Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.
Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:
CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!
Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!
Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128
Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5
KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.
Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!
és ami a legfontosabb casht törölni!!! Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php
- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").
- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek
- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.
Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.
...Igen, mert az úszómedencémből gummimatracon netezve, - a pálmafák alatt a teraszon, of kóz - csak Opera van mindkét P4es nótbukon. ...Meg műholdas mobilnet. Most mi legyen? ... ...Vegyek egy harmadikat IE-vel? Nehéz a tözsdeügynökök élete.
Azt azért írtam azt példának, hogy jelezzem, nem netmazsolával beszélgetsz. ...Mert a tanácsod, körülbelül arra a szintre szólt. Ennyit az alapértelmezett hozzáláásról. (mellesleg a tanult szakmám a számítogép, de nem abban dolgozom)
A főképet, én is ki tudom cserélni, de Opera7 böngészővel, csak sokórás késéssel jelenik meg nálam. IE6-al látszik. Nem tűzfal és/vagy cache hiba, mert mindkét gép az mögött van. Az okát keresem magam is. Több szakember sem tudott rá válaszolni. (pl. egyböl olyan se, aki felsöfokon oktatja ezt)
Utóirat:
Mellesleg az Opera magyar nyelvi fálját azért kellet utólag szerkeszteni, mert tele volt helyesírási hibával, és magyartalan kifejezéssel. Pedig programozó csinálta.
En meg azt hiszem hogy kicsit a hangnemen meg a hozzaallason kellene valtoztatni. Amugy zarojelben jegyzem meg hogy en siman tudom cserelgetni operaba is a fokepet. Pedig nem szoktam atirkalni a nyelvi fileokat.
Az ajánlatot köszi.
Azon a helyen kutyaszart sem lehet konfigurálni a problémámhoz. Mellesleg total kommanderrel rég töröltem az egész kesst. ...Továbbá azóta már újratelepíttetem a böngészöt is. (elötte a vonatkozó regedit bejegyzések törlése is!!)
az Opera ismeretemröl csak annyit ,hogy pl. a nyelvi fálját is tudom szerkeszteni. ... Asszem kicsit feljebb kellene kapcsolni, erről a szőkenőnek szóló tanácsadásról. Bocs.
Nalam minden bongeszobe kicsereli.
Operaban ajanlom a file/preferences/history and cache attanulmanyozasat. Ott lehet allitgatni a cache-s dolgokat.
Kis kep problemak: Dolgozunk az ugyon, a problema oka ugy tunik hogy a tar.hu.
De kitalalok valami megoldast.
Nos, hogy jól elbeszélgessek itt MAGAMban. Csináltam egy próbát. Ugyanazon tüzfal mögül, megnéztem a főképemet IE6-os böngészös géppel. És lám, tényleg ottvan az új kép!! Mindezekből az következik, hogy az OPERA 7-el (nálam) nem kompatibilis az az utasításkód ami a főképcserére vonatkozik.
Szarügy. 2 nap múlva már én is látom majd az újat.
Tovább nyomoztam főkép ügyben.
Amikor lecserélni, vagy újat feltenni próbálok, ez a Javascript üzenet látható (ha engedem a javascript konzolt):
"Event thread: onsubmit
Error:
name: TypeError
message: Statement on line 575: Expression evaluated to null or undefined and is not convertible to Object: document.getElementById("teljes")
Backtrace:
Line 575 of linked script http://carstyling.hu/js/main8.js
j_teljes = document.getElementById("teljes").value;
In unknown script
return reg_mod_ellenoriz();
At unknown location
{event handler trampoline}
Kontra...Az én helyzetem még jobb. Szal bevívtam magam 70.nek nemrég. 1db vidalban alulmaradtam ez igaz, más esemény nem volt. Most a 80. vagyok. Mindez 5 nap alatt. Most megint azért "bunyózzak", hogy az elöbbi 10 visszacsúszást eljátszam???
Fökép-probléma (475):
Megtisztelő lenne, valami írásbeli válaszadás a többünk által felvetett (TEHÁT NEM USER OLDALI) problémára.
Szóval odáig jutottunk, hogy a hivatkozásban vázolt probléma igazolódott megint. A 84.-ről a 82. helyre kerültem és nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy holnapra, amikor kihívhatok megint valakit, bőven a 84. helyen vagy annál hátrébb leszek.
Ez így nem fasza! Quad! Mondhatnátok erre valamit!