Ültetőrugók EGYMÁS ELLEN...

Témakör: Tuning
aktuális téma
Ültetőrugók EGYMÁS ELLEN...

Az alapötlet az lenne, ha leírnátok a tapasztalatokat a rugókkal kapcsolatban. MÁRKA + TAPASZTALAT Én ugyanis RENDESEN megszívtam, mert vettem egy JOM rugót, ami kifejezetten arra motorra/típusra készült ami nekem van MÉGIS A GYÁRI ÉRTÉKTŐL ELTÉRŐ mm-t ült be az autó, és úgy már nem igazán tetszett! Szóval mit érdemes venni (valódi tapasztalat, és nem olyan hallottam, meg szomszédnak ilyen van), TOVÁBBÁ NEM PEDIG EZ KÉNE AZ ENYÉMBE, MEG KI TUD SZEREZNI ILYET, STB, MERT A TÖBBI TOPIKBAN MAJDNEM EZ VAN CSAK! Jelen helyzet (nálam) Eibach 50eFt felett, ami nem is biztos hogy "beüli" a gyári értéket, vagy KW amiről semmit nem tudok. Csak annyit hogy olcsóbb! Szóval hurrogás helyett komoly hozzászólásokat várok a szakiktól! Béke!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
17 18 19 20 21 22
sayo29
2006. március 08. 14:17
De jó kis topik!
sayo29
2006. március 08. 14:15
Az alapötlet az lenne, ha leírnátok a tapasztalatokat a rugókkal kapcsolatban.

MÁRKA + TAPASZTALAT

Én ugyanis RENDESEN megszívtam, mert vettem egy JOM rugót, ami kifejezetten arra motorra/típusra készült ami nekem van MÉGIS A GYÁRI ÉRTÉKTŐL ELTÉRŐ mm-t ült be az autó, és úgy már nem igazán tetszett!

Szóval mit érdemes venni (valódi tapasztalat, és nem olyan hallottam, meg szomszédnak ilyen van), TOVÁBBÁ NEM PEDIG EZ KÉNE AZ ENYÉMBE, MEG KI TUD SZEREZNI ILYET, STB, MERT A TÖBBI TOPIKBAN MAJDNEM EZ VAN CSAK!

Jelen helyzet (nálam)

Eibach 50eFt felett, ami nem is biztos hogy "beüli" a gyári értéket, vagy KW amiről semmit nem tudok.
Csak annyit hogy olcsóbb!

Szóval hurrogás helyett komoly hozzászólásokat várok a szakiktól!

Béke!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
17 18 19 20 21 22
Összesen 422 találat 22 oldalon