Autós/motoros ellentétek

Témakör: Real life
aktuális téma
Autós/motoros ellentétek

Üdv! Kiváncsi lennék, hogy látjátok az autós-motoros helyzetet hazánkban. Mi az oka a sok balesetnek, mennyire hibás az egyik, ill. a másik fél, stb. Meg hogy miért van ennyi donorjelölt az utakon.. Tudom, az autósok lesznek többen, de biztos van néhány motoros is itt

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Roland__
2007. június 13. 21:07
persze, en sem....

annyit szoktak, hogy az egyik kezukkel elengedik a kormanyt is picit intenek :)
aki meg nyelgazon megy el mellettem, annak meg csak 0.1sec vagyok az eletebol :) eszre sem vesz :))))
Pet:)
2007. június 13. 21:07
DaveVT
2007. június 13. 21:06
Ausztriában is..nekem kellett elnézésk inteni a kezemmel ..pedig majd két méterre volt a zebra..csak arrafelé léptem..porsche meg meált hogy megyek vagy sem
flamerPUG
2007. június 13. 21:06
egy eset, igy járt...
ezen kivül egy taxik, és egy béemvés huzta rám a kormányt... ugyhogy motorozok köbö két éve, azota ez a három "incidensem" volt csak!
Roland__
2007. június 13. 21:05
mert ott ugy beperelnek, ha nem engedsz at vkit a zebran, hogy még kajara sem marad penzed...mindenedet atutalod a "sertett"nek
Pet:)
2007. június 13. 21:05
Motorosokkal nekem még nem volt konfliktusom csak egyszer.

Vmi köcsöggyerek robogóval volt vagy 16éves kifordult elém, majdnem elbasztam, satuznom ekllett... utána megelőztem. jőtt egy kerezsteződés, amikor kanyarodtam ki bejött mellém de toltam neki és otthagytam, utána mentem 50el, és jobbról meg akart előzni, akkor rábasztam a kormányt és inkbb gyorsítottam és otthagyatm ak is retket
DaveVT
2007. június 13. 21:04
szerintem a rendesebbje is veszélyben van ha köszönget..azért nekik jobban kell minden végtagjuk..én azt sem bánom ha nem köszöngetik
gaijin09
2007. június 13. 21:04
közlekedési kultúrával vannak alapvető problémák.
mindkét részről vannak pozitív és negatív tapasztalatok is.
flamerPUG
2007. június 13. 21:03
édekes ez a nometeknél, simáén müködök!!!!!!! még le se lépsz a zebrárol, de mutatodo hogy át akarsz meni, mindenki megáll és mehetsz
Roland__
2007. június 13. 21:03
ez az.... en is igy vagyok vele, es nekem is koszongetik :) ... a rendesebbje :)
Roland__
2007. június 13. 21:02
en azon csodalkozok, hogy vannak ilyen emberek.... szamomra ez a hihetetlen....

tehat, ha mellem er egy motoros mi az Isten kesztetne arra, hogy rahuzzam a kormanyt ok nelkul.... mert ennyi erovel egy kamionra is rahuzhatnam :) ...vagy egy buszra....vagy egy eppen sieto tuzoltoautora :)

....vagy egy vonatra
flamerPUG
2007. június 13. 21:02
én nem tom, kocsim egy elég nagy hajo, kitezs egy egész sávot, mégis ha meglátok egy motorost mögöttem, mindig lehuzodok... és eddig MINDIG meg is köszöntépk, ugyhogy motorosok és autosok sközött szerintem simán lehetne összhangot keltenicsak mindkét félen mulik a dolog
DaveVT
2007. június 13. 21:01
abban kell elelmélkedni..hogy én is lehetek gyalogos..meg..én is siethetek..tehát ha autoban ülök elengedem aki zebrén van..meg elengedem ha siet akkoris ha auto ill ha motoros..lehet hogy nem arcoskodik..én igy gondolom..ha siet had menjen..nem tartok be..söt engedem..mondjuk nekem mindig köszöngetik is a motorosok..
flamerPUG
2007. június 13. 20:59
kielöztem, nem akarom leszoli öket, egy Honda Civiccel volt a srác, igazi jasszos nagyhifis diszkopatkány, nem teccet neki hogy egy robogos ment el mellete, mellémért és rámhuzta a krományt, ezen mit lehetne félreérteni?
Roland__
2007. június 13. 20:58
ez az! ezt nem ertem en sem.... miert kell szorakozni a motorossal??? egyenesben ugyis gyorsabb (no nem mind azert), menjen

kanyarban majd visszaelozom :)
flamerPUG
2007. június 13. 20:57
50-es táblánál, ahol bratyom 59-el jött... rendörök megállapitották a féknyombol... nem mondom hogy dierktböl kanyarodott elé, de akor meg ne vezessen autót ha nem lát
DaveVT
2007. június 13. 20:56
üdv, ha mégcsak a motorost nem veszik észre..de hidd el nekem ha gyalogosként akarok átmenni zebrán..mellettem egy csajcsi a kisgyerekkel..azt sem veszik észre..és amikor becsukom a szemem és megindulok..mert csak valamikor átkellene érni akkor jön az édesanyám szoba.
HondaR
2007. június 13. 20:56
Ennyi, ehhez többet nemis kell hozzátenni! Én pl a mostani balesetről annyit mondanék, tudjátok, a kamerás baleset....... Én tudom az autóm, és az én határaimat! Kanyarban nem előzök, és nem annyival, hogy kisodródjak! Nagyon sajnálom őket, de ez saját hülyeség! ÉS kihangsúlyozom, hogy autósok között is vannak ilyenek! Nem egyszer szorított már le autó is, ő azthitte még befér... Részemről ennyi, és én lépek is! Hali mindenki!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 713 találat 36 oldalon