Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott.
Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen.
Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába.
Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó!
A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt.
A sok pórúljárt személyről nem is beszélve.
Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére.
Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító)
A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd.
Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra.
Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók.
Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak.
Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot.
Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek.
Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik.
Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET!
Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt.
Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna?
Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is.
Ott is egy érv a domináns: Profit
Ha valaki okul belőle, jó!
Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!!
Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.
Nem is lenne gond, de egy rendkívűl fontos dolgot felrúgtatok!
Ma magyarországon gépjárműre, csak a megfelelő engedélyel rendelkező cégek gyárthatnak kiegészítő elemeket.
Még ha ojan ártatlan dologról is van szó, mint "szemöldök".
Én mennyek akkor szülést levezetni?
Csak annyit szólnék a témához, így "kívülállóként" hogy: szerintem nem abból van a gond ha valaki magának megcsinál egy lökköst, vagy egy toldatot, átalakítást. MAgamból kiindulva, ha én magamnak csinálok vmit akkor azzal elvagyok rendesen, tervezés kivitelezés stb.. az meg van csinálva, lehet nem olyan szép mint a profi, de egy biztos, azt nem hagyom el sehol. És én se úgy álltam neki hogy akkor veszek 10 kiló műgyantát meg 6 négyzet üvegszövetet aztán nyálazok belőle vmit, hanem rendesen utánnanéztem, holott csak egy kis toldatot csináltam. Még akkor se történt semmi mikor a zödkártyán a gyerek átugratott vele a fékpadon, igaz elrepedt, de fennt maradt és még kibírt 200 km-t(akkor is én vettem le biztonsági okokból). Ez az én véleményem.
az utakat kéne megcsinálni,és kevesebb lenne a baleset!!!! nem ilyen buziságokkal foglalkozni!!! egy normális ültetéssel már közölni kell a nyomvájut, mert leér a karter! vagy épitsünk bigfoot-t
Hidd el, itt nyugaton is hasonló mód tele van a t.kük az embereknek ezzel az egész szarral ami itt megy. (Az itteni pékség már osztrák liszttel süt...)
Magyar az fogyogat, mert belepusztul az irígységbe! Ez egy ilyen szerencsétlen fajta.
Elvileg nem a TÜV fog jönni, de ami jön, az sem lesz azért olyan szar dolog. A TÜV is azok szerint módosult mostanság.
A jövőtől én sem félek, csak elegem van már abból, hogy nem foglalkozhatom a munkámmal annyit mint amennyit kéne. Mindig kitalálnak valamit hogy mivel kössenek belénk.
Dolgoztam már külföldön, és nagy barom voltam hogy hazajöttem. Akkor még nem így gondoltam, mára már bánom mint állat!
Nem azt mondom én is tuningoltam az előzö kocsimat.Azon is volt bojler,csak mikor bementem egy spoilereshez aztmondta 100 000körül csinál első lökit aztán mikor láttam hogy milyen minőségben áá kösz nem mondom.Megcsináltam magamnak nem sajnáltam az anyagot belőle
Láthatsz iindításként tucatnyi képet, lehet okúlni belőle.
Hogy könnyen utána mehessenek a CS-n az oldalamon is tartom egy darabig, de a jövőben mindent közzé teszek itt.
Sar,!-nem kell elfogadni!
17-év, verseny szinten.
A TÜV-csak jöjjön.
Magyar nem lessz addigra.
Én a jövőtől nem tartok, tartsanak mások.
Én időben szóltam, de csak leugattak, hisz nem tudják ki van a vonal másik végén.
nem arról a környékről vok, sajna nem tudok segíteni. Így a te esetedben minden utánajárás kérdése. Nem hiszem h kecskemét környékén egy vki foglalkozik ilyesmivel.
De te ezt innen sosem fogod tudni megváltoztatni. Amíg lószar van, veréb is van, ez itt is igaz!
Elvileg az EU-s szabályok bevezetésével, kemény büntikkel elejét lehet majd ennek venni. Bár ha az a korszak beindul, akkor neked is szarabb lesz, mert az meg majd arról fog szólni, hogy engedélyed lesz ha fizetsz ide meg oda ennyi meg annyi pénzt, valamint minden egyes darabot típusengedélyeztetni kell, stb...
Neked nem épp a legfrankóbb jövő, ha belegondolunk hogy már most mennyi a sok járulék...
Mennyire csinálod ezt te hivatalosan?
Meg mióta?
hát jó, de honnan tudjan hogy li milyen munkát végez amit kecskemét legjobb ilyen műhelyének tudtuk, haver kocsiját normálisan le se tudták polirozni géppel utánna meg festékkel akarták lehenni a kis résekben bent maradt polirozó anyagot