. Sanyi

nem sokkal voltál gyorsabb

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39149
Huh, tudom kire gondolsz, a Styling sóra építették a kocsit... Telefonálok egyet és megtudom!

Sziasztok! Légyszi segítsetek nekem, egy usert keresek akinek kiváncsi vagyok az új autó projektjére. Sajnos nevét nem tudom és sehogysem találom az oldalon
Egy opel kadettje és egy F astra sedan(ami már coupe)-ja van. Légyszíves linkeljétek be vagy a nevét áruljátok el:)
Köszönöm!

Egy opel kadettje és egy F astra sedan(ami már coupe)-ja van. Légyszíves linkeljétek be vagy a nevét áruljátok el:)
Köszönöm!

Segítsetek please! Nevemre katt!
Köszi mindenkinek!

Köszi mindenkinek!
Sziasztok!
'93-as F Astrából bontott el.ablakemelő elektronikájának bekötési rajza,vagy sémája kellene! Sajnos nem tom,hogy gyári-e! Tud vki segíteni?
'93-as F Astrából bontott el.ablakemelő elektronikájának bekötési rajza,vagy sémája kellene! Sajnos nem tom,hogy gyári-e! Tud vki segíteni?
S.O.S!!!!Ha valaki tudna nekem segíteni,hogy hol a büdös fenébe lehet G astrához króm tükörborítást venni azt nagyon megköszönném!!!Már kezdem feladni a keresést,mert sehol nem találok!

Hali!Én találkoztam ezzel a problémával,az7 1ik haverom astrája is ezt csinálta,(mondjuk az G astra volt)amire rájöttünk h a gyujtással van a baj!Komplett gyujtósort kell cserélni!Azóta jó a verda...
Egy haverom gépéről lenne szó, ha tudtok valamit kérlek írjatok.
Köszi.

Köszi.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amely rengeteg bosszúsgot okoz, de sajnos eddig 1 autószerelő sem tudott biztosat mondani, vagy nem találkoztak vele.
1996-os astrám van ecotech motorral (1.4 16szelep)
Sajnos melegen (90fok felett) elkezd az autó rángatni gázadásnál.
A probléma pontosan: nem mindig csinálja: kigyorsításkor álló helyzetből inkább jellemzőbb, 2,3-ban észlelhető főleg, félig benyomott gázadáskor, 3-4-5öt rángat az autó, azután kezd el húzni. Nagyobb sebességben ez erőtlenségben észlelhető. Mintha nem kapna benzint, vagy ilyesmi a jelenség. És nem mindig sajnos. Nagyobb táv megtétele után, jobban kezd el rángatni.
Eddig az autószerelők által mondott dolgokat cseréltem:
-gyertyák,gyújtókábel,gyújtótrafó,jeladó(ami a gázadáskor merő potméter)
-továbbá próbálkoztam injektror-tisztitókkal, benzinszűrő cserével is.
-az egr szelep tisztítása
-lamda szondát lehúztam, ugyis ugyanaz vol a hiba.
További ötletem (nem csak nekem) nincs sajnos.
Válaszokat előre is köszönöm!
Lenne egy kérdésem, amely rengeteg bosszúsgot okoz, de sajnos eddig 1 autószerelő sem tudott biztosat mondani, vagy nem találkoztak vele.
1996-os astrám van ecotech motorral (1.4 16szelep)
Sajnos melegen (90fok felett) elkezd az autó rángatni gázadásnál.
A probléma pontosan: nem mindig csinálja: kigyorsításkor álló helyzetből inkább jellemzőbb, 2,3-ban észlelhető főleg, félig benyomott gázadáskor, 3-4-5öt rángat az autó, azután kezd el húzni. Nagyobb sebességben ez erőtlenségben észlelhető. Mintha nem kapna benzint, vagy ilyesmi a jelenség. És nem mindig sajnos. Nagyobb táv megtétele után, jobban kezd el rángatni.
Eddig az autószerelők által mondott dolgokat cseréltem:
-gyertyák,gyújtókábel,gyújtótrafó,jeladó(ami a gázadáskor merő potméter)
-továbbá próbálkoztam injektror-tisztitókkal, benzinszűrő cserével is.
-az egr szelep tisztítása
-lamda szondát lehúztam, ugyis ugyanaz vol a hiba.
További ötletem (nem csak nekem) nincs sajnos.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Most veszek új stabilizátor kart meg szilenteket, kár lenne értük.