Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.

Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.

No hiba - elvileg

Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel

Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Quad
2004. szeptember 08. 13:55
Szia!
még most is? előbb volt update, de még lesz ma! Mit jelent pontosan, hogy lassú?
És még1 kérdés: proxy mögül vagy?
Salex
2004. szeptember 08. 13:46
Lassú nagyon a frissítés, már ha lehet egyáltalán!
kacsa
2004. szeptember 08. 13:44
Bongeszo cache-enek a torlese megoldja a gondot.
Luise
2004. szeptember 08. 09:58
Dettó!
nálam is ezek a problémák fordulnak elő.
brien
2004. szeptember 08. 09:53
Csatlakozom az elöttem szólokhoz...ez a képfeltöltés nem műxik tökéletesen...ráadásul akármilyen képet töltök fel, mindig az utolsó régi képemet klónozza
Sean007
2004. szeptember 08. 08:53
Itt is ugyanez a probléma.
Néha percekig nem lehet frissíteni.
Héha pedig minden 2-3. kommentezés után Service Temporary Unavailable vagy vmi hasonló üzenetet ír ki.
Bishop
2004. szeptember 08. 08:35
Ilyen gondokkal én is küzködöm, de azt gondoltam csak nálunk szar a net... Bár otthon is néha simán nem jön be az oldal... Egyszerűen óráig próbálkozik, aztán az oldal nem található....
Sok sikert!!! Remélem meg tudjátok oldani!

u.i.: én is utálom a számítógépeket!
Sréc
2004. szeptember 07. 22:59
Szia Laci!
Az egész CS. cuzámen lassú,lassan tölt be mindent,meg a frisstés is piszok lassú,arénában valamikor 2-er pontozni mert elsőre nem csinálja meg.
Meg valamikor kiír valami olyat hogy : Service Portable vagy valami hasonló fehér háttérel
sire26C
2004. szeptember 07. 22:43
Az oldal nagyon lassú, és néha "Service unavalable" üzeneteket ad, általában a pontozásoknál, illetve a szavazásoknál.
De egyébként is nagyon lassan jön be, van úgy, hogy már az ember le is mond a dologról, de néhány perces várakozás után megjön. Persze néha a proxy-m time-out-al eldobja....
Quad
2004. szeptember 07. 21:52
Hi! 1folytában dolgozunk az ügyön, de sokat tudtok segíteni Ti is. Milyen hibát ír ki? És minden 2. komment után, vagy csak előfordul? Van-e olyan oldal ami kifejezetten lassú, vagy tipikusan az után lassul be a dolog?
Sréc
2004. szeptember 07. 21:48
Napok óta kibaszott lassú az oldal,többen is panszkodtak...
meg egyfolytában hibát ír ki minden 2.-ik komment után,nekem legalábbis
valamit csinálni kéne
köszi!
atike
2004. augusztus 29. 11:23
Nostehát. Van az oldalamon egy kép a leendő szárnyról amit majd megvennék. A 4. kép amúgy. Van utána 3 kép, és most feltöltöttem még 3-at hozzá.

A lényeg. Ha le akarom törölni a 4. képet (a szárnyasat), nem azt törli le, hanem az utolsót. Ha többször rányomok, hogy törölje, akkor mindig az utolsót...

Na mondom, akkor se gond, mert visszatöltöm a végéről lejött hármat, meg az új hármat is, de nem működik. Ugyanúgy visszajön a 4. helyre a szárnyas kép - pedig teljesen mást töltök arra a helyre (értelemszerűen).

Help!
brigiza
2004. augusztus 25. 22:06

Na, ez az, írjátok már át! Bár Gordon, szerintem nem lehet, a Streetunin-ét sem tudták!

Szóval csinálj újat, legalább lesz kamud is így.............s mégcsak nem is a te hibádból!

Gordon
2004. augusztus 25. 20:30
irjátok már át a nevem Gs2000-re légyszi mert nem tudnak betenni a kedvencekbe!!!!
BIGIMI
2004. augusztus 20. 16:28
NEM TUDOK A FORUMBA UJ TOPIKOT NYITNI
Gordon
2004. augusztus 20. 13:44
Senki nem tudja betten a G's2000 nevű usert(engem)
A kedvencek közé valszínű a neve miatt ezt javitani kell, de amint lehet csak mindjárt!
pint3r
2004. augusztus 20. 09:46
Roboy
2004. augusztus 17. 15:47
A Tuning/Vízbefecskendezés cím átalakult Skoda Fabia galériára.
atike
2004. augusztus 16. 21:17
Én ilyet egészen konkrétan akkor láttam, amikor futott a Panda Antivirus a háttérben. De ha ki lett kapcsolva - akár menet közben is - minden megjavult.
drummano
2004. augusztus 16. 15:13
Kerem az adminisztratorokat hogy az autom adatlapjarol toroljek az alabbi szamu hozzaszolasokat:

456, 454, 452 (nem kell a maserati reklam), 451, 450, 447

Mindezt azert kerem amit leirtam az autom adatlapjanal szep nagy es piros betukkel.

koszonom,
-mano
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 41560 találat 2078 oldalon
-->