Hibákat ide írjátok!

Mielőtt leírod amit találtál, nézd vissza a friss kommenteket, elég ha ugyanazt a hibát csak egyvalaki jelzi. Ha nem kapsz rögtön választ, akkor vagy éppen nincs admin a közelben, vagy dolgozik a problémán.
Ha ugyanazt többször írod le, akkor sem fogunk tudni hamarabb segíteni, viszont a sok komment miatt lehet hogy más problémáját nem vesszük észre. És ami a legfontosabb:
CSAK AZ OLDAL MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATOS HIBÁKAT ÍRJÁTOK IDE!
Frissítés infókAz oldalon már több helyen feltűnő v5.0 rendszer jelenleg tesztüzemben fut. Várjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket vele kapcsolatban!
Vélemények a változásokról:
http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=6814
Segítségkérdés előtt olvass, akár itt, akár a 'Segítség' menüben, akár Quad blog-jában:
http://www.carstyling.hu/blog_shower.php?id=128
Ha bármi eltűnt; vagy ottvan, de nem kellene :), akkor frissíts és ments! Képeknél FRISSÍTÉS, majd VÁLTOZÁSOK MENTÉSE.
Ha az oldalad problémázik, akkor Autóm adatai, és MÓDOSÍT.
Ha szétcsúszott az egész oldal, vagy nem azt látod, ami valójában ott van (pl. főképcsere), akkor törölj Cookie-kat, frissítsd a böngésződ! F5 vagy CTRL+F5
KOMMENTELÉS:
3.6 Firefoxra frissítve minden ok.
I.E. frissítve minden ok.
Lehet hogy:
- Előugró ablakokat engedélyezni kell a böngészőkben!!!
- Ha kell a biztonságos helyekhez hozzá lehet adni a www.carstyling.hu-t.
- A java-t engedélyezni kell!!
és ami a legfontosabb casht törölni!!!
Jelenleg felvett hibák - javításra várók- User Autó képfeltöltés gomb némely böngészőkben nem üzemel, de a régi jó!
Régi képfeltöltő oldal: (Csak mert a lábléc valakinek belelóg) http://www.carstyling.hu/more_pic2.php
- A képelnevezésekben nem használható az idézőjel (").
- User galériákban nem mindenhol jelennek meg a képek
- AZ AVATAROK MÁR KIKAPCSOLHATÓK AZ USER AUTÓ OLDALAKON! Ha valakit zavar: módosítás gomb, és a megfelelő checkbox.
Akinek baja van az oldallal és fagy, annak a flash plugin működik hibásan a gépén. Megoldás:
Flash újratelepítése, frissítése ... Win frissítése megoldás lehet.
No hiba - elvileg
Facebook gomb eltüntetése #39124 komment
1. "autóm adatai" gombra klikk
2. lejjebb görget
3. témába passzoló jelölőnégyzetre klikkel
Aki még hisz a FUN-ok törlésében, és az aréna megszüntetésében, az IDE írjon!
Több ilyen jellegű kommentet NEM várunk ide!
Érdekesség képpen minden oldalon a kommentek fölött fel van írva az autó típusa, csak éppen nem link.
Nem tudom érthető volt-e, amit szerettem volna mondani.

Na parezerig elszamolva a kovetkezo a valaszom:
1. Olyan szerverre tedd a kepet, amin nem 10 perc amig letoltodik a kep (tar), amugy erdekes, hogy nagyon sok usernel fent van a kep, ok meg tudjak oldani.
2. Nem saccolnam meg hogy hany aktiv felhasznalo hasznalja az oldalt, de eddig kb 3 ember jelezte hogy mindig ujra be kell lepnie. De mint kiderult ezt egy tuzfal atkonfiguralas megoldotta. De most leirom ezerotszazadszorra is kapcsold ki a tuzfalad, torold a cachet, nezd meg a cookiekat stb. Elhiszed hogyha mindenkinek minden post utan ujra be kellene jelentkezni, akkor a kutya se jarna ide?
3. En szemely szerint Operat hasznalok, es eltarolta a jelszavamat. Gond nelkul. Soha nem irom be.
4. Nem tudom milyen jelszo bekeres valt be, orulok hogy te tudod. Majd egy mailben velem is megoszthatnad.
5. Vegul pedig egy szemelyes eszrevetel. Ennek a topicnak az a neve, hogy "Hibákat ide írjátok!" Na most ennek a topicnak az a kuldetese, hogy jon a felhasznalo aki hasznalja az oldalt, beirja a hibat amit talalt, es mi azt megprobaljuk kijavitani, azert hogy nektek jo legyen. Hogy minden zavartalanul menjen. Hogy gondtalanul tudjatok hasznalni az oldalt.
Ez mind rendben is van, kulturalt modon.
DE EZT A PRIMITV HANGNEMET KIKEREM MAGAMNAK. HA ANYAZNI AKARTOK AKKOR OTT VAN AZ ARRA MEGFELELO FORUM. EZ A FORUM NEM EZERT JOTT LETRE.

A rendezési beállítások letárolását adott userhez én is hiányolom.

A hozzászólásokhoz sikerült egy képet beillesztenem, erre miután berakta, nem a saját oldalam jött vissza, hanem a carstyling kezdőoldal. Bravó.
Ez az oldal és az ötlet maga fantasztikusan jó, de [b:a megvalósitás harmatgyenge, szánalmas, kritikán aluli!!!] Bocs hogy ezt kell mondanom, tudom hogy sok meló van benne, de iszonyatosan sok a hiba is, olyan alapvető dolgok amik nagyon bosszantanak. Kezdve azzal hogy állandóan be kell gépelnem a rohadt jelszót, mert ugya van szabványos password beviteli mód de nem azt kell használni, á dehogy, majd irunk sajátot, ami szar, mert mégiscsak ne azt használjuk már ami már bevált. Mert ugye akkor kényelmes is lenne, nem kéne begépelni mert a böngésző megjegyzi, de nem. Sőt, ne csináljunk automatius beléptetést se, hisz az is plusz két sor lenne meg egy darab cookie, de nem, ilyen se legyen. Gépelje csak be a juzer mindig azt a nyüves jelszót. Azt már nem is emlitem hogy beállítom hogy hány autót lássak az arénában, erre legközelebb megint be kell állítanom.
Ahogy elnézem az egész oldal egy nagy táblázat, persze fontos hogy szépen pozicionálva legyen, de ezzel ugye együtt jár hogy részletekben nem jelenik meg, csak ha már az egész betöltötődött.
Sajnos úgy látom, hogy a használhatóságot háttérbe szorította a csicsa. Fontosabb a külcsín mint a belbecs, és ez nagyon rossz hozzáállás!!!

Továbbra is ez a hiba. Ha szeretnéd megadom a jelszavam, megmondom melyik képet kell hozzáadni, és akkor meglátod a hibát, és akkor talán meg tudod nézni hogy mi a rossz. Merthogy továbbra is szar.
Küldjem a jelszót a emailben?
Fatal error: Allowed memory size of 12582912 bytes exhausted (tried to allocate 8128 bytes) in /usr/home/web/carstyling.hu/www/car_data_mod.php on line 25

"Nincs ilyen adatlap az adatbázisban!"
Kösz,
Tibi
Szal valószínűleg nem az én készülékemben van a hiba, ha van időtők nézettek rá arra amit írtam a #364, #365 kommentekben.
Nem foglalna annyi helyet a szerveren, és áttekinthetőbb lenne az adok/veszek...
Pl. nekem is van vagy 2 hirdetésem, ami már nem él

Az én hibámra nincs megoldás? Még mindig ugyanaz, allocate memory error, ha képet akarok hozzáadni.
"Ikerkarbi" törölve lett, de nálam benn van a kedvencekben, úgyhogy:
"Nincs ilyen adatlap az adatbázisban!"
üzenetem van.