Teljesítmény kalkulátor

Témakör: Tuning
aktuális téma
Teljesítmény kalkulátor

Hali! Hosszú évek után most megnyitom az első topicot! Gondoltam ez bizti sokakat érinthet, van itt egy táblázat, amivel ki lehet számolni az elméleti fordulatszámot egy megkívánt teljesítményhez. Két tábla van, az egyik hengerenként 2 szelephez, a másik 4-hez. Az egész táblázat feltöltő nélküli (azaz szívó benzines) gépekhez lett kitalálva. Némi angol nyelv tudása előny! Kérdésekre majd megpróbálok válaszolni, mert a topic ahonnan vadásztam, ott már hozzáfűzött az Úr válaszokat a kérdésekhez. Egy nagyon jó nevű tapasztalt angol tunertől "csórtam" a táblát, bár lehet nem is Ő alkotta, de ez mind1. Teljesítmény kalkulártor (vagy fordulatszám???) Üdv: Yas.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
carlosrcng
2005. december 31. 00:08
Nincs.
Tessék nyelveket (is) tanulni!

carlosrcng
2005. december 31. 00:07
Ja, az Angoloknál BHP van, ami Brake Horse Power.
Majdnem ugyanaz mint a nálunk ismert LE, valami nagyon kis osztó kell hozzá.
(kb. 200BHP=202LE)

Ja,a nyomaték is más náluk, lb/ft. De a táblában van Nm, és a teljesítményhez kW is!
gbali
2005. december 31. 00:04
Magyrositás nincs?
carlosrcng
2005. december 31. 00:04
Pedig ott van, az alsó háromnegyedénél a listának, 20k kiterjedéssel!
gbali
2005. december 31. 00:02
nem találom,nem látok
carlosrcng
2005. december 31. 00:00
Ja, azt elfelejtettem:
A listából a "horsepower calcs.xls "-t válasszátok ki!
carlosrcng
2005. december 30. 23:59
Hali!

Hosszú évek után most megnyitom az első topicot!
Gondoltam ez bizti sokakat érinthet, van itt egy táblázat, amivel ki lehet számolni az elméleti fordulatszámot egy megkívánt teljesítményhez.
Két tábla van, az egyik hengerenként 2 szelephez, a másik 4-hez.

Az egész táblázat feltöltő nélküli (azaz szívó benzines) gépekhez lett kitalálva.

Némi angol nyelv tudása előny!

Kérdésekre majd megpróbálok válaszolni, mert a topic ahonnan vadásztam, ott már hozzáfűzött az Úr válaszokat a kérdésekhez.
Egy nagyon jó nevű tapasztalt angol tunertől "csórtam" a táblát, bár lehet nem is Ő alkotta, de ez mind1.

Teljesítmény kalkulártor (vagy fordulatszám???)

Üdv: Yas.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 70 találat 4 oldalon