Nissan 200SX
aktuális téma

V. NISSAN 200SX Találkozó és Pályanap 2012.06.30. Kakucs Ring
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Már bocs hogy beleugatok,de szerintem se állj neki 1 ilyennek..A lepapírozás olyan szinten bonyolulz hogy beleőszülsz,márha teljesen tisztán akarod a vasat..Márpedig a sportgépeket szeretik kiszedni a zsaruk..én tudom..

tényleg nme lebeszélni akarok semmit, meg nem húzom le az SXeket, imádom ,kedvence autó s13tól felelé
de nálunk kevés ember ért hozzá igazán jól, nmetom alkatrsézt mennyire könnyű beszerezni hozzá... nemtom mennyire értesz a dologhoz és azt sem, hogy mennyi pénzed van minderre. Énis gondoltam rá, hogy galant mellé veszek egy közepessen szar SXet és majd idővel jó lesz, de ez inkább vicc... leglábbis nekem mostanáig sem volt anniy pénzem, hogy 2 autót eltartsak, 2 öreg autót.
Amúgy lövésem sincs, hogy hol van az az SX, és sztem haverom sem fog nagyon emlékezni rá

Amúgy lövésem sincs, hogy hol van az az SX, és sztem haverom sem fog nagyon emlékezni rá

de miért is ne?
nemtommm, de ne foglalkozz vele. Talán tavaly nyáron mondta nekem is haver, akkor énis ráugrottam, hogy húúú de jó lenne és megcsinánlni szépen, de inkább neeee
haver szoktt látni egy piros régi orrút, motor nics benne azzal biztos nincs baj
de évek óta ott áll ahol

amúgy igen, ez az átlag... hasznaltautón kcsi az esélye, hoyg rendes darabot kapsz, igen kicsi rá az esély.. nemrégiben volt 2is (koguchi és Khyron gépe), de azokat is végül ismerős vette meg.
Amúgy énis majdnem lementem Pécsig egy SXért de szerencsére nem. De vicces emberek most is vannak.. száezreket elkérni egy "kis motorhibás" sx-ért azért pofátlanság
Amúgy énis majdnem lementem Pécsig egy SXért de szerencsére nem. De vicces emberek most is vannak.. száezreket elkérni egy "kis motorhibás" sx-ért azért pofátlanság

esetleg valaki tud eladó olcsóbb sx et ami ninsc fent a neten?

azt csak ezért írtam mert véleményt kért róla... egy képről mit mondhat az ember????... mind1 kicsit "fura" volt az a beszólása...
mér veszekedtek olyanon, hogy egy öreg sportautónak a motorja mikor, mennyire, miért hullik szét??? Azért csinálták ezeket az autókat, hogy széttapossá ka belét, mertugye ami nekünk jó azt lehet az autó enm szereti (drift, hegyiverseny...) rakhatsz bele akármilyen olajat és akármilyen alkatrészeket
Ha meg úgy mész vele mint egy 1.6os octaviával annak mi az értelme?? Költeni kell és kész, ez van
mér veszekedtek olyanon, hogy egy öreg sportautónak a motorja mikor, mennyire, miért hullik szét??? Azért csinálták ezeket az autókat, hogy széttapossá ka belét, mertugye ami nekünk jó azt lehet az autó enm szereti (drift, hegyiverseny...) rakhatsz bele akármilyen olajat és akármilyen alkatrészeket

Ha meg úgy mész vele mint egy 1.6os octaviával annak mi az értelme?? Költeni kell és kész, ez van

Hi!
Kicsit megkésve, de remélem nem narancs tanácsa szerint cselekedtél (bocs narancs
). Sz'al a lényeg,hogy NE menj le, és NE vedd meg. Én elég sokat szaladgáltam az országban SX után, persze, hogy ezt is megnéztem. Messziről olyan gyönyörű volt, mint a képeken, és elsőre közelről is jónak tűnt. Pöccre indult, szép hangja volt, ennek örültem. Azután elkezdett füstölni, szépen-kéken (alapjáraton), de csak egész szolidan, ilyet már láttunk más SX-nél is. Ezt a kis füstölést gyorsan nagy füstölés váltotta fel, amivel sikerült elárasztani az autókereskedést és a mellette lévő főutat. Gyorsan leállítottuk, és élénken érdeklődtünk, hogy akkor hogy is ment át épp most a műszakin a kocsi??? Mind1, végső elkeseredésemben a kasztnit el akartam hozni olcsón, és venni bele egy jó motort. De amikor alánéztem, akkor tudtam, hogy már megint tök fölöslegesen utaztam le párszáz km-t, és megint SX nélkül megyek haza. A verda eleje korábban szépen porrá lehetett törve, de ez volt a legkisebb baj, mert az alváz olyan szinten rohad, hogy féltem a kocsi alatt feküdni, nehogy rám szakadjon. Nah, a történet ennyi, és kérlek még véletlenül se vedd meg.

Kicsit megkésve, de remélem nem narancs tanácsa szerint cselekedtél (bocs narancs

Hali. Nagyon sok szeretettel várunk titeket is
ismered talán?
gondolom a kék sx-re gondolsz 300-ért

végre találtam 1 sx et számomra is elérhető áron, és erre mire hivom már eladták
. igaz foglalkozni kellett volna vele de az nem baj. ha valaki tud esetleg vhol ilyen állapotu és áru sx et kérem szoljon köszi. sx

akkor gondolom 350Z-t se veszel

Ricsi^
2006. augusztus 13. 10:28
Supra-val amúgy az a bajom, hogy 2 személyes. S2k is ezért kétséges,hogy lesz e valaha nekem. Azért sose lehet tudni, hogy mikor jön jól az a 2 teljes értékűnek ugyan nem nevezhető, de rövid távon használható ülés.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
de ettol fuggetlenul en is azt mondom, hogy ne vagj bele, csak akkor ha az a vaz, futomu, hajtaslanc hibatlan es csak motor kell bele...mert ebben az esetben meg lehet jatszani