Hibákat ide írjátok!

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.

Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:

CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!

Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!

Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814

Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128

Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5

KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.

Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!

és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php

- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").

- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek

- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.

Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.

No hiba - elvileg

Facebook gomb eltüntetése #39124 komment

1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel

Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
L_Ember
2004. március 23. 16:36
Szerintem, nem nekünk kell másképp csinálni a főkép cserét.

Visszatérve a "100on belülre": Egyszer bekúsztam a 95. helyre,(mert az volt kihívható 131röl nézve) és 1 hétig tartott míg kinyomtak 100 fölé, hogy kihívhassak - jóval elörébbröl - valakit. Ha ezt figyelembe vesszük, monnyuk 70röl visszaesni (100 fölé) akár 2 hónap is lehetne? Ez nem jó.
Az elsö százban, elég nagy a "tolongás" gyakori a párbaj. Ezért az is gyakori, hogy elöttem csak 2-3 autót hívhatok ki. (mer a többi vagy védett, vagy vív éppen.) Viszont 1-3 helyezési szám elörelépésért, ez "nem éri meg", ezen a szinten. (100-és 50 között)
Szerintem az elsö 50re kéne korlátozni a 10es szabályt. És 51 és 100 között monnyuk 15 v. 20.
1.6vti
2004. március 23. 16:31
admirális
2004. március 23. 16:16
Baszzus én már nem is merek képet cserélni, mert ezzel mindenki befürdik...
1.6vti
2004. március 23. 16:07
nekem is ez a problémám és én sem tudok semit sem csinálni Mit csináljak másképp?????????
admirális
2004. március 23. 15:42
Joe! Sztem próbáld meg azt hogy kikerülsz a top100ból, és a 101. helyről kihívod az 51.et, és máris léptél egy nagyot.
tiB
2004. március 23. 13:04
Abszolút egyetértek, a helyzetem detto, a szivemből beszéltél!
L_Ember
2004. március 23. 13:04
Tőlem pedig a szokásos főképcsere- nóta.
Ha törlöm a főképem, AZONNAL és MINDEN listában amin jelen vagyok, látható a "helye" (keretezet négyszög). ill. a lapomon a főképnél scriptben, olvasható az error üzenet. Idáig ez hibátlan. DE!!!!!
Amikor új képet teszek(-nék) fel, akkor annak a felbontás mértével, MEGINT a korábban "TÖRÖLT" kép jön elő.
...Konzultáltam a rendszergazdánkkal, cache hiba a mi oldalunkon kizárt. Ismétlem: TELJESSÉGGEL KIZÁRT.
... Most megint fél nap múlva jelenik meg az új fökép. Vagy van valami ellönörzése ezen képeknek mielött kikerülnek, és az tart ennyi ideig?

Mellesleg Joe156al maxi egyetértek.
Joe 156
2004. március 23. 11:00
Üdv.
A következő építő jellegű kritikát szeretném megfogalmazni. Az aréna jelenlegi szabályai lehetetlenné teszik hogy a 80. hely környékéről előrébb jussak. Gondolom nem csak én vagyok így ezzel, hiszen ha átgondolja az ember ez egy folyamat. Mondok egy példát. Tegnap a 84. helyen álltam amikor kihívtam a 76. helyen álló autót. A tegnaőpi arénagyőztesek közül legalább 3-an bejöttek elém és a mai ellenfelem elé is. Igy ha ma netán nyernék, max. a 79. helyre kerülhetek előre. Aztán két nap pihi, mert holnap nem hívhatok ki senkit, és akit holnap után kihívok azzal csak 3 nap múlva csatázhatok ismét. Ez idő alatt megint annyian bejönnek elém, hogy hiába nyerek párbajokat simán a helyemen maradok, jobb esetben!
A véleményem az lenne, hogy a top 100-ban talán ki kéne bővíteni a kihívható autók körét az elöttem levő max. 10 poizcióról 20-ra, vagy lehetővé tenni, hogy egy nyert párbaj után másnap ismét ki lehetssen hívni valakit, mert ez így csak helybentopi.
Vélemény?
Ottohoner
2004. március 22. 23:43
Már csak egy képpel van gáz! Amiből kettöt látni!
Quad
2004. március 22. 23:41
ÁÁÁ mikor raktad fel őket?
Mert elvileg már ez is ki lett javítva.
KACSA Whazz'up Duck?
Ottohoner
2004. március 22. 23:00
Quad
2004. március 22. 22:52
Tibi megkaptad a leveleimet amiket írtam? Az Ftp-ről meg ilyesmiről?
MASERATIBI
2004. március 22. 22:50
Tudom sok volt a hangos oldal, meg ehez hasonli, csak szepen pellehetett epiteni 1 hozzaszolast. Koszike a valaszod. Azert hajra!! Mar ugygondoltam a gepembe van a hiba!!
Quad
2004. március 22. 22:45
Szia Tibi! Sajnos nehany dolgot le kellett korlatoznunk, mert volt aki visszaélt vele. Sajnos a nagy "szabadságnak" ez a hátulütője..
MASERATIBI
2004. március 22. 22:21
Miert nemtdunk kepet kicsinyiteni , vagy epp NAGY BETUKET irni, holott 2 hete meg minden siman ment.
Ha a gepembe van a hiba mondjatok meg es ujratelepitem.
Megvalami, Nem lehet ugy kepet feltenni mint regen kozvetlenul kacsingatas nelkul. Valaszotokat KOSZONOM!!!
Ottohoner
2004. március 22. 22:11
Hello!
A további képeknél nem az van kicsibe mint ami a ráklikelés után! És az egyikből még kettö is van a kis kép szerint pedig nem is ugyanaz a két kép!
kacsa
2004. március 22. 16:34
S_Bernie
2004. március 22. 16:04
Csak egy apróság: amikor egy autó oldalát nézem, ami "párbaj alatt" van, és ráklikkelek, akkor mindíg az aréna első oldalát adja be és nem azt a lapot, ahol a kocsi ténylegesen van. Tudom, tudom: meg kő keresni...
Amúgy full elégedett vagyok a lappal
Smith
2004. március 22. 11:34
A szöveges adatok igen, de a képeket nem adja hozzá.
Irtam Kacsának, de még semmi rekació. És most sem jó.
Quad
2004. március 21. 22:59
Smith: egyébként az adatok módosulnak ettől függetlenül?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 41560 találat 2078 oldalon