Autós/motoros ellentétek
aktuális téma

Üdv!
Kiváncsi lennék, hogy látjátok az autós-motoros helyzetet hazánkban. Mi az oka a sok balesetnek, mennyire hibás az egyik, ill. a másik fél, stb. Meg hogy miért van ennyi donorjelölt az utakon..
Tudom, az autósok lesznek többen, de biztos van néhány motoros is itt
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése

kriszrudi
2007. június 13. 20:40
annak idején én is kocsit kaptam a bizonyitványomra . Karika ezerkettes családi ladát . hogy örültem neki .

A robogodok basztatására 1-2 autós tényleg késztetést érez. Egyszer volt egy Aprilia Leonardom, gyorsan el is adtam emiatt. Többet "kis" robogot soha.
amugy sztem a motorosok is olyanok, mint az autosok....van s3ggf3j es van normalis.... en pl, amikor hallom, hogy jon a motoros, akkor van, mikor jelzek neki, hogy merrol keruljon ki (motorral eleg nehez kanyarodni :) )... es bizony joparan meg is koszonik!
este van olyan motoros, aki -mint a jgtc-ben- mar tavolrol villog a reflektorral, h jon.... teljesen OK
...aztan jon a kanyar es megelozom a motorost
:))
na persze nem mindet....még :)))))
tehat vannak normalis motorosok is
este van olyan motoros, aki -mint a jgtc-ben- mar tavolrol villog a reflektorral, h jon.... teljesen OK
...aztan jon a kanyar es megelozom a motorost

na persze nem mindet....még :)))))
tehat vannak normalis motorosok is
Már elnézést de elmész a picsába
Képzeld én is fateromtól kaptam a nagymotort részben érettségikor (choppert) és mégis bírok vele normálisan közlekedni.
Világos? Nem mindegyik fiatal egy köcsög fasz aki kocsot vagy motort KAP

Képzeld én is fateromtól kaptam a nagymotort részben érettségikor (choppert) és mégis bírok vele normálisan közlekedni.
Világos? Nem mindegyik fiatal egy köcsög fasz aki kocsot vagy motort KAP
igy van, és tudod miért szarik rä a motorra, mert ha tönkre teszi, majd apuci anyuci ad mäsikat a seggecske alä!
Én sajät pénzemböl veszek mindent, és vigyäzok rä, ovom, ne hogy valamit tönkre basszak benne, mert akkor az én pénzem bänja!
Én sajät pénzemböl veszek mindent, és vigyäzok rä, ovom, ne hogy valamit tönkre basszak benne, mert akkor az én pénzem bänja!
viszont én robogozok, sportrobogom van, simán ellépek egy auto mellet, ha araszolnak a sorba, és sokan engem tartanak a köcsögnek, mert nem várom ki a sort, meg hasonlok! pedig nem okozok galibát, és csak akkor megyek ki szembe ha tiszta az út, mégis nemegyszer volt olyan hogy utánamjöttek és leszoritottak
igy már monyuk bánta két astra tükör

egyébként soha nem értem hogy egy 1100-as motorral miért kell városban is 300-al száguldozni... nagyon sok ismerösöm van, családban is anyámon kivül szinte mindenki motorozik, és senki nemszáguldozo szervdonor tipus!! csak az ujgazdag köcsögök ilyenek, akik anyutol megkapják az érettségi kettesre a nagymotort, és azt hiszik ezzel már tudást is kaptak, pedig közelsem!
lehet egy gyors motorral crusolva is menni

lehet egy gyors motorral crusolva is menni

Mondjuk ez is igaz sajnos
De egy erősebb autóval könnyebb is benézni valamit ha valaki tapasztalatlan.
Gyorsabban ér el egy x sebességet és ott gyorsabban is történnek a dolgok.

De egy erősebb autóval könnyebb is benézni valamit ha valaki tapasztalatlan.
Gyorsabban ér el egy x sebességet és ott gyorsabban is történnek a dolgok.
még mielőtt belekezdenék hangsúlyozom, hogy tisztelet a kivételnek, de az én tapasztalatom is az, hogy minél kisebb az autó, annál "keményebb" a vezető.

szerintem is
én is igy tapasztalom

en viszont pont az ellenkezojet latom :)))
az tolja a leginkabb az autonak, akinek a legkisebb teljesitmenyu a motorja :)
minel kisebb teljesitmeny, annal merészebb vezetesi stilust engednek meg
az tolja a leginkabb az autonak, akinek a legkisebb teljesitmenyu a motorja :)
minel kisebb teljesitmeny, annal merészebb vezetesi stilust engednek meg
én abban lätom a hibät, és a sok balesetet, hogy:
--Nälunk Mo-n jobban csak az utobbi 5-7 évben szaporodtak meg ennyire a motorosok, a tärsadalombol többen megtehetik, hogy motorozzanak is, és ehhez a sok motoroshoz nem szoktak hozzä az emberek többsége! Eleve nehezebb hozzäszokni, mivel a motorosok csak szezononként vannak a forgalomban! Ezelött persze hogy nem volt ennyi balaeset, mikor nem is volt ennyi motoros, és nem is ilyen gyors gépekkel! Majd még jo pär évnek elkell telnie nälunk is, ahhoz hogy mindenki hozzä szokjon a motorosokhoz a forgalomban! Én lätom az élö példät itt Sväjcban!
--Nälunk Mo-n jobban csak az utobbi 5-7 évben szaporodtak meg ennyire a motorosok, a tärsadalombol többen megtehetik, hogy motorozzanak is, és ehhez a sok motoroshoz nem szoktak hozzä az emberek többsége! Eleve nehezebb hozzäszokni, mivel a motorosok csak szezononként vannak a forgalomban! Ezelött persze hogy nem volt ennyi balaeset, mikor nem is volt ennyi motoros, és nem is ilyen gyors gépekkel! Majd még jo pär évnek elkell telnie nälunk is, ahhoz hogy mindenki hozzä szokjon a motorosokhoz a forgalomban! Én lätom az élö példät itt Sväjcban!
kriszrudi
2007. június 13. 20:29
Lovaskocsival 
Az jó . Ben Húr-ban is meghal a fószer a kocsiverseny után .

Igazság szerint sztem jó jármű nincs. Hobbi az hobbi, mindenkinek más jön be. Lehet h lovaskocsival is állatkodni, és meghalni
meg traktorral is

Semennyivel és ugyanigy. Többlépcsős jogsi.
Én is örülök hogy első autómnak nem egy 150Le körüli vasam volt. Most ahogy erősödik a gép azt veszem észre magamon néha hogy én is megyek állat módon, hát még egy frissjogsis erős autóval.
Én is örülök hogy első autómnak nem egy 150Le körüli vasam volt. Most ahogy erősödik a gép azt veszem észre magamon néha hogy én is megyek állat módon, hát még egy frissjogsis erős autóval.

Deazért valljuk be nem olyan könnyű. Én is próbáltam már 750-es 130-140Le-s motort de azért sem vennék mert tényleg nehezebb megállni hogy ne huzd neki.
Inkább chopperezek

amugy meg az mennyivel jobb, mikor a friss jogsis kis ficsur kipenget az utra a szülöktöl kapott nagyteljesitményü autoval, és szäguldozik az uton?Ezt hogyan korlätoznäd?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!