Üdv!
Kiváncsi lennék, hogy látjátok az autós-motoros helyzetet hazánkban. Mi az oka a sok balesetnek, mennyire hibás az egyik, ill. a másik fél, stb. Meg hogy miért van ennyi donorjelölt az utakon..
Tudom, az autósok lesznek többen, de biztos van néhány motoros is itt
annyit szoktak, hogy az egyik kezukkel elengedik a kormanyt is picit intenek :)
aki meg nyelgazon megy el mellettem, annak meg csak 0.1sec vagyok az eletebol :) eszre sem vesz :))))
Ausztriában is..nekem kellett elnézésk inteni a kezemmel ..pedig majd két méterre volt a zebra..csak arrafelé léptem..porsche meg meált hogy megyek vagy sem
egy eset, igy járt...
ezen kivül egy taxik, és egy béemvés huzta rám a kormányt... ugyhogy motorozok köbö két éve, azota ez a három "incidensem" volt csak!
Motorosokkal nekem még nem volt konfliktusom csak egyszer.
Vmi köcsöggyerek robogóval volt vagy 16éves kifordult elém, majdnem elbasztam, satuznom ekllett... utána megelőztem. jőtt egy kerezsteződés, amikor kanyarodtam ki bejött mellém de toltam neki és otthagytam, utána mentem 50el, és jobbról meg akart előzni, akkor rábasztam a kormányt és inkbb gyorsítottam és otthagyatm ak is retket
en azon csodalkozok, hogy vannak ilyen emberek.... szamomra ez a hihetetlen....
tehat, ha mellem er egy motoros mi az Isten kesztetne arra, hogy rahuzzam a kormanyt ok nelkul.... mert ennyi erovel egy kamionra is rahuzhatnam :) ...vagy egy buszra....vagy egy eppen sieto tuzoltoautora :)
én nem tom, kocsim egy elég nagy hajo, kitezs egy egész sávot, mégis ha meglátok egy motorost mögöttem, mindig lehuzodok... és eddig MINDIG meg is köszöntépk, ugyhogy motorosok és autosok sközött szerintem simán lehetne összhangot keltenicsak mindkét félen mulik a dolog
abban kell elelmélkedni..hogy én is lehetek gyalogos..meg..én is siethetek..tehát ha autoban ülök elengedem aki zebrén van..meg elengedem ha siet akkoris ha auto ill ha motoros..lehet hogy nem arcoskodik..én igy gondolom..ha siet had menjen..nem tartok be..söt engedem..mondjuk nekem mindig köszöngetik is a motorosok..
kielöztem, nem akarom leszoli öket, egy Honda Civiccel volt a srác, igazi jasszos nagyhifis diszkopatkány, nem teccet neki hogy egy robogos ment el mellete, mellémért és rámhuzta a krományt, ezen mit lehetne félreérteni?
50-es táblánál, ahol bratyom 59-el jött... rendörök megállapitották a féknyombol... nem mondom hogy dierktböl kanyarodott elé, de akor meg ne vezessen autót ha nem lát
üdv, ha mégcsak a motorost nem veszik észre..de hidd el nekem ha gyalogosként akarok átmenni zebrán..mellettem egy csajcsi a kisgyerekkel..azt sem veszik észre..és amikor becsukom a szemem és megindulok..mert csak valamikor átkellene érni akkor jön az édesanyám szoba.
Ennyi, ehhez többet nemis kell hozzátenni! Én pl a mostani balesetről annyit mondanék, tudjátok, a kamerás baleset....... Én tudom az autóm, és az én határaimat! Kanyarban nem előzök, és nem annyival, hogy kisodródjak! Nagyon sajnálom őket, de ez saját hülyeség! ÉS kihangsúlyozom, hogy autósok között is vannak ilyenek! Nem egyszer szorított már le autó is, ő azthitte még befér... Részemről ennyi, és én lépek is! Hali mindenki!
annyit szoktak, hogy az egyik kezukkel elengedik a kormanyt is picit intenek :)
aki meg nyelgazon megy el mellettem, annak meg csak 0.1sec vagyok az eletebol :) eszre sem vesz :))))