Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.

Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.

No hiba - elvileg

Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel

Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Barko
2004. július 25. 12:03
Ezt te sem gondolhatod komolyan...
kacsa
2004. július 25. 12:00
Kicsit talan olvass vissza, mar vagy 5-szor volt kerdes. Torold a bongeszodben a cachet, es jo is.
-Andrew-
2004. július 25. 09:09
Figyel egyátalán valaki erre a forumra?
-Andrew-
2004. július 25. 00:33
Nekem is lenne egy kis probléma!
leszedtem egy-két képet az oldalamról, raktam helyette másikat, de az oldalon a kis kép ugyanaz marad, amik a régi képek voltak. De ha rákattintok, akkor az ujakat mutatja. MI a teendő, hogy ne így legyen, hanem azokat mutassa, amik fent vannak?HELP
fazek81
2004. július 24. 16:43
Hali! olyan problémám van, hogyha gabdo user oldalát akarom megnézni, akkor egy üres oldal jön be, ez miért van?
Sréc
2004. július 21. 19:48
tolatsz!????
annyira azért ne ájulj el magadtól meg a kocsidtól...
GoDPlaYeR
2004. július 20. 01:51
Mellesleg Kacsa, vártam a válszodat...
Ja, és ennyit arról, hogy gyorsan visszajönnek a kommentjeim: annyit dolgozom, hogy nincs egy percem sem ide járni.
Most is csak fl akartam tenni egy-két képet egy autóról, amit még Mo.-n nem láttam, és gondoltam érdekelne titeket, de majd ha megkértek rá, és kiváncsiak vagytok egy GM-re, akkor szóltok...
GoDPlaYeR
2004. július 20. 01:49
Akkor majd tolatok, jó?
Amúgy a gyorsulás az 40% kocsi, 60% driver...
Sréc
2004. július 13. 12:03
Megint szia!
A kihívást természetesen elfogadom!
Bár az boritékolható előre hogy nagy valószínűséggel a te kocsid győzne mivel LE számban is másfélszer annyid van mint az én kocsimban,de legyen meg a te örömöd!
Sréc
2004. július 13. 12:00
Szia!
Volt már hogy nem sikerült értlemeseket írnom,én belátom!De legalább próbálkozok...
És nem azzal hogy új fiúként azonnal megyek idióta! módon 1 fórumba kommentnövelőzni!Nem téged idiótáztalak le,mielőtt még felkapnád a vizet.
A nevem néhány (sok) barom miatt nincs kiírva,mellesleg ha itt lettél volna amikor én idejöttem akkor tudnád a nevemet mert az elején sokáig kivolt írva....
ChPh
2004. július 13. 11:42
Hagyd nitya egy ablakban a cuccost és úgy 30-40 percig tuti bent maradsz (ponotsan még nem mértem )
Domingo
2004. július 13. 11:37
Srácok a cookiek kezelésével csináljatok valamit, mert nagyon gáz hogy ahányszor visszajövök szinte mindig be kel jelentkeznem csináljátzok már meg ha belépek akkor amig ki nem jelentkezem addig belépve maradjak, vagy legalább ez a dolog válaszható legyen.
-Andrew-
2004. július 13. 11:10
Na akkor nem nyaggatlak titeket tovább, mégegyszer megkérdem utoljára.
Akkor nem tudtok segíteni a chat problémámmal kapcsolatban?
Suncee
2004. július 13. 09:54
Hello.
Nekem lenne egy olyan meglátásom, hogy az arénában egy olyat kellene lépni, hogy ha szavazok egy oldalon mondjuk 1 vagy több autóra akkor ne frissítsen minden szavazás után ha nem hadd klikkeljem végig az oldalon az összes autót amit akarok és az oldal alján lévő mehet gombbal lehetne véglegesíteni a szavazást.
Ezáltal sokkal gyorsabb lenne a szavazás és mondjuk minden autóra tudnánk szavazni nem csak azokra akiket ismerünk.
Hát ennyi lett volna.
Remélem megfontoljátok a dolgot...
Quad
2004. július 13. 03:03
Mindenkinek aki mostanában matricát rendelt:
ez a rész átdolgozás alatt áll, még a héten készen lesz. Addig is mindenki kapott 1 emilt.
GoDPlaYeR
2004. július 13. 02:02
F Astrás!

A CarStylingos talin ki vagy hívva egy barátságos gyorsulásra. Remélem ott leszel, és bevállalod.

Üdv: Hyundaios srác...
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:57
Remélem most eléggé építő jellegű volt a hozzászólásom.
Ennél többet 14 óra vezetés után nem tudok mondtani...
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:50
Úgyhogy röviden: mutasd a szabályt (linkeld ide), vagy add vissza a kommentjeimet.
Ja, még valami. A csetem nekem is szar. Én is írtam. Le se szartátok. De nem is baj, gondolom ott is Ti vagytok az op-ok, úgyhogy amúgy sem lett volna sok időm csetelni. Hogy miért mondom ezt?... Nem is tudom...
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:48
Dolgozzál Te napi 13 órát, kacsa, megnézem hány csillagod lesz...
Ui.: ha én is belinkelek ide olyan hozzászólást, mi nem haladja meg a 10 karaktert, akkor mástól is ki fogod törölni?
Mellesleg hova van az leírva, hogy hány karateresnek kell lennie egy hozzászólásnak?... Mutasd meg, és akkor fejet hajtok... De addig a cselekedeted igazságosságának alátámasztásához nincsen meg a megfelelő jogalapod.
És a tanácsokat megfontolhatnátok: nem véletlenül lép ki egyre több ember az arénázásból...
GoDPlaYeR
2004. július 13. 01:43
Ad. 4 - A zsírozás-retkezés témában meg csak annyit kéne változtatni, hogy ha tegyük fel, én nyomok a kocsidra 8 pontot, akkor jelenjen meg a topikba, hogy én 8 pontot adtam, mert feltünt, hogy néhány ember zsírt mond,m és retket ad. Érted, miről beszélek?
Ugyan ez lehetne az arénában is. Kevesebb lenne a félreértés... Meg az átverés.
Csak ennyit szerettem volna. A kommentnövelésemről meg csak annyit, hogy ja, nagyon sokat hozzászólok, és biztosan fel fogom magamat tornázni, de azért megnézném, hogy egyes userek 2000 feletti hozzászólásából hányat tudnék kapásból kiszűrni. Saccra 5-600-at.
Ja, és én nem vagyok olyan időmilliomos, hogy gyorsan visszaszerezzem a nagy csillagot.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 41560 találat 2078 oldalon
-->