Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.

Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.

No hiba - elvileg

Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel

Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
MaxEL
2004. április 02. 02:22
Kedves szerkesztok. Nem tudom miért, de mostnaában a komment-író ablakocskámba nem tudok hosszú ö, illetve hosszú ü betuket írni, mert ha lenyomom a billentyuzetemen a hosszú ö-t akkor ez jelenik meg:Q ha meg a hosszú ü-t nyomom le akkor pedig ez:q Igen, egy nagy meg egy kis Q...de ez miért?? Sehol máshol nincs baja a hosszú ö-vel meg üvel....segítsetek pls, ilyennel még nem találkoztam.
Klevi75
2004. április 01. 16:15
És miért nem látom a fórumokba berakott képeket?
Klevi75
2004. április 01. 14:47
Miért kell újra bejelentkeznem kb fél óra után, ha közben nem nézem az oldalt?
Quad
2004. március 30. 23:46
Tegnap kihivo voltal (legelso auto-parbaj), ezert ma csak Teged hivhatnak ki. Ejfeltol menni fog. Mindez az arena szabalyok kozt le van irva, ami mellesleg kotelezo olvasmany
Polo_Grabb
2004. március 30. 23:40
hello! ARenas problémáim akadnak, mert a 324. vagyok, és szeretnék kihivni valakit, de ne mejelnik meg link, csak a kiirás h. kihivható és +50en belül próbáltam, ránézett ottohoner is, de ő sem érti. segitsetek pls. thx. 1ébként a 282. corsat szeretném kihivni, pls helpme, thx. ha a programhibát // vagy az én hüjeségemet //ne mtudjátok megoldani, akkor rakjatok össze vele, pls. köszönettel grabber
Paja8
2004. március 30. 19:46
Igaz...
öcsém gépén már az új van, de az enyimen még a régi!!!
Quad
2004. március 30. 19:41
Paja8 cachetörlés, refresh stb. Erről már volt szó párszor ebben a topicban. Btw, én már az újat látom Nálad!
Paja8
2004. március 30. 19:35
FIÚÚÚÚK!!!!
Mér van az, hogy kitörlöm a kocsim képét... aztán berakok egy másikat és láss csodát... a régi kép jönn vissza!!!
Direkt szopat???

Találjatok nekem megoldást... lécccci!!!
jdiggi
2004. március 29. 21:29
Hogy tudok feltölteni videót? egyik másik nagyobb mint 5 MB
tiB
2004. március 29. 10:32
Tök jók lettek a változtatások! Egyre tutibb az oldal a részleteket illetően is.
Gratulálok és köszönöm a többiek nevében is!
kacsa
2004. március 29. 09:23
azt irtam hogy NE a tar.hu-ra. Kuldd majd megnezem.
Smith
2004. március 29. 09:21
Kacsa:

Megpróbáltam amit tanácsoltál, áttettem a képeket a tar.hu-ra, de igy sem jó, pedig már lenyomtam 640x480-ra is. Melóhelyen IE5 van, otthon IE6 és egyikkel sem sikerül.
Elküldeném a jelszavam, megnéznéd hogy mit lehet tenni? A már bent lévő képek tökéletesen müködnek, de újat nem tudok hozzátenni :(
kacsa
2004. március 29. 08:22
Arenas problemak megoldva.
tiB
2004. március 29. 08:22
Én is párbaj alatt vagyok még...
ÖregKergyu
2004. március 29. 07:32
KACSA!

Szia!

Tegnap lezárúlt a párbajom,most mégis "Párbaj alatt" felirat van,kihívni nem tudok senkit.
Tegnapi párbajom:BIGIMI ellen volt,nyertem 80-179-re,így párbajaim állása:
14-0.

Kérem javítsd kocsim oldalát,mert így nem tudok tovább lépni!

Köszönettel:
ÖK
fazek81
2004. március 29. 02:02
Sziasztok!
Párbajoztam, a párbaj lezárult, autóm lapjánál mégis az áll, hogy "párbaj alatt", és gondolom ebből kifolyólag nem is kerültem előrébb. Nem is tudok most kihívni senkit egy következő párbajra. Légyszi nézzetek utána, én nemtom mi lehet a gond, de Ti (oldalfejlesztők vagy nemtom hogy mondjam) biztos tudjátok.
Előre is Köszi!

Fazék DDS
murinus
2004. március 28. 20:41
Smith
2004. március 28. 19:01
Ne haragudjatok, nerm bántásnak szántam, csak kitört belőlem. Elnézést.

Én ilyen vagyok, ami a szivemen.... szóval bocs még1x.

Egyébként lehet hogy Oprával nagyon jól müködik a jelszó megjegyzés, de nem az az alapértelmezett böngészde. IE-vel is jó lenne ha müködne, mert minden másik oldalon müködik, csak itt nem, ezért bátorkodom feltételezni hogy ezzel az oldallal van probléma :)
F.G.
2004. március 28. 18:39
A Galériában a Hummerhez H3 van írva!Pedig az H2!
murinus
2004. március 28. 17:02
Hozzászólás törölve -- admin
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 41560 találat 2078 oldalon