Nissan 200SX
aktuális téma

V. NISSAN 200SX Találkozó és Pályanap 2012.06.30. Kakucs Ring
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
vegyél hacsit vagy régi silviát :)
kurva anyader igy linkeled be
Karottáé? Gyári injektorral és légmennyiségmérővel... kissé szkeptikus vagyok...
Sajnos abban egyet kell értsek veled, hogy az itthoni sx helyzet igen szomorú (meg a használt autók jórésze, ha kicsit sportosabb...). Legalábbis a szomorkás jelből arra következtetek, hogy Te (is) így látod...
Adamo
Sajnos abban egyet kell értsek veled, hogy az itthoni sx helyzet igen szomorú (meg a használt autók jórésze, ha kicsit sportosabb...). Legalábbis a szomorkás jelből arra következtetek, hogy Te (is) így látod...
Adamo
van már olyan is, ami már elérte a 276 LE-t is (padon).
nem azt mondtam,h már mindenkivel beszéltem.
de mivel kb 50 sx van itthon és fél éve mindig csörög a telóm, elég yo képem van az itthoni helyzetről
nem azt mondtam,h már mindenkivel beszéltem.
de mivel kb 50 sx van itthon és fél éve mindig csörög a telóm, elég yo képem van az itthoni helyzetről

na wazz, ha meg lealkudod akkor 6.4

350z 6.6tol indul
pont azon gondolkoztam a hetvegen hogy venni kene masodik autonak egy 200sxet. csak allna a garazsban es ha van egy kis cash akkor kolteni ra.
de mar tul oreg ehhez talán
s14 viszont nincs egy darab sem elado , dojcsbol meg csak aranyarban lehet behozni...

pont azon gondolkoztam a hetvegen hogy venni kene masodik autonak egy 200sxet. csak allna a garazsban es ha van egy kis cash akkor kolteni ra.
de mar tul oreg ehhez talán

s14 viszont nincs egy darab sem elado , dojcsbol meg csak aranyarban lehet behozni...

Hehe, én tudok olyanról akivel nem beszéltél!
Nem mondom, hogy az makulátlan, de alakul. Igaz, Magyarországon nem is volt szerelőnél...
Ha minden jól alakul, akkor őszre eléri a 300 Le-t, rendesen fékpadon lemérve, nem pedig a ráköltött forintokból kiszámolva...
És ez mellett bíom benne, hogy tartós is lesz, bár nem versenyzés a cél vele.
Adamo

Nem mondom, hogy az makulátlan, de alakul. Igaz, Magyarországon nem is volt szerelőnél...
Ha minden jól alakul, akkor őszre eléri a 300 Le-t, rendesen fékpadon lemérve, nem pedig a ráköltött forintokból kiszámolva...

És ez mellett bíom benne, hogy tartós is lesz, bár nem versenyzés a cél vele.
Adamo
és a legszörnyűbb az egészben az, hogy lehet h ez után is sx-et veszek mert, ilyen árban nincs hátsókerekes japán...
a köv az s2000 4-5M
aztán 350Z 7M fölött
a köv az s2000 4-5M
aztán 350Z 7M fölött

inkább majd lecserélem s14-re

köszi
fikázom, mert pont most az enyém éppen penge motorilag, de már egyre jobban fosok, h mikor szarik be.
mióta vettem a fehéret és árulom a cuccokat, sztem nincs olyan sx-es akivel ne beszéltem volna mer mindenki hívogat, h ez szar, az szar. minden hónapban vkinek széthullik, szopnak vele. és tudom milyen, mert tavaly még én is vergődtem vele....

fikázom, mert pont most az enyém éppen penge motorilag, de már egyre jobban fosok, h mikor szarik be.
mióta vettem a fehéret és árulom a cuccokat, sztem nincs olyan sx-es akivel ne beszéltem volna mer mindenki hívogat, h ez szar, az szar. minden hónapban vkinek széthullik, szopnak vele. és tudom milyen, mert tavaly még én is vergődtem vele....
vegyél bele egyet kintről :)
Jó lett a kocsid! Megnéztem a képeket. De most miért fikázod? Amúgy nincs bajom a BMW-vel, nálunk abból van sok olcsón. Más országba (pl Japán, USA, Ausztrália, vagy akár GB stb.) mg másból. Nyílván Japánban olcsóbb és egyszerűbb akár egy 200sx-et találni jó állapotba mint bmw.
bár lehet, h azért nem tudok róla h széthullana mert 8 db van belőle az országban

ki van hegyezve...
nem úgy mnint az sr20det. az 1 fasza moci
nem úgy mnint az sr20det. az 1 fasza moci

azt mondom, h ha nézel egy széria 325-öt: ütöd vágod, semmi baja. qrva sokára hengerfejesre vágod (de akkor ha tényleg lefosod a gépet).
ca18det-nél meg akkor is szopja a faszt vele mindenki, ha nem is hajtod. arról nem is beszélek h a turbó befosik, mert azt már megszoktuk, de hogy mindenkinek csapágyas, hidrotőkés legyen, meg széthulljon az autópályán 140-nél a zsír új moci az már több a soknál
ca18det-nél meg akkor is szopja a faszt vele mindenki, ha nem is hajtod. arról nem is beszélek h a turbó befosik, mert azt már megszoktuk, de hogy mindenkinek csapágyas, hidrotőkés legyen, meg széthulljon az autópályán 140-nél a zsír új moci az már több a soknál
há pont ezért. mert a bömös nagyobb moci. túlméretes. a japó meg penge... de az 1.8as motorja tényleg elég sz@r...
Nem nézem le, félre ne érts. Való igaz, hogy a 2.5 literes motorja miatt eleve nyomatékosabb, a hajtásmódja miatt pedig lehet vele driftelni (ha már a driftet emlegetjük). Majdnem ugyanígy lehet a még olcsóbb ladával is. Azonban, ha komolyan akarsz versenyezni akkor a BMW-re is kell költeni gazdagon. Csak nézz bele a driftes fórumokba, szinte mindig van valami nyűgje ott is mindenkinek. A BMW-seknek is.
Tény, hogy a ca elég összetett motor és igényli, hogy jól meg legyen csinálva. (amire itthon nem sok példa van), akkor viszont kevés ellenfele van. Szerintem!
Adamo
Tény, hogy a ca elég összetett motor és igényli, hogy jól meg legyen csinálva. (amire itthon nem sok példa van), akkor viszont kevés ellenfele van. Szerintem!

Adamo
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!