Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.

Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.

No hiba - elvileg

Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel

Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:38
Ad. 3 - A kihívott autó, aki veretlen maradt, kapjon csillagot. Szerintem ez elég reális: mindig kihívják, mindig párbaj, és ha győz, mi a jutalom? Ugyan ott maradt. Na, kíváló. Komolyan.
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:37
Ad. 2 - Ha valaki párbajozik, ne lehessen beírni az oldalára, hogy "zsír", meg "aréna help". Ha pontozás van, ne azért legyen, mert várják / várjuk valakitől a viszonzást.
VAGY!
Ha valahova beírtam, hogy "aréna help", akkor tegye az oldal annak az embernek a neve alá a pöttyöt, mert én nem egyszer láttam már olyat, hogy két helyre volt beírva a help... Két egymással párbajozó user topicjába... Szerintem EZ a gusztustalan.
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:34
Ad. 1 - A komment számláló helyett kerüljön karakterszámláló bevezetésre.
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:34
Köszönöm a hozzászólást...
Nekem mindadig eszembe nem jutott így kommentet növelni, amíg meg nem láttám ezt a jól bevált szokást vmelyik fórumban.
Apropó igazságosság... Van néhány 5letetm...
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:31
Mert Te mindig olyan kibeba**ottul értelmes kommentekkel emeled a fórumok szintjét...
Mellesleg van nevem: Gergő... Mert tudod én nem félek beírni a teljes nevemet az adatlapomra.
Te igen, F Astrás srác?...
-Andrew-
2004. július 13. 00:01
Nincs tűzfalam (Xp belső tűzfal is ki van lőve), se routerem.
kacsa
2004. július 12. 22:13
Tuzfalad van? Ha igen akkor lodd ki ugyy jo.
kacsa
2004. július 12. 22:12
Max 1600*1200-as felbontasu lehet. Es lehetoleg ne legyen mar 1 mega felett koszi.
ChPh
2004. július 12. 21:51
hát azért lehetne kisebb kép is nyugodtan, akár mit is ír ki :) Pl a legtöbb képnézegetővel át is tudod méretezni, illetve más formátumba (pl jpg) el tudod menteni :) Már kisebb az egész cucc
markyboy
2004. július 12. 20:59
Hello segítsetek nekem légyszi!! Szeretném felrakni az autóm képét és rámegyek hogy módosít kiválasztom a képet és utána azt írja ki hogy hibás az oldal??Ez miért lehet at létezik hogy azért mert 1.54mb os a kép?? ha ez a baj tudomk valahogy tömöríteni??Előre is köszi
Yasec
2004. július 10. 21:53
Ez így igaz!
DE a többihez ész kell! De legalább jó hangulat!
Yasec
2004. július 10. 21:52
Persze, hogy nem értesz, hiszen nem a Hyundai-os srác dolga miatt írtam!
Vele nem tudom, hogy mi van éppen. Úgy fest, mintha régebben a "jólbevállt" kommentnövelőt használta volna, de mostanság már megjavult, de most kapja érte a büntit.
Na mind1, ez nem rám tartozik.
Yasec
2004. július 10. 21:50
Akkor küldjed légyszi ide azt, akinek ez a dolga!
Nekem mind1, hogy kivel beszélem meg ezt!
GRU
2004. július 10. 20:49
Hát izéé...nem igazán
Ezt akartad hallani?
-Andrew-
2004. július 10. 18:59
Srácok. Segítene valaki nekem is? lentebb írtam, hogy mi a gond a chattel.
vagy nem tudjátok mi lehet?
kacsa
2004. július 10. 14:08
Igazabol nem tisztem azert jarni ide hogy vitazzak...
Sréc
2004. július 10. 14:05
Bal
2004. július 10. 14:04
A "zsír", "10p", "aréna help" NEM komment!!! (akinek inge vegye magára)
Sréc
2004. július 10. 13:42
Nem értelek Yasec...
szvsz tökéletesen igaza volt Kacsának a Hyundai-os gyerekkel szemben,sőt én még jópár usernek tudnám törölni az "értelmes" kommentjeit!
Yasec
2004. július 10. 13:21
Én szívesebben beszélném meg itt!
Megígérem, nem hallasz rágalmat tőlem. Kizárólag tárgyilagosan.
Mehet?
A vita nem negatív dolog, ne félj tőle!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 41560 találat 2078 oldalon