Opelosok segítsetek!

Témakör: Tuning
aktuális téma
Opelosok segítsetek!

A gyári pillangószelep nagyon kicsi a motoromban (c16NZ) ami jócskán visszafog(hat)ja a gépet szerintem. Hogy lehetne és mire ezt az egységet kicsierélni? Kössz előre is a segítséget!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
2 3 4 5 6 7
Jaky
2005. november 06. 17:17
ez szerintem egy baromság....vagy van aki látott már ebből pénzt?
sapka22
2005. november 06. 17:08
Blackjack, Póker, Nyerőgépek, Kockajátékok, Jackpot! és egyéb nyeremények TELJESEN INGYEN!!! Ilyen még nem volt Magyarországon!!! Nincs tétfizetés, nincs letöltés , nincs regisztráció, csak NYEREMÉNYEK!!! http://www.netvegas.hu NetVegas.hu Pénz. Szabadság
Karikusz
2005. november 01. 12:04
Helló mindenkinek!

Most vettem egy '94-es Corsat, és szeretném egy kicsit optikailag tunningolni (lámpa, szárny...stb) ...csak nem tudom merre menjek célirányosan, meg, hogy milyen lehetőségek vannak rá.

Ha tudna ebben valaki nekem segíteni, akkor megköszönném...

Karikusz
Birinyi J
2004. szeptember 10. 20:41
Ezt tudjuk!Ezért kellene az si szívótorok.Most,miközben egy vectrán talpast+félt gumit cseréltem eszembe jutott,hogy jó oda komp hengerfej is!Az nz motornak 9.0-9.5 a sűrités az se kódos talán 10.0-10.5 re van csinálva azért is belesebb.Rögtön egyszerre 2 tuning lépcső!!
seleil
2004. szeptember 10. 19:00
ha valakit érdekel opel astra f szemöldök dobjon egy mailt
Vktr
2004. szeptember 10. 18:11
Az si, hengerenkénti, az nz meg központi injektoros!
Birinyi J
2004. szeptember 10. 16:41
Most néztem meg katalógusban,a szívótorok töm lyukelosztása ua.!1% közelebb kerültél a válszhoz,mert jöhet még a benzinnyomás is problémaként,hogy a hengerenkénti és központi között mennyi a nyom.külömbség.
Biga
2004. szeptember 10. 16:29
Azért kellene már megtudni hogy ráépíthető e egyáltalán, mi kellene hozzá + mennyibe fog fájni egy ilyen csere.
Birinyi J
2004. szeptember 10. 15:46
Sztem minden mocinak meg van adva a pill átmérő mm-ben,amin a moci a hengerűrt.adódó vákummal kényelmesen tud szívni.Meg kellene próbálnod,hogy esetleg az 1.6 si motorról komplett torok,fejekkel cakk-pakk beszerelhető vagy sem.Meg az már csak 100 le motor talán segítene le ben is ha rámegy,mert ugye a tengely már beeregeti a témát!!!!
Biga
2004. szeptember 10. 14:52
A gyári pillangószelep nagyon kicsi a motoromban (c16NZ) ami jócskán visszafog(hat)ja a gépet szerintem. Hogy lehetne és mire ezt az egységet kicsierélni?
Kössz előre is a segítséget!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
2 3 4 5 6 7
Összesen 130 találat 7 oldalon