Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.
Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:
CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!
Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!
Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814
Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128
Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5
KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.
Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!
és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php
- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").
- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek
- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.
Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.
No hiba - elvileg
Facebook gomb eltüntetése #39124 komment
1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel
Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Ha problemad van velem akkor legyszives ne terheld ezzel az oldalt, irj nekem emailt szivesen valaszolok a kerdeseidre.
Erre a hozzaszolasodra reagalnek itt a tobbit emailben folytassuk ha kerhetem.
Nem veszek ki senkit az oldalrol, es nem ertem mit tettem en a szavahihetoseg ellen.
Mellekesen pedig nem epitettem semmilyen hajot, bar kacsa a nevem nem vagyok vizi allat

Es sehova nem kevertem bele a maganeletemet.
Amugy ez egy forum ahol tortennek olyan hozzaszolasok amiket megbannak az emberek. Ez elofordul es ezt ha valaki megker akkor barkinek kimoderalom.
Volt mar ra pelda. Az alaptalan vadaskodasok helyett, meg a kitalalt elmeletek helyett inkabb kerdezz ra, valaszolni fogok. Az email cimemet megtalalod.
Udv.
Nekem a chattel lenne gondom.Nem tudok felmenni. Lehet hogy már volt róla szó, de nem böngésztem végig ezt a több 100 hozzászólást. JAVA cuccom is van. Need help!
Kapcsolódás...
Belépés...
--***Looking up your hostname
--***Checking ident
--***Found your hostname
--***Got ident response
Hiba : Closing Link: by irc-hostmaster.ircd.interlink.hu (Ping timeout)
Lekapcsolódtál: www.interlink.hu
És ennyi....

Mondanak neked valamit, te meg mint egy gép, végrehajtod! (hozzászólás törlés, ugye rémlik?)
Vállalkoztál valamire, ami egy bizonyos etikai hozzáállást kívánt volna tőled! Az egy dolog, hogy egy haveri kör oldala ez az egész Carstyling. De amint ezt nyilvánosan kezelitek, mindenkinek hozzáférhető módon, úgy rátok is vonatkozik a net etikai szabályozása. Erre még nem gondoltál?
Az oldal szavahihetősége már régóta kérdéses, de te ezt nyíltan fel is vállalod!
Semmi gond, tudom hogy idegesítelek. Ha gondolod, vegyél ki az oldalról. De ennek az az ára, hogy ide kell írnod, hogy miért tetted, és azt fel is kell vállalnod. Na, menni fog? Nem lehet ám a felelősség alól mindig kibújkálni!
Továbbra is csodálkozom, hogy mit meg mertek lépni!

Nem arról szól a dolog, hogy ki nyer, meg milyen komolyan veszi valaki a dolgot, hanem az etikáról.
Bármely oldalon, ha már egy hozzászólás is követ egy törlendő hozzászólást, akkor azt nem törlik, hacsak nem politikai, etikai problémával rendelkezik.
Kár, hogy magad süllyeszted el azt a hajót, amit építettél.

De volt egy par nagyon szep forum ahol orrba szajba ez ment pl gumiszoba meg ilyenek, na ha mar akkor itt lettel volna erthetned az indulatomat ezen a teren. De sztem nem voltal itt ugyhogy nem tudod.
De mivel ugyis olyan sokat beszelsz kb 2-3 nap es ujra osszekommentezed ezeket. A masik meg hogy mivel ez csak egy jatek, aminek semmi tetje nincs ezert senki nem fog belehalni ha akar 1 ponttal is kevesebbet kap az arenaban.
Az emberismereted a te dolgod, ebbe nem akarok beleszolni, csak annyit tennek hozza hogy engem nem ismersz

Es meg egy dolog, azert nem hivsz ide tobb embert, mert engem szemetnek tartasz? Ez az oldal nem rolam szol, ugyhogy ez se erdekel.
na izi rajder ocsem

Hát, többet nem fogom...
ha 20 ilyen hozzászólásom volt, akkor miért 150-et vettél le?... Ha már itt tartunk...
Ja, vagy a maradék az a kamat, az áfa, meg a jatt? Okés...
Mondjuk ezzel nem én szívok, hanem csak azok, akik tényleg megérdemelnék a pontot: tőlük veszed el, nem tőlem...
Tudod hogy lenne igazságos (ha már ennyire igazságos, bölcs Salamon akarsz lenni)? Csináljátok meg karakterszámlálósra...
Szerintem én személy szerint sokkal többet pofázok itt a fórumokon, mint sok "veterán".
Na ennyit erről. És cáfolj rá arra, amit most írtam, ha tudsz. De észérveket várok!
Mert nekem azért vannak 2-3 karateres hozzászólásaim, hogy utolérjem magam.
Ja, és nagyon köszi a segítséget... Tényleg. Legalább nem csalatkoztam az emberismeretemben...

Saját oldalamon már tegnap este óta ott van a "kihivom" szócska

Csináljatok valamit vagy kihivom magam

udv: kacsa
Még mindig qrvára nincsen nagy csillagom...
Ez most valamilyen bünti, vagy micsoda?

Több mint 550 hozzászólásom volt.
És mivel nem kétszavasakat szoktam irogatni, nem 2 perc volt összehozni!
Csináljatok valamit kérlek!

Több autóadat is elveszett, csináljatok valamit, nekem az is jó ha töröltök mint usert majd ujra regisztrálok...